Перейти до змісту

Скарга на "майстра" sash1977 (sashsirius)

Andrewchuy

Рекомендовані повідомлення

Отож, sashsirius, воно ж бузель олександр, дилер Viasat, колишнє начальник сервісного центру уже закритого магазину комп'ютерної техніки "ENTER", яке досі підробляє найрізноманітнішими махінаціями з довірливими клієнтами і зареєстроване на Борді вже майже рік. Не буду перераховувати всіх його "муток" і згадувати за заборговані мені ще з жовтня минулого року 400 грн., бо то довга казка, але розкажу про ту, яка сталася на днях, бо вона зачепила саме мене. Так от: у чоловіка моєї колеги по роботі перестав вмикатися ноутбук Acer Aspire 6530. Так як причина була не програмна, а в залізі, то я вирішив віддати його на ремонт бузелю, бо знав його не один рік і знав, що як схоче - то нормально зробить. Знаючи натуру бузеля, власноруч зняв задню кришку ноутбука, щоб оглянути його комплектацію, серед якої (як і є написано в описах у інтернет магазинах і як було вказано на заводській наклейці, яку воно нахабно здерло, сподіваючись на те, що воно за всіх хитріше!!!) там було два вінчестера по 320 Гб кожний (правда один Hitachi, а інший - Seagate). Згадую про вінчестери, так як після того, як ноутбук пролежав у нього на "ремонті" з кінця грудня і до початку лютого, я вирішив перевірити, чи ті ж там деталі, з якими я віддавав ноутбук. Мене дуже здивувало, а ще більше розлютило те, що замість вінчестера Seagate 320 Гб у одному із відсіків був вінчестер WD 250 Гб!!! Ну а "діагнозом" для ноутбука було: згорів контролер живлення материнської плати. Бузель здерло за "діагностику" ноутбука 120 грн., які завдяки моєму прокляттю незабаром вилізуть йому всіма боками. Так само йому вилізе боком і його солдафонське "честь имею", бо я "имею в виду" і його, і його "честь". І тепер всім всім всім, хто є на Землі буду розказувати про те, що не треба ні в якому разі давати бузелю на ремонт навіть лопату, не те що щось цінніше.

Бузель, щоб ти здохло жахливою смертю!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи вважатиме модератор за образу і нецензурщину вживання третьої особи однини середнього роду і найкращі побажання в кінці листа, але як дипломований філолог можу всім сказати, що всі слова є літературними, крім слова "мутки".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто Ви, "Знаючи натуру бузеля", і його непорядність, все одно здали йому на ремонт ноут (ніби в Луцьку більш ніхто таким не займаєтся), сподіваючись лише на те, що "як схоче - то нормально зробить"? Ну так фінал вийшов цілком закономірним, згідно одного з відомих Законів Мерфі. Немає чого тепер жалітися. Винні Ви і тільки Ви самі. Тут приходить на думку тільки один вислів "Лох - это судьба". Не в образу топікстартеру, просто по іншому і не скажеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але як дипломований філолог можу всім сказати, що всі слова є літературними, крім слова "мутки"

а можна було вжити, для прикладу, "махінації"

ай-яй-яй, ваша совість філолога тепер вам не дозволить спокійно заснути ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я такаго користувача - sashsirius - неможу знайти на Борді? <_<, чі я щось невірно зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто Ви, "Знаючи натуру бузеля", і його непорядність, все одно здали йому на ремонт ноут (ніби в Луцьку більш ніхто таким не займаєтся), сподіваючись лише на те, що "як схоче - то нормально зробить"? Ну так фінал вийшов цілком закономірним, згідно одного з відомих Законів Мерфі. Немає чого тепер жалітися. Винні Ви і тільки Ви самі. Тут приходить на думку тільки один вислів "Лох - это судьба". Не в образу топікстартеру, просто по іншому і не скажеш.

пiдтримую, тим бiльше не свою рiч занесли. На власному досвiдi переконувався, що намагання для когось бути *хорошим* часто вилазить *боком*. Знаете, що майстер неблагонадiйний, повiдомили знайомого про це, показали де майстер сидить i *до побачення*. Хоча до неблагонадiйного й дорогу показувати не треба, сказав, що нема знайомих нормальних майстрiв та й усе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За лоха - майже образився, але промовчу. Хлопці, ви праві, що тут і моя вина, тільки ж я вважав, що мене він не обдурить, бо ж як не як - працювали на сервісі в одному магазині, я його постійно виручав із грішми, не відмовляв, коли той просив про допомогу, та й він казав, що вважає мене ледь не найкращим другом... Як то кажуть у народі - пригрів змію. А тепер доведеться перед жінкою в Сірка очі позичати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За лоха - майже образився, але промовчу. Хлопці, ви праві, що тут і моя вина, тільки ж я вважав, що мене він не обдурить, бо ж як не як - працювали на сервісі в одному магазині, я його постійно виручав із грішми, не відмовляв, коли той просив про допомогу, та й він казав, що вважає мене ледь не найкращим другом... Як то кажуть у народі - пригрів змію. А тепер доведеться перед жінкою в Сірка очі позичати...

