Smith Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 19:46 Поділитися #51 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 19:46 Я тобі не про "гості" писав. Ти прекрасно розумієш, про що я. Коли людина в процесі і перебуває у відчаї, то плюнути - це найменше в такій ситуації, що він може зробити. Особливо, коли будь-які законні засоби згідно КПК не діють. Або ці засоби суд просто не "помічає". На рахунок цього: ну а якщо я троль - соррі, але ти точнісінько такий самісінький троль, тільки кон'юнктурний - бачу, що ти майстер по роздаванню "ярликів", ти їх тут, на борді, багато пороздавав. Це багато про що говорить і характеризує тебе. Ну да ладно. Засім і покончім. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:02 Поділитися #52 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:02 Smith, я пропоную брейк наступним формулюванням - "коли людина у відчаї з неї лізе її внутрішнє нутро", згідний? Не всі ж плюються, образний ряд далі продовжувати не буду, занадто тема хитка.. Так от ти розумієш його відчай, а Енді висміює його внутрішнє нутро.На Соломона не тяну, але спір "ніачом"..А хочете помахатися шашками словоблудства є багато достойніших тем)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:11 Поділитися #53 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:11 От читаю-читаю цю словесну дуель і чогось мені казка згадалася.Пам'ятаю був в молодшій групі і няня на сон читала.А казка про двох цапів,один чорний,інший білий.Як зійшлися на кладці і не могли розійтися.Ще хтось пам'ятає її? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:18 Поділитися #54 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:18 Ну от,вже й мої дитячі,невинні спогади спаплюжили...Да ну вас,вар'яти... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:21 Поділитися #55 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:21 Ko3bMa, хватить тролити і оффтопити, вже аж занадто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:23 Поділитися #56 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:23 Smith, я пропоную брейк наступним формулюванням - "коли людина у відчає з неї лізе її внутрішнє нутро", згідний? Не всі ж плюються, образний ряд далі продовжувати не буду, занадто тема хитка.. Так от ти розумієш його відчай, а Енді висміює його внутрішнє нутро. Гарно сказав. +500!!!На рахунок "відчаю". Був в мене клієнт - мав 7 ходок, які тягнулись ще з часів СРСР. Він прекрасно розумів, що "сяде" і восьмий раз. Питання було тільки в санкції, тобто скільки років він реально отримає - це питання його найбільше непокоїло і, можна сказати, дійсно доводило до відчаю, бо ще були питання і на досудовому слідстві. Я з ним переговорив на цю тему, і ми зійшлись на деяких питаннях та лінії захисту. Перед початком процесу, що б якось "розрядитись", він почав "прикалуватись" над прокурором, і до речі, досить смішно. Але я все одно його попросив цього не робити. Він каже, що не дивлячись на всі його попередні "отсідкі", він все одно хвилюється і доведений фактично до відчаю, бо справа була не дуже серйозна і він розуміє весь ідіотизм ситуації. І як його знайомі на "зоні" на це прореагують. Що б не засміяли.Це я про те, що кожен реагує по своєму на кожну певну ситуацію.А хочете помахатися шашками словоблудства є багато достойніших тем)) Zeuss, так я вже і написав: Засім і покончім. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:32 Поділитися #57 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:32 Ko3bMa, хватить тролити і оффтопити, вже аж занадто. "аж занадто" це срач і фалометрію розводити на рівному місці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:36 Поділитися #58 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:36 Проблема що він і цього разу не зрозумів. Тобто "відчай" відбувся, але винить він зовсім не себе Суть уцього цього кардєбалєту зовсім в іншій площині. Багатоходівка з самого початку прорахована фігово + я так думаю косяки з обіцянками (які не були дотримані). Мало того, партійна каса апазіцонерів зараз в руках таких людей, яким не вигідний "герой-мученик". "И падал он вниз стремительным домкратом" Ну і відкрию тобі страшну тайну - для усіх без винятку (навіть махровеньких) біомаса то електорат, а не народ і піпл должен хавать) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:56 Поділитися #59 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 20:56 Ну і відкрию тобі страшну тайну - для усіх без винятку (навіть махровеньких) біомаса то електорат, а не народ і піпл должен хавать) але тільки біомаса з правом голосу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 21:11 Поділитися #60 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 21:11 Якесь, прямо, НЛП через рядки часопису "2000" пройшло Або якась особиста злоба. Енівей, спорити не буду.. тим паче в питанні демократії, бяка рідкістна. Ми зрозуміли що ти детально ознайомлений з біо Югчика і можеш апелювати цим. Фініта. