Перейти до змісту

Реконструкція ЦУМа

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Свіжа інформація:

big-02542452c67b580a13a870652f4fa166.jpg

"Це" не сподобалось архітектурно-містобудівній раді Луцька! І слава яйцям Алаху :0152: я вважаю.

Ось що про це пишуть:

Члени архітектурно-містобудівної ради міста Луцька розкритикували проект реконструкції Центрального універмагу. Про це йшла мова на архітектурно-містобудівній раді Луцька 14 лютого, - повідомляє "Під прицілом".

Основним об'єктом критики стала відсутність належної транспортної розв'язки біля ЦУМу. За умови зростання торгових площ і відкриття супермаркету це неминуче приведе до транспортних проблем у центрі міста.

Крім того, проект реконструкції ЦУМу не співвідноситься з композицією Театрального майдану. Також на обговоренні прозвучала пропозиція відвести підвальне приміщення ЦУМу під паркування транспорту з чим не погодились розробники.

Олег Назарук, старший інспектор ДАІ Луцька, зробив зауваження до авторів проекту через відсутність місць для під'їзду вантажних машин до ЦУМу. Однак головний інженер проекту Куч Галина з Інституту проектування "Комфортбуд" намагалась переконати присутніх, що така проблема виникати не буде.

В підсумку члени архітектурно-містобудівної ради відмовились погодити проект реконструкції ЦУМу і відправили його на доопрацювання.

пруф лінк: http://p-p.com.ua/articles/21704/

Опубліковано

Хоча з парковкою вони явно в проекті зажлобили-4 місця для інвалідів і все!!!!!

здогадуюся, що за "інваліди" будуть там паркувати свої сараї.

Опубліковано

надіюсь, ті хто паркуватимуться на місцях для інвалідів самі невдовзі ними стануть.

Опубліковано

надіюсь, ті хто паркуватимуться на місцях для інвалідів самі невдовзі ними стануть.

дааа... не епломан ти :)

Опубліковано
А п’ятий віддадуть для фаст-фудів...
Що ж це за фаст??? Це ж до 5го поверху ще добратись треба)))
Термином «фастфуд» обозначают пищу, которую можно быстро приготовить, а клиенту — удобно и быстро съесть.
Опубліковано

сьогодні (субота) в 16-00 робота кипіла повним ходом. З тильної сторони за допомогою відбійників проводять демонтаж конструкцій...

• 3 тижня потому...
Опубліковано
А п’ятий віддадуть для фаст-фудів...
Що ж це за фаст??? Це ж до 5го поверху ще добратись треба)))
Термином «фастфуд» обозначают пищу, которую можно быстро приготовить, а клиенту — удобно и быстро съесть.

ти б знала який апетит нагулювався поки піднімешся :)

Опубліковано

Надіюсь, паркан ще недовго буде відкритим з двох боків, бо дехто вже почав плутати місце з громадським туалетом.

п.с. Реконструкція ЦУМу?

Опубліковано

я думаю шо з реконструкцією цума не затянуть ...

і той заборчик таки не буде стояти там роками ... як в нас це вміють

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо подивитись на проект, там видно стару частину зі сходовими клітками без змін - і зараз саме її не зносять. Її, я так розумію, залишать - а отже, висота поверхів залишиться такою як в строму цумі. Як на мене, невдале рішення.

Опубліковано

Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт. Не можу дістати фото з телефону (розрядився акумулятор).

Опубліковано

Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт.

406c57ba8662971bf804d864d13ac3f8.jpg

Опубліковано
Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт.
:0016:

и у строителей ЦУМа спины белые :0137:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...