ага, в мене теж бували ситуацii, коли позичали грошi то заглядали в очi як щеня бездомне, а як вiддавати то можуть й морду вiдвернути, як мимо йдеш . Якщо вiдчуваете, що з людиною *щось не так* то не треба *строiти iллюзiй*, що до вас вона буде ставитись по iншому

ЗЫ я не маю на увазi ваш конфлiкт з майстром, а говорю взагалi, бо чули ми тiльки вас, а оскiльки обидвi дiевi особи особисто менi не вiдомi то й судити по одному вiдгуку не можна, може й сторона, до якоi претензii предьявляются, вiдпишется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що якщо й відпишеться, то скаже, що і я не я, і хата не моя. А чому його уже не бачать на Борді - не знаю, я з ним тут і не мав справ, хоча бачив, як він продавав свої (а, може, і чужі) вінчестери ще влітку минулого року. І я не спец по зникненнях з Борди... Хіба тут не можна видалитись???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знав його, працювали разом, ще в нині покійному "Ентері". І знаючи Бузель Олександра, вірю, що він міг так поступити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз заглядували на комплектацію, чого було разом не заглянути і не скласти опис (хоча б усний), того що є?

І я розумію вашу оцю злість за те, що вінчестера поміняв. Але до чого тут 120 грн за діагностику? за діагностику проблеми всі гроші беруть. хто більше, хто меньше. Якщо поломку важко було виявити - то 120 гривень за діагностику не вважаю що то було багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха ха ха

и я бузеля знаю ;)

но я ему и гривны не позычил бы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлину в студію панове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всегда бойся того, кто однажды тебя обманул.

Публилий Сир

Не считается обманутым знающий, что он обманут.

Публилий Сир

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А крім Сира ти ще когось знаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цій темі СИРнув...в іншій темі.. ну ви в курсі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС. Ви ,часом, не помилилися форумом? Користувача я такого не знаю. (не знайшов у нашій базі) Прізвище десь уже було на слуху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС. Ви ,часом, не помилилися форумом? Користувача я такого не знаю. (не знайшов у нашій базі) Прізвище десь уже було на слуху.

Ему всё равно, то крик души....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, в мене теж бували ситуацii, коли позичали грошi то заглядали в очi як щеня бездомне, а як вiддавати то можуть й морду вiдвернути, як мимо йдеш . Якщо вiдчуваете, що з людиною *щось не так* то не треба *строiти iллюзiй*, що до вас вона буде ставитись по iншому

ЗЫ я не маю на увазi ваш конфлiкт з майстром, а говорю взагалi, бо чули ми тiльки вас, а оскiльки обидвi дiевi особи особисто менi не вiдомi то й судити по одному вiдгуку не можна, може й сторона, до якоi претензii предьявляются, вiдпишется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов!!! Воно тут sash1977, а sashsirius - то з його поштової скриньки! До речі, на продовження історії. Вчора до нього не додзвонився, але написав смс, що як не віддасть вінчестер, то прийду до нього в гості з чоловіком тої жінки. Зранку янголятко перетелефонувало і запитало "Зачем ты поднял такой кипиш?" і додало, що воно просто переплутало вінчестери... "А с кем не бывает?" Коли я перепитав, - Чого здерта заводська наклейка, на якій писало про "нутрощі" ноутбука? Щоб ніхто не здогадався, що ти там наплутав??? - то почув у відповідь: "Не знаю, ни хрена я не сдирал". Сьогодні маю приїхати і забрати рідний вінчестер і віддати підмінений... Побачимо, що з цього буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неужели всё таки книга скарг помогает?

ибо, как правило, либо "герой" топстарта исчезает навсегда, либо оказываются просто какие то форсмажорные неувязки..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочіш мати ворга то позичь гроші !

Тут вже навіть діти поради дають :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочіш мати ворга то позичь гроші !

Тут вже навіть діти поради дають :_07:

А хто дитина звідкі ти таке взяв ?

Порада навіть корисна !

І яка різниця тобі до мене ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І яка різниця тобі до мене ?

Доску позора глянь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...