Перейти до змісту

ЛУЦЕНКУ ДАЛИ 4 РОКИ

drap

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засуджено до 4 років позбавлення волі.

Відповідне рішення оголосив суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк.

За його словами суд враховує той термін, за яким Луценко зараз відбуває покарання.

Тобто покарання відраховується починаючи з 27 грудня 2010 року.

Також суд вирішив конфіскувати все особисте майно Луценка та позбавити права обіймати державні посади протягом 3 років.

Разом з тим, водій Луценка Леонід Приступлюк засуджений до 3 років умовно і відтепер він має перебувати на підписці про невиїзд.

Позови проти Приступлюка і Луценка на користь Пенсійного фонду задоволені повністю, а на користь МВС - частково.

• Відповідей 154
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є один позитивний плюс в тому цирку, що відбувається навколо "тимошенко-луценко", у нас почали саджати чиновників високого рангу.

Це вже добре, прецедент створенно, а будь-яка влада не вічна))

Опубліковано
Геть не зрозумів реакції))

я про те що у нас держава "правова" :)

і "прецедент" слово не сильно знайоме "майстрам" судочинства.

Опубліковано

не за те посадили.. його б за пяні походенькі і дебош в німецькому аеропорті, псування авторитету країни цим- варто навічно посадити.

тимошенко також не біла і пушиста... Чого варті тільки швидкі допомоги за гроші не призначені для цього в підтримку своєї кампанії...

правосуддя відсутне- ось це сумно...посадили не за те....

Опубліковано
Це вже добре, прецедент створенно, а будь-яка влада не вічна))
Не факт. Вони думають інакше:
Незрозуміло, на підставі чого Державне управління справами уклало угоду про оренду цього приміщення до 2020 року, якщо президентські повноваження добігають кінця в 2015-му, а його сьогоднішній рейтинг при чесних виборах не залишає шансів на переобрання.
Мова іде про Межигір'я. Більше тут.

Я це до чого: ВФЯ хоче керувати точно до 2020 р. Так що їм не з руки задумуватись про найближче майбутнє.

А про Луценко: вирок, як на мене, не зовсім не відповідає фактичним даним справи.

Опубліковано

Бо щоб посадити "за те" не вистачає інтелектуальних здібностей, як їх не вистачило на фальсифікації в 2004 при такому матеріальному і людському ресурсі.

До речі, компанія дружини Луценко також не випадково обслуговує зв"язком все МВС. Але щоб таке розслідувати треба рити землю носом - навіщо, якщо можна все зробити тупо, руками суддів, як воно і є сьогодні.

Опубліковано
і "прецедент" слово не сильно знайоме "майстрам" судочинства.

А я маю на увазі не законний прецедент, а моральний))

Раніше морель не дозволяла чиновникові саджати чиновника. Тепер це порочне коло розірване.

Не факт. Вони думають інакше:

Та факт, факт. Не існує вічної влади й не важливо, що вони там думають.

Опубліковано

Чомусь мені здається, що зараз ми схожі на натовп, присутній на публічному покаранні,чи страті .Злорадство та байдужість заполонили голови.

Опубліковано
цих "масових фальсифікацій" так і не було знайдено і доведено

Питання спірне, але про те що "було давно і неправда" сперечатись не хочу, тим більше що це не є сабжем. Чесно кажучи вперше чую.

Опубліковано
Злорадство та байдужість заполонили голови

А що ви пропонуєте? За чергового "сироту" на барикади лізти?

Всі вони злодюги, нехай між собою й гризуться...

Опубліковано

Істина випалює очі тому, хто сидить в льосі своєї ницої душі та небо бачить лише у відображенні калюжі, бо ніколи не піднімає голову та не висовується..

Якщо Луценко мажор, то хто тоді син Януковича, про тата з іншими князями вже мовчу.

Чи можна порівняти збиток Луценка зі збитком клубу Шахтар( 700 000 000грн за 2011)рік?

Луценка би відпустили, якщо б попросив пробачення,як Рудьковський.

Нічого.

Опубліковано

Істина випалює очі тому, хто сидить в льосі своєї ницої душі та небо бачить лише у відображенні калюжі, бо ніколи не піднімає голову та не висовується..

Якщо Луценко мажор, то хто тоді син Януковича, про тата з іншими князями вже мовчу.

Чи можна порівняти збиток Луценка зі збитком клубу Шахтар( 700 000 000грн за 2011)рік?

Луценка би відпустили, якщо б попросив пробачення,як Рудьковський.

Нічого.

Пост просто для збереження випіющого абсурду для патомкафф.. а то всякі функції редагування.

Дитячий садок якийсь.. "якщо б попросив пробачення".. нда..

Опубліковано

А взагалі то Луценко з Тимошенко стали розмінною монетою в торгах Януковича за асоціацію з ЄС.

Якби не було цих в,язнів то ЄС мала б діло до високих теперішніх корупціонерів, а так Яник погодиться в обмін на угоду про вільну торгівлю випустити політичних, а реальна корупція залишиться в тіні.До наступної угоди.

Опубліковано

А це вже відчай:

Луценко плюнув в обличчя прокурору

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко плюнув в обличчя прокурору Дмиру Лобаню.

Це сталося після виголошення вироку в Печерському суді в понеділок.

Телеканал ICTV наводить відео інциденту.

Луценко неодноразово проявляв неповагу до Лобаня, називаючи його, зокрема дебілом.

Опубліковано

А якби ти поводив себе в такій самій ситуації (тьху-тьху-тьху)?

Я ще в темі про засудження ЮВТ писав про те, що необхідно абстрагуватись від персоналій, а подивитись як проводиться досудове та судове слідство, як проходить сам судовий процес в розрізі КПК, на яких доказах ґрунтується вирок. Зрозуміло, що в наших судах таке проходить майже кожен день і практично в кожній другій кримінальній справі. Але це все, що відбувається, відбувається досить зухвало та публічно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...