Перейти до змісту

rutracker.org скінчився?

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну і фіг з ним

як вже задрали отакі юзери, які окрім фільмів-онлайн більш ні для чого інтернет не використовують.

чи може все ліцензійне маєте, на дисках купуєте???

RuTracker.org (ex torrents.ru) - як на мене - найкращий.

каталогізація, крментарі, ліміти завантажень та реєстрації - то найкращий трекер.

дуже стане незручно, якщо він ляже...

Опубліковано

Ну і фіг з ним

як вже задрали отакі юзери, які окрім фільмів-онлайн більш ні для чого інтернет не використовують.

чи може все ліцензійне маєте, на дисках купуєте???

RuTracker.org (ex torrents.ru) - як на мене - найкращий.

каталогізація, крментарі, ліміти завантажень та реєстрації - то найкращий трекер.

дуже стане незручно, якщо він ляже...

Ейєй чквак ти що, я теж фан піратської продукції, тобто халявної, просто торрентс.ру втратив для мене свою цінність коли став рутрекером до того тільки там все і качав, а зараз фріторрентс(не реклама) - там все качаю і рейтинг за 2 роки доволі не поганий маю.

Опубліковано

ну так і rutor.org і opensharing.org і інші також непагані. але там з часом помирає частина того, що викладене.

на рутрекері ж можна знайти саме те необхідне, останньої версії, відсортоване і живе!

мало де ще такий трекер є.

Опубліковано

оце каже людина яка не була на ФТО (знову не реклама) хоча дійсно все було на ех.ua там і останнім часом качав постійно тому що швидкість була більша ніж на таких трекерах жаль що не весь контент там доступний, я он сімстонів у дубляжі від М1 дивлюсь(вже 10 сезонів осилив) зараз на жаль не всі серії доступні для скачування :(

Опубліковано

Годину назад чи то дві, обманювати не хочю шукав фільма, все скачалось нормально і роздає тоже, невже історія повториться? :(

А нііі все добре " С 22:00 6 февраля не работает форум. Похоже проблемы с оборудованием, ремонтируем…."

Опубліковано

через що такий кіпеш? за ех-ом тоже так "убивались"?

не бійтесь не закриють, як писалось "вже намагались" )

QWESTiON, + 1 любители рутрекер)

Опубліковано

а зараз фріторрентс(не реклама) - там все качаю і рейтинг за 2 роки доволі не поганий маю.

і офіс 2010 з вшитим кряком там є? ;)

Опубліковано
на рутрекері ж можна знайти саме те необхідне, останньої версії, відсортоване і живе! мало де ще такий трекер є.

мало того, там ще є купа оригінального контенту, яка з"являється (у всякому випадку в рунеті) спочатку на rutracker, а тоді з часом копіпастилась на FTO та EX, так що вони від закриття посраждають також.

Опубліковано

...

чим саме задрали? спати не дають? в кошмарах сняться?

ви хочете про це поговорити?

Опубліковано

і офіс 2010 з вшитим кряком там є? ;)

Усі офіси з кряками та багато іншого є на pirat.ca

Там взагалі в правилах заборонено викладати програми без "таблеток", ;)

Опубліковано

Корпорації вертять урядами як хочуть, хіба ж всі боряться з порешенням авторських прав? Ні це все просто небажання корпорації втрачати доходи, і так мають домовленості з всіма виробниками програмного забезпечення і ігр, для викачки коштів з людей, то їм і цього мало!

Опубліковано

pirat.ca для мене накрилася тоді, як кілька місяців тому в їх хостера пропали сервери зі всією інфою, а у адміна залишився тільки 1 бекап з самого початку ресурса, тобто, усі юзери, весь контент трекера, усі рейтинги і інше накрилося "мєдним тазом", в мене вже пропало бажання наново там реєструватися...

rutracker мені кльовий тим, що там море аудіокниг і самі ж користувачі трекера озвучують і викладають там свої творіння. :) Та що там говорити - rutracker шикарний ресурс.

На ФТО теж сиджу кілька років, але там трохи менше контенту...

Опубліковано

ну так і rutor.org і opensharing.org і інші також непагані. але там з часом помирає частина того, що викладене.

на рутрекері ж можна знайти саме те необхідне, останньої версії, відсортоване і живе!

мало де ще такий трекер є.

Tfile.ru і зараз розвивається You Tracker.net вибачайте за ссилки на другі ресурси!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...