difoto Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:18 #1 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:18 Кортинг куда-то пропал, а остальные почему-то молчат, хотя в Москве происходят весьма забавные вещи. Ежели кто не в курсе, то там 4 февраля прошли самые масштабные митинги со времен 17-го года. На Болотной площади собрались "оранжевые" сторонники "Россия без Путина", а на Поклонной их противники с бело-голубыми транспарантами и