zanj Опубліковано 9 Червня, 2007 в 13:39 #1 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 13:39 Є наступна ситуація: Сьогодні придбав маршутизатор D-LINK DI-524, (є користувачем домашніх мереж) Хотів налаштувати сам,проте не має зєднання.не конектиться. В чому може бути проблема і як її вирішити. Які настройки необхідно прописати в WAN-розділі маршутизатора. Хто стикався з таким випадком відгукність, служба технічної підтримки нчим не може допомогти Якщо є адміни, допоможіть - не заржавіє.
Zheny@ Опубліковано 9 Червня, 2007 в 14:14 #2 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 14:14 Дротик який до тебе приходить вмикаєш у роз*єм WAN далі вмикаєш дротик від комп*ютера до маршрутизатора.заходиш на його інтерфейс за адресою - 192.168.0.1 - login:adminpassword:його просто немаа там в налаштуваннях прописуєш ті параметри які тобі дали для підключення інтернета. а потім вказуєш автоматичне назначення ІР адреси (відповідно в себе в налаштуваннях вказуєш автоматичну Ір адресу - роутер сам тобі її присвоїть)а от як бути з ключиком авторизації я не знаю. чесно .мабуть просто достатньо щоб він був запущений.з налаштуваннями доступу до ЛМ-а.
zanj Опубліковано 9 Червня, 2007 в 14:19 Автор #3 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 14:19 Дротик який до тебе приходить вмикаєш у роз*єм WAN далі вмикаєш дротик від комп*ютера до маршрутизатора.заходиш на його інтерфейс за адресою - 192.168.0.1 - login:adminpassword:його просто немаа там в налаштуваннях прописуєш ті параметри які тобі дали для підключення інтернета. а потім вказуєш автоматичне назначення ІР адреси (відповідно в себе в налаштуваннях вказуєш автоматичну Ір адресу - роутер сам тобі її присвоїть)а от як бути з ключиком авторизації я не знаю. чесно .мабуть просто достатньо щоб він був запущений.з налаштуваннями доступу до ЛМ-а.Усе зробив як сказано, але маршутизатор не бачить сітки фотакому. питання в наступному: чи необхідно вказувути PPPoE налаштування і які саме необхідно, чи може бути проблема в автоматичнму налаштуванні MAC Адреси, адреса ай-пі я так розумі. є статична ї її необхідно прописувати тільки налаштування статичного ай-пі, динамічне ай-пі чомусь саме автоматично налаштовується:можу надіслати скіни настройки. зможеш допомогти?
"ALEX" Опубліковано 9 Червня, 2007 в 16:52 #4 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 16:52 Фотаком, здається, прописує в себе МАС-адресу компа до якого вони тобі підключали інет, тому якщо в мережу ти виходиш з іншого пристрою, в твому випадку це маршрутизатор, то вони просто не пускають тебе в мережу, спробуй зателефонувати в тех. службу хай заново пропишуть мас-адресу твого маршрутизатора.
zanj Опубліковано 9 Червня, 2007 в 17:08 Автор #5 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 17:08 Фотаком, здається, прописує в себе МАС-адресу компа до якого вони тобі підключали інет, тому якщо в мережу ти виходиш з іншого пристрою, в твому випадку це маршрутизатор, то вони просто не пускають тебе в мережу, спробуй зателефонувати в тех. службу хай заново пропишуть мас-адресу твого маршрутизатора. мак міняють, маршутизатор сервер бачить.... але не може з ним зєднатись без авторизатора... я так розумію проблема тут тільки в аторизаторі, як її обійти??? KMD не підкаже,а???
georg Опубліковано 9 Червня, 2007 в 18:29 #6 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 18:29 мак міняють, маршутизатор сервер бачить.... але не може з ним зєднатись без авторизатора... я так розумію проблема тут тільки в аторизаторі, як її обійти???KMD не підкаже,а??? написать заявление в фк, об отключении авторизатора
Адміністратори serega Опубліковано 9 Червня, 2007 в 18:51 Адміністратори #7 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 18:51 читайте документацію, інакше за 100 грн зможу настроїти щоб авторизатор працював через маршрутизатор
Chill Опубліковано 9 Червня, 2007 в 21:40 #8 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 21:40 Вот-вот! Не скупитесь, господа! Админам тоже зарабатывать на хлеб надо!
zanj Опубліковано 9 Червня, 2007 в 21:53 Автор #9 Опубліковано 9 Червня, 2007 в 21:53 читайте документацію, інакше за 100 грн зможу настроїти щоб авторизатор працював через маршрутизаторЯку документацію???? До маршутизатора?
