Dialect Stat Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 21:38 Поділитися #1 Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 21:38 Проводимо вивчення поширення діалектів Західної України за допомогою математичних методів.Закликаємо взяти участь в опитуванні, для цього потрібно завантажити файл, поставити навпротикожного слова бал від 1 до 5 згідно зазначеної градації вживання, вказати рік народженнята населений пункт в якому проживали до закінчення школи.та вислати заповнену анкету та інформацію на [email protected]Перші результати є на http://dialectstat.wikispaces.com/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 23:22 Поділитися #2 Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 23:22 Надіслала. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 23:40 Поділитися #3 Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 23:40 Пізнавально Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 06:34 Поділитися #4 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 06:34 Заліп ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 07:18 Поділитися #5 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 07:18 Балдію від слова "пацьорка" Перед Буковелем бачила готель з такою назвою. Дуже подобаються назви з місцевих діалектів, не сприймаю гоніння за англомовними назвами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 07:43 Поділитися #6 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 07:43 вирішив не надсилати. до закінчення школи жив я тут, а купа знайомих слів з прикарпатського діалекту, бо я там канікули в тети проводив(мама звідти і я там народвися). і ми їх часто вдома вживаємо. Лиш дослідників заплутаю Були й незнайомі слова, а є впізнавані : ті з Тернопільщини, ті з Львівщини, ті з Чернівеччини. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:08 Поділитися #7 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:08 не сприймаю гоніння за англомовними назвами.в данному випадку гоніння за німецькими Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:16 Поділитися #8 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:16 не сприймаю гоніння за англомовними назвами.в данному випадку гоніння за німецькимитому що Галичина і Буковина були під владою Найяснішого цісаря, а не її Величності Королеви чи Короля Великої Британіїважкий колоніяльний спадок, пане Отто;-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:26 Поділитися #9 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:26 вирішив не надсилати. до закінчення школи жив я тут, а купа знайомих слів з прикарпатського діалекту, бо я там канікули в тети проводив(мама звідти і я там народвися). Лиш дослідників заплутаю Те ж саме.Жила в Нововолинську, але щоліта їздила до бабусі (татової мами) на Тернопільщину. Більшість слів чула і знаю, та не вживаю практично жодного. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:26 Поділитися #10 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:26 тому що Та ви що, а я й не знав )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:36 Поділитися #11 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:36 тому що Та ви що, а я й не знав ))))я до того, що це не гоніння за німецьким, освідчений Ви наш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:41 Поділитися #12 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 08:41 це не гоніння за німецьким пряме гоніння чи не пряме але на лице чужі для свідомого українця фОшистські слова.доречі вчора читав документ під назвою - ВІСТКИ З ЛУЧЧИНИ - датований 1944 рокомось так западеньці спаскудили назву нашого рідного краю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fedor4uk Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:02 Поділитися #13 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:02 Відправив. Багато слів які вживаю постійно, багато тих що знайомі з польської. "срай-тасьма" - це 5+ тасьма = стрічка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:05 Поділитися #14 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:05 ось так западеньці спаскудили назву нашого рідного краю разжиганіє мєжрєгіональной вражди? Хочете розвалить Велике Королівство Галичини і Лодомерії? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Abrikos Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:15 Поділитися #15 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:15 желєтка - лезо для гоління Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:16 Поділитися #16 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:16 разжиганіє мєжрєгіональной вражди? Хочете розвалить Велике Королівство Галичини і Лодомерії? все простіше - я просто "страдаю" ))) задовбав цикл - борда - однокласники - вконтакті - українська правда як би мене забанили одночасно скрізь, навічно ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:26 Поділитися #17 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:26 желєтка - лезо для гоління Таке: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dialect Stat Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:36 Автор Поділитися #18 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 09:36 Велике дякую всім хто вислав анкети. Сьогодні багато отримали з Волині. Залучайте своїх знайомих та близьких, особливо обмаль даних з півночі Волинської області. разжиганіє мєжрєгіональной вражди? Хочете розвалить Велике Королівство Галичини і Лодомерії? все простіше - я просто "страдаю" ))) задовбав цикл - борда - однокласники - вконтакті - українська правда як би мене забанили одночасно скрізь, навічно ! Маю рецепт як забанити себе в контакті. Розсилайте там по групах різних міст оголошення про наш проект http://dialectstat.wikispaces.com/ Через день точно забанять Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Abrikos Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 10:34 Поділитися #19 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 10:34 Квітка! )) надіслав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 11:40 Поділитися #20 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 11:40 Відправив.Прийшла відповідь :Дуже дякую за заповнену анкету.Чи не могли б Ви розповсюдити анкету серед знайомих та друзів,дуже не вистачає даних із Волинської області. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:12 Поділитися #21 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:12 вирішив не надсилати. до закінчення школи жив я тут, а купа знайомих слів з прикарпатського діалекту, бо я там канікули в тети проводив(мама звідти і я там народвися). і ми їх часто вдома вживаємо. Лиш дослідників заплутаю то я тимпаче не слатиму, 4 роки в Тюмені, 12 на Закарпатті і вже 10 років на Волині. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:38 Поділитися #22 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:38 а шо за данІ З волинської області?- кількість жителів (окремо по кожному місту)- кількість аптек на душу населення (по кожному місту)- кількість зломаних мишок Х7 за 2011 рік (тільки COD 2)ну і т.д Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:46 Поділитися #23 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:46 а шо за данІ З волинської області? А ви по посиланню в топстарті пройдіть і все зрозумієте. Коли ж ви вже наб"єте тих 10 постів?вивчення поширення діалектів Західної УкраїниРезультати будуть дещо викривлені, адже 90% респондентів - користувачі інтернету, тобто фактично опитування проводиться серед користувачів нету а не звичайних жителів. Відповідно результат буде актуальним лише для певної категорії населення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dialect Stat Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:52 Автор Поділитися #24 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 13:52 вивчення поширення діалектів Західної УкраїниРезультати будуть дещо викривлені, адже 90% респондентів - користувачі інтернету, тобто фактично опитування проводиться серед користувачів нету а не звичайних жителів. Відповідно результат буде актуальним лише для певної категорії населення. Є таке проблема, але зараз комп'ютер є мало не в кожній хаті, а в однокласниках сидять цілими селами Деякі учасники анкетування, також опитують своїх старших родичів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
init Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 14:03 Поділитися #25 Опубліковано 9 Лютого, 2012 в 14:03 надіслав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.