Перейти до змісту

Візор: Історія "Олег і Візор"

legolas_soi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Що таке ++?

На рахунок предвзятої думки - дуже сумніваюся.

В фотакома проблеми зі звязком АДСЛ бувають рідко але якщо бувають то подовгу

Ну і основне тут ціна - у Фотакома просто немає анлімів за прийнчятною ціною

Вот заметил такую странную весч :lol: Раньше, когда на работе АДСЛ стоял на виндовом компе и юзался авторизатор, связь стадильно рвало по 10-15 раз на дню... Теперь перевел все на FreeBSD - коннект стабильный, ни одного разрыва :)

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В проксяку UserGate для клієнтів теж можна видати авторизатор, але при тесті його конект з сервером рветься кожні пів години... Тому авторизатори не панацея.

• Адміністратори
Опубліковано
В фотакома проблеми зі звязком АДСЛ бувають рідко але якщо бувають то подовгу

Ну і основне тут ціна - у Фотакома просто немає анлімів за прийнчятною ціною

1. Не факт. Чого ж йому не працювати? Хіба кабель пошкодити.

2. У Фотака нема обрізаних безлімітних тарифів ака 64/256. Тільки синхра.

Хоча ціни моглиб бути конкурентнішими, з цим згідний.

Опубліковано

Синхронні канали то добре - по НАТу різати синхронні канали набагато проще чим такі. У телекома ціни на синхронні канали теж високі:

Необмежений – 128 CORP 128/128 200,00 грн

Необмежений – 256 CORP 256/256 480,00 грн

Необмежений – 512 CORP 512/512 958,80 грн

а раніше в телекома були отакі тарифи:

Необмежений – 64 64/64 270,00 грн

Необмежений – 128 128/128 478,80 грн

Необмежений – 256 256/256 958,80 грн

Необмежений – 512 512/512 1 798,80 грн

Необмежений – 1024 1024/512 2 638,80 грн

Необмежений – 2048 2048/512 3 958,80 грн

ужос нах) :lol:

Опубліковано

І чого ж я такий предвзятий став ? )

Я про те що на ФК канект пропадає 1-2 рази в місяць на значний проміжок часу.

А ціни в телекома значно приємніші хай там і менша вихідна швидкість але її вистачає 90%юзерів для всіх задач

Да не спорю що в ФК свої плюси

Нет не отрубається при затримці оплати

Налагоджене комюніті з фтп ітд

Але це побічні ефекти які прямого відношення до " ніши ADSL" не мають

PS Тут вже напевно не я предвзятий а коє хто на рахунок моєї особи :)

Опубліковано
А понту з тієї швидкості при такому понятті як обмеженний трафік? 2 гіга за годинку просрав і сидиш... не, тарифікація трафа то не для нас)

Хех... Наприклад, я дуже часто граю в WarCraft III на Батлі. Жре він панти, а швидкість треба мати пристойну. Або треба інколи щось швидко скачати. А анлім мені нах не треба:) Бо всі новинки(фільми, музика, ігри і тд) качають інші користувачі СЛ, в яких анлім!:) В нас всі щедрі. :)

...Зараз я плачу за СвітЛан 20 грн/міс і маю досить нормальну швидкість(мені її вистачає): вдень - 3-5 Мб/сек; ближче до ночі - 6-8 Мб/сек.

За інет плачу 50 грн/міс і маю 2000 Мб(тобто 2,5 коп за метер) при чому швидкість дуже класна: вдень 4-5 Мбіт/сек!!!(в гіршому випадку 3 Мбіт/сек, але таке буває рідко); ну ближче до ночі - чуть більше.

...Хоч сервіс гірше, але ціни нижчі і швидкість в нас покруче! :)

Незгідний - у користувачів домашніх мереж ФК швидкість в інет буває і 20Мбіт, і 30Мбіт, а так вдень 10Мбіт норма, якщо звісно канал до клієнта це пропускає. Ціна - за 70 грн на ФК дають 3000Мб зовн. + 20000Мб міськ., вночі в 2,5 рази більше. Внутрішній - безкоштовно!

Де такі швидкості???

От дивлюся я на ваші тарифи... Так там більше 1 Мбіт/сек ніде навіть не написано:) І то таке задоволення коштує нунах. Тобто чим більшу хочеш швидкість як на лімотованому неті так і на анлімі, то треба платити 620, 700 грн або 1400 грн! :D

А в нас всеодно який тариф на трафіку, а швидкість завжди висока!

На скільки я зрозумів за 65 грн маєте ви 3 гектара нета + 15 гектарів в мережі і атстойну швидкість в 256 Кбіт/сек. :)

Якщо я чогось не зрозумів у ваших тарифах, то пліз виправте мене.

