Перейти до змісту

Хто де купує риболовні приладдя

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось можливо бачив, побудували новий риболовний магазин навпроти Iмiджу через дорого? На вигляд магазин не маленький. Хто вже був, скажiть асортимент великий?

А він вже відкрився?

Ні.До сьогодні зачинений.Кожен день ходжу повз нього на працю.

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 308
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Відкрився не так давно магазин "Рибалка" на розі вулиць Кравчука - В. Інтернаціоналістів (в новобудові, по одну сторону Приватбанк, по другу магазин Секонду). Асортимент великий, ціни ще не порівнював. Хоча, замовляв в одному відомому в Луцьку рибмагазані на пр. Волі коліно до спінінга (кінець лютого було це), то до цих пір дзвонять. А з ними зв"язався по електронці, самі подзвонили (через тиждень) що вже є коліно, тай ще знижку, як на мене, зробили не погану.

магазин там не поганий! є великій вибір товару..

но якшо там дальше "баба" буде торгувати то мало шо вона наторгує...

прихожу в той магазин... туда сюда... питаюсь мол чі є коннектор на махову удочку..... і тут вона впала в ступор...

я вже їй і намалював на бумажці, ше мужик якійсь підійшов і ми двоє вже їй толкуємо шо се таке... вона ні в какую! мол ви "дуракі" якусь байду придумали і мені тут втираєте...

ну я плюнув на те все і пішов геть з магазина...

надивився собі там непоганого фідера за 600грн но в "баби" не куплю...

П.С. хто не знає шо таке коннектор див рис.

post-5103-0-98519500-1339360877_thumb.pn

Опубліковано

Той консультат можливо і знає де який товар лежить але в тонкощах рибалки нажаль не розбирається. Туди треба поки що йти коли є Олександр )

Опубліковано

Туди треба поки що йти коли є Олександр )

Згоден. З Сашою можна вести розмову по тонкощах рибалки. Коли він ще був на ринку, то в нього "затарювався", підскаже, порадить.

ПС. А в магазині ще й кавою пригостить. Доречі, безкоштовно!

Опубліковано

открылся на варшевке магазин дом рыбака очень неплохие цены

Дуже точ но пояснив

"на варшевке"

ВАРШАВКА це в Україні, Волинська обл. м.Луцьк, вул. Кравчука; К. Карого чи Конякіна?

lammer256 БЕЗКОРИСЛИВИЙ КОМЕНТАР!!!

• 1 місяць потому...
  • 6 місяців потому...
Опубліковано

Проїжджав по Відродження, ближче до 40го кв., бачу відкривається, або відкрився магазин Кльово (а мо я щось пропустив і він давно там... )

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В магазині "Рибалка" що на перехресті Кравчука і Воїнів 1-3 березня акція на честь річниці відкриття -- все крім човнів і моторів на 20% дешевше. Так що вперед! :)

Опубліковано

В магазині "Рибалка" що на перехресті Кравчука і Воїнів 1-3 березня акція на честь річниці відкриття -- все крім човнів і моторів на 20% дешевше. Так що вперед! :)

Йєтіть калатіть, прої.. втикав :_09::0156:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

де купити черв"яки? може хтось підказати.

"Кльово" по Волі

"Сазан", "Поплавець" на Північному ринку

"Золота рибка" поблизу Київської

На базарі теж продають

• 1 місяць потому...
Опубліковано

"Я вам не скажу за всю Одессу" (с)

карп з був зловлений на 16-мм кукурузяний бойл. закупився в Рибалці на Кравчука. вони лежали біля каси в зіп-пакетиках.

але то так, новачкам завжди везе - перший раз на бойл ловив.

Опубліковано

Там продавець, ще той му...к. Вміє "розмовляти" з клієнтами і може "порадити" у виборі. Чому наприклад в магазинах "Фортуна" та "Сазан" черги людей стоять, а там нікого, висновки робіть самі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...