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 22:27 Поділитися #61 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 22:27 Хрущов стукав черевиком по трибуні в ООН,Єльцин грав німцям на балалайці(тверезий?),Клінтон взагалі вишивав по дорослому., вони люди і нічого людське їм не чуже.Зате Луценко на засіданні кабміну міг відкрито заперечити тодішньому президенту (хотів би я побачити це зараз).І при ньому не булр нальотів на банки з 5ма вбитими та штурмів терористів загонами по півтисячі міліції.Про маскишоу на бізнес взагалі мовчу.Звісно він не ангел, але зараз більше зло осудило менше зло і це очевидно всім.Окрім тих, хто читає 2000 та пише Україна з маленької букви. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pama Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 11:11 Поділитися #62 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 11:11 і таких прикладів можна знайти тисячі і сотні тисяч -тим часом тільки в одній країні світу - живуть дибіли, для яких це є показником.Це просто по Фрейду, хто як до країни ставиться, з такої літери і пише... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 11:20 Поділитися #63 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 11:20 ці вибори він курить бамбук, а потім за 5 років динозавром піде в хісторі.Погодьте, не торопите события, ему ведь только 47 лет... понятно, что сегодня совсем другие времена и другие политические приёмы, чем, допустим, лет 30 - 40 назад, но всё таки исторические факты на лицо: были случаи, когда политзаключенные и через 10 - 15 лет отсидки если даже и не возвращались в элиту политического котла, то, по крайней мере значительное влияние имели..я не историк, и могу ошибаться, просто моё имхо.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 11:22 Поділитися #64 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 11:22 хто як до країни ставиться, з такої літери і пишеДикий анахронізм... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:21 Поділитися #65 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:21 Не викручуйся, одне діло лого, а друге письмовий текст..Вся твоя внутрішня свобода закінчується обємом протигаза на голові.Цвяхів дісно нема, випали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:44 Поділитися #66 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:44 Енді, а глянь-но, хто підтримав глибокозмістовний пост № 76?який тонкий англійський гумор, Ви не знаходите?))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:11 Поділитися #67 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:11 і, визнаю, ти таки цією свобою якраз користуєшся на повну -війна гостроконечників з тупоконечниками.Чую, брате, шо буде війнаХолодна і мокра, довга і злаКвадратні на круглих будуть ітиЗа то шо ті рівні, як їх не крути(с) Скрябін Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 19:43 Поділитися #68 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 19:43 Одна буква часом якнайпромовистіше говорить про людину.Наприклад Клімчук. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 2 Березня, 2012 в 07:26 Поділитися #69 Опубліковано 2 Березня, 2012 в 07:26 Ъ: Суддя, який посадив Луценка, може отримати до п'яти років в'язниціпідчищають кінці? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 2 Березня, 2012 в 08:25 Поділитися #70 Опубліковано 2 Березня, 2012 в 08:25 А судьи кто? (с) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nafrozavr Опубліковано 2 Березня, 2012 в 20:06 Поділитися #71 Опубліковано 2 Березня, 2012 в 20:06 У нас все вийде!!! Адже у нас аж 2 Нельсона Манделли)))!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 2 Березня, 2012 в 20:34 Поділитися #72 Опубліковано 2 Березня, 2012 в 20:34 А яка сума збитку від ,,неправомірного рішення ,, Вовка? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 3 Березня, 2012 в 12:47 Поділитися #73 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 12:47 Несвіжий "свіжий політичний анекдот". Співбесіду можна не дивитися http://www.youtube.com/watch?v=LF_dwWHo0X0 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 3 Липня, 2012 в 16:48 Поділитися #74 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 16:48 Європейський суд визнав незаконним утримання екс-голови МВС України під вартою й фактично назвав його політичним в'язнемhttp://news.liga.net...eyskomu_sud.htm Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 17 Серпня, 2012 в 13:19 Поділитися #75 Опубліковано 17 Серпня, 2012 в 13:19 Луценко мотает 2 года Поют все !!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.