На рахнок швидкості, я б небув таким категоричним.

Точно :)

???

Опубліковано
Хех... Наприклад, я дуже часто граю в WarCraft III на Батлі. Жре він панти, а швидкість треба мати пристойну. Або треба інколи щось швидко скачати. А анлім мені нах не треба:) Бо всі новинки(фільми, музика, ігри і тд) качають інші користувачі СЛ, в яких анлім!:) В нас всі щедрі. :D

вот і задовільняєшся тим що є... а сам фільма захочеш скачать - просить треба, а це тупо :)

Опубліковано

Что значит только синхра?

а как тогда звучит по определению АДСЛ? чего я не понял?

2UdaV у юзеров домашних мереж нет понятия 256Кбит/с, есть до 100Мбит в сети и до 10 МБит - интернет. Ощущаешь разницу? :)

ЗЫ у меня АДСЛ пропадал уже даже не могу сказать когда ... разве что с месяц назад свет моргнул и в роутере айпишники снесло, так 780003 - и после полминуты вежливого общения мы с kmd поняли, что говорим друг с другом! :) Вуаля, друзья. АДСЛ рулит :D

• Адміністратори
Опубліковано
На скільки я зрозумів за 65 грн маєте ви 3 гектара нета + 15 гектарів в мережі і атстойну швидкість в 256 Кбіт/сек. :)

Якщо я чогось не зрозумів у ваших тарифах, то пліз виправте мене.

Абсолютно нічого не розумієш і не слухаєш старших, не ті тарифи дивишся. Абоненти домашньої мережі не обмежуються швидкістю в інет (це тільки написано до 10 мегабіт).

Опубліковано
вот і задовільняєшся тим що є... а сам фільма захочеш скачать - просить треба, а це тупо :)

В мене тих 2х гектарів напостой ще 0,5-1 остається, це при тому шо я наспостой використовую інет.

А на рахунок фільмів, в нас оперативно декілька людей все качають:) А друзі самі деколи питають чи мені не треба шось скачати. :D

Опубліковано

Да, виглядає смішно. Сама абривіатура підрозуміває асинхроннімть.

Але якщо АДСЛ дозволяє скажем 1 мегабіт/512 кбіт то можна зробить 512/512 вот і синхронність досягнута урізанням одного параметру. Хоча там тих АДСЛ технологій туєва куча.

Опубліковано
Абсолютно нічого не розумієш і не слухаєш старших, не ті тарифи дивишся. Абоненти домашньої мережі не обмежуються швидкістю в інет (це тільки написано до 10 мегабіт).

Ссилочку пліз на ваші тарифи! Ато я писав про ті, які знайшов...

• Адміністратори
Опубліковано

ця технологія дозволяє виставити перекіс швидкості у відношенні прийому до передачі, а також дозволяє встановити однакову швидкість.

Ссилочку пліз на ваші тарифи! Ато я писав про ті, які знайшов...

все там же http://www.fk.lutsk.ua/homenet/home_taryfy.html

Опубліковано

Тепер все ясно. А реальна швидкість в інет у вас яка? Ну там вдень, вечором, вночі? Просто цікавить мене дуже...

Опубліковано
Звоню тіко шо на Візор і питаю настройки (клієнт один попросив), адмін мене чуть матом не послав... красота... сервіс, млять... Я ж вроді не даун і коли питаю, яка маска підмережі і яку айпіху мені в роутер прописать, то, думаю, то нормальне питання і не варто у відповідь грубити... Так ні... Адміна бачте за день достали і він зривається на клієнтах... А директору пох...
ФК свои клиентам даёт бумажку где всё ето написано

Так в мене друг звонив на фотоком питав "настройки", йому не сказли,що: "на бумажці в тебе є". А сказали всі налаштунки і що куда вводити.

• Адміністратори
Опубліковано
Тепер все ясно. А реальна швидкість в інет у вас яка? Ну там вдень, вечором, вночі? Просто цікавить мене дуже...

Та хоч 30 мегабіт, аби ресурс віддавався на такій швидкості.

Канали в нас не загружені, тут можна все спостерігати http://www.fk.lutsk.ua/internet/stat.html

Статистика відкрита для всіх, ми єдині в луцьку хто надає цю інформацію вже тривалий час. Інші по невідомим причинам її приховують, мабуть бояться показати правду користувачам існуючим та в більшій мірі потенційним..

Опубліковано
ТАМ каментить не буду, аудитория насторожила :)

Угу..краще не треба)

Та треба, але краще наврят буде! :)

Опубліковано

Привокзальний проклали оптикою. інет літає. Лінейка на пвп сервах просто супер!

+1 Візору за дотримання обіцянки терміном в тиждень

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...