Перейти до змісту

Товар з сайта sportsdirect.com

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Ще б хто підказав, де подивитись, щоб з розмірами розібратись ((

А то щось не зрозуміле для мене...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Біля розміру є картинка (знак питання) там таблиця розмірів.

Замовлення привозиться два рази в місяць, а формується на протязі тижня.

В принципі як коли, в цю суботу очікується товар (при умові що не буде форсмажору), далі знову через два тижні привзять товар, от і виходить тиждень формується замовлення, і через тиждень приїзжає в Луцьк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповіді на часті запитання!

1. Як оформити замовлення з сайту (сайтів)?

Написати мені листа в ПП (привате повідомлення) на форумі, або на електронну пошту, але краще в ПП на форумі.

- потрібно вказати назву сайту (посилання на сайт)

- посилання на товар який ваш цікавить, вказавши:

- колір

- розмір (в тих одиницях, які вимагає сайт), я розміри не знаю, який там 42 по нашому, і який буде по іншому (тому що не хочу відповідати за те, що обрав за вас)

- артикул товару (якщо є, Product code)

- ціна товару (часто буває що сайти "граються", спочатку дають можливість купити за 3 фунти наприклад, потім ціну піднімають)

2. Скільки з мене?

Курс фунта: 13,3 грн.

Курс евро: 11,3 грн.

Курс, та умови можуть змінюватись, обрахунок ведеться одразу, ціна узгоджується з вами.

Відповідь: Формула обрахунку:

Ціна товару на сайті * 13,3 (курс фунта) + 27% комісійних

Наприклад на сайті ціна товару, який ви обрали 10 фунтів:

10*13,3 (курс фунта) + 27% = 168,91 грн. до оплати

УВАГА! Більше нічого вам не доведеться сплачувати при умові, що ви зможете забрати свою покупку в Луцьку, якщо ви з іншого міста, я надішлю її вам "Новою Ноштою" за пересилку ви сплачуєте окремо "Новій Пошті" при надходжені посикли у ваше місто.

примітка: я вам виставояю рахунок, а ви вже з ним або погоджуєтесь, або ні.

Рахунок (це скрін (картинка) обраного вами товару, де видно його вигляд, розмір, колір), і скільки ви сплатити повинні, якщо ви згодні, ви сплачуєте.)

Сплатити можна як готівкою, так і безготівковим способом.

3. Чому у вас такий курс (фунта, евро)?

Я бачив на сайті (сайтах) курс інший чим у вас.

Відповідь: Такі мої умови, ваша справа з ними погоджуватись, або ні.

4. Чому такі комісійні?

Я бачив на сайті (сайтах) там беруть менше, і умови кращі.

Відповідь: Такі у мене умови, я вамне забороняю десь замовити в когось іншого обрані вами покупки.

5. Скільки мені чекати свою покупку?

Відповідь: Я повідомляю, як правило поставляється товар два разни на місяць, раз у два тижні. Бувають і накладкі (форсмажори), від цього ніхто не застрахований.

6. За що ви відповідаєте?

Відповідь: Я відповідаю тільки за доставку обраного вами товару, якщо такого не буде в наявності, чи він не приїде у Луцьк.

Я вам віддаю гроші за вашу покупку, яку ви не отримали у 100% розмірі.

7. За що ви не відповідаєте?

Відповідь: За якість обраного вами товару я не несу відповідальності, я не виробник, я не магазин, я просто посередник (перевізник), претензії з цього питання не приймаються! Звичайно якщо товар спротився по моїй вині, ви просто про це не дізнаєтесь взагалі, я вам поверну кошти за ваш товар і все.

Я відповідаю за те, якщо я вам дав скрін (картнку) вашого товару (який ми з вами погодили), а там написаний розмір наприклад №8, а я замовив розмір інший, я повертаю вам гроші. Або ми вирішуємо це питання обоюдно (наприклад цей розмір що ви самі обрали був би вам за великим).

Будьте толерантні, та терпеливі, все може бути, може товар і затриматись, але я про це повідомляю, і так далі, роблю все можливе щоб ви отримали свою покупку та були задоволені.

PS: Якщо ви мені сплатили за обраний вами товар, ви тим самим погоджуєтесь з моїми умовами співпраці.

Дзвоніть, або пишіть у скайп:

066----480----02-------02 - Олег

скайп: oleg.maccen

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримала вчора своє замовлення. Все таке класне :wub:

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є питання: "Якщо я не згідний з Вашим курсом фунта, але хочу скористатись послугою, чи можу я оплатити товар фунтами згідно Вашої формули розрахунку???" :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є питання: "Якщо я не згідний з Вашим курсом фунта, але хочу скористатись послугою, чи можу я оплатити товар фунтами згідно Вашої формули розрахунку???" :_08:

Курс у мене такий:

11,3 грн. євро

13,3 грн. фунт

Ваше право погоджуватись з моїми умовами або ні, але умови мої я поки не збираюсь міняти.

Тому що сплативши гроші згідно моєї формули ви більше нічого не доплачуєте, за кілограми і так далі (тільки у випадку якщо товар габаритний, або важить багато, наприклад гантеля якась чи ще там щось типу цього - це все узгоджується окремо).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курс у мене такий:

11,3 грн. євро

13,3 грн. фунт

Ваше право погоджуватись з моїми умовами або ні, але умови мої я поки не збираюсь міняти.

Тому що сплативши гроші згідно моєї формули ви більше нічого не доплачуєте, за кілограми і так далі (тільки у випадку якщо товар габаритний, або важить багато, наприклад гантеля якась чи ще там щось типу цього - це все узгоджується окремо).

я то згідний з Вашою формулою, але курс Вашого фунта не тішить, тому і запитую чи можливо оплачувати товар СВОЇМИ фунтами (тобто, ціна на сайті + 27%, як написано в формулі)????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

99,99 %, що не можна. Наврядчи топікстартер заробляє на валютних курсах. Все забирає банк. Проблема в тому, що в Україні немає фунтових карток, і кожен банк знімає за конвертацію. Той же приват бере 1% + 1,9 долара. От і порахуйте,наприклад, курс фунта, коли треба оплатити 30 фунтів. В гривнях це буде 30*13(курс привата)+3,9(1%)+15,2(1,9 USD*8)= 409.1 грн. Тобто 30 фунтів виходить по курсу 13,63, а в ТС курс 13,3(та і впевнений, що тільки того, що суми більші 30 фунтів). При розрахунку через Paypal курс буде трошки меншим, але до банківського не опуститься точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

99,99 %, що не можна. Наврядчи топікстартер заробляє на валютних курсах. Все забирає банк. Проблема в тому, що в Україні немає фунтових карток, і кожен банк знімає за конвертацію. Той же приват бере 1% + 1,9 долара. От і порахуйте,наприклад, курс фунта, коли треба оплатити 30 фунтів. В гривнях це буде 30*13(курс привата)+3,9(1%)+15,2(1,9 USD*8)= 409.1 грн. Тобто 30 фунтів виходить по курсу 13,63, а в ТС курс 13,3(та і впевнений, що тільки того, що суми більші 30 фунтів). При розрахунку через Paypal курс буде трошки меншим, але до банківського не опуститься точно.

Дякую за змістовну відповідь!!! Тепер все стало на свої місця!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

приїхав рюкзак, раніше ніж очікувалось.

якість товару, сервіс на висоті - дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую MACCEN'у!

отримав товар, якість на висоті!

Єдине хотів би попередити всіх хто замовляє бутьте уважними у виборі розмірів товарів (прийшло дві різні кофти розмір L, одного виробника і в одній рукав закороткий)

буду замовляти й надалі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі 5 замовлених позицій прийшли без браку (хоча дехто стверджує, що буває потрійний "былинный отказ"). І навіть з розмірами вдалося вгадати :) Я задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

по замовленню топікстартер доставив мені кросівки..

товар ще кращий ніж на картинці, на сайті....якість - відразу відчувається при одяганні на ногу...

розмір якраз такий - який замовляв...

наразі готує нове замовлення...

Олег, ще раз дякую ...... :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УВАГА!!!

Формула обрахунку спростилася:

Курс фунта - коефіцієнт - 17

Курс євро - коефіцієнт - 14

Наприклад:

Ціна товару: 10 фунтів

Розрухунок 10 * 17 (коеф.) = 170 грн. ціна товару в Луцьку

Наприклад:

Ціна товару: 10 євро

Розрахунок: 10 * 14 (коеф.) = 140 грн. ціна товару в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НОВИЙ САЙТ Deichmann:

Сайт взуття, жіноче, чоловіче, спортивне, є також асортимент жіночих та чоловічих сумок, з цього сайту можете теж замовляти будь який товар:

Великий вибір торгових марок: повний список тут.

Ціни на деякі позиції нижче чим в sportsdirect.com

http://www.deichmann.com/AT/

Щоб дізнатись склад взуття нажмайте на: Produktbeschreibung

Підказка:

Leder - шкіра

PU - поліуретан (шкірзамінник).

PS: читайте правила замовлення вище!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.deichmann.com/AT/de/shop/home-herren/home-herren-schuhe/0000500107923200000002/1333270.prod такі будуть коштувати у вас 560 грн. з усіма витратами? Я правильно зрозумів?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все правильно! якщо цікавить покупка пишіть приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замовленим товаром задоволена: і ціною, і якістю

Олег, дуже дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, товар прийшов, хоч і з запізненням, але не з вини посередника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як затоварювався на суму більшу ніж 1000 грн, трошки переживав, але все склалося добре. Товаром ДУЖЕ задоволений. Жодного браку не помічено. Ще раз дякую, Олеже! :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

УВАГА!!!

З SPORTSDIRECT.COM - Замовлення буду приймати тільки у тому випадку, якщо претензій щодо якості товару не буде до мене. Товар поверненню та заміні не підлягає - якщо ви не хочете ризикуват, то краще взагалі не замовляйте звідти товар.

Дякую за розуміння!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УВАГА!!!

З SPORTSDIRECT.COM - Замовлення буду приймати тільки у тому випадку, якщо претензій щодо якості товару не буде до мене. Товар поверненню та заміні не підлягає - якщо ви не хочете ризикуват, то краще взагалі не замовляйте звідти товар.

Дякую за розуміння!!!

а що виникали якісь проблеми?(якщо можна детальніше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це стоковий магазин, тому може бути і брак, так люди говорять, поки слава Богу мене це минає, але все ж таки, там даробітки не ті, щоб страхувати ще й брак.

І політика сайту така, якщо наприклад в кросівках нема підошви, то це брак, а якщо в ній дирка, то це не брак - носити ж можна ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене таке питання до тих хто вже замовляв, чи відповідають розміри речей M, L, S, тим речами що ви носите тут?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовлення забрав. Розміри і якість - те що треба.

Ще раз дякую :)

p.s. вже формую наступне ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...