Адміністратори serega Опубліковано 10 Червня, 2007 в 04:56 Адміністратори #10 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 04:56 Так, а ще до TCP/IP
zanj Опубліковано 10 Червня, 2007 в 06:45 Автор #11 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 06:45 Так, а ще до TCP/IPтак зможеш допомогти?На жаль мій рівень знань не достатньо високий у цьому напрямку....
Саня Опубліковано 10 Червня, 2007 в 07:47 #12 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 07:47 Якщо проблема лише в авторизаторі, то можна просто подзвонити на Фотаком і домовитися про його відключення. Почитай додаток до договору, там таке написано.А що до MAC - то дійсно на стороні провайдера прописується MAC пристрою, який вони підключали. Тому навіть коли міняєш згорівшу мережеву чи пробуєш ноут підключити - інет не працює. Знову ж таки по телефону можна попоросити поміняти MAC.
TreNeR Опубліковано 10 Червня, 2007 в 11:45 #13 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 11:45 В роутере на вкладке WAN есть опция клонирования МАК-адреса с компа, или его можно забить вручную. У меня почти такойже роутер PPPoE не нужно, нужно Static IP.
Адміністратори serega Опубліковано 10 Червня, 2007 в 12:26 Адміністратори #14 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 12:26 Проблема в розумінні роботи протоколу, в авторизаторі проблеми нема і відключати його не потрібно, потрібно просто настроїти свій маршрутизатор. MAC адреса по дзвінку пропишеться така, з якою будете працювати.
fog Опубліковано 10 Червня, 2007 в 12:56 #15 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 12:56 Я так розумію потрібно зробити наступне:є канал ФКє маршрутизаторну скажем 2-3 компа підключених до маршрутизатора...потрібно роздати нет тим компам незалежно один від одного... якщо так то авторизатор доведеться відімкнути оскільки нет буде роздаватися через НАТ
Адміністратори serega Опубліковано 10 Червня, 2007 в 13:49 Адміністратори #16 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 13:49 Я так розумію потрібно зробити наступне:є канал ФКє маршрутизаторну скажем 2-3 компа підключених до маршрутизатора...потрібно роздати нет тим компам незалежно один від одного... якщо так то маршрутизатор доведеться відімкнути оскільки нет буде роздаватися через НАТЯкщо так - тоді дійсно потрібно буде відмовитись від авторизатора. Мабуть ти мав на увазі не "маршрутизатор" а "авторизатор".Тільки от судячи з поставленої задачі ви не зможете контролювати роботу тих трьох компютерів в мережі і рано чи пізно ви пересваритесь між собою, тому що хтось буде грузити канал а вас буде жаба давити і не зможете справедливо ділити абонплату і плату за перевищення трафіка. ps: Коротше, ставте поравильно задачу і я вам її вирішу, звісно що не безкоштовно.
fog Опубліковано 10 Червня, 2007 в 15:16 #17 Опубліковано 10 Червня, 2007 в 15:16 Ну це я висловив свою думку щодо задачі.... і ше цікаво який у автора тип підключення в нет... автор не вказував, що кампутерів декілька.. якщо комп один то навіщо маршрутизатор?)) Мабуть ти мав на увазі не "маршрутизатор" а "авторизатор". Так, мав на увазі авторизатор... вже поправив
zanj Опубліковано 12 Червня, 2007 в 16:46 Автор #18 Опубліковано 12 Червня, 2007 в 16:46 Дякую всім, а особлива подяка КMD який "виправив" глюкаву прошивку і за допомогою якого тепер все працює, тьху-тьху.
Адміністратори serega Опубліковано 12 Червня, 2007 в 19:03 Адміністратори #19 Опубліковано 12 Червня, 2007 в 19:03 Дякую всім, а особлива подяка КMD який "виправив" глюкаву прошивку і за допомогою якого тепер все працює, тьху-тьху. Демпінг!
zanj Опубліковано 12 Червня, 2007 в 20:52 Автор #20 Опубліковано 12 Червня, 2007 в 20:52 Дякую всім, а особлива подяка КMD який "виправив" глюкаву прошивку і за допомогою якого тепер все працює, тьху-тьху. Демпінг! Конкуренція - основа ринкового середовища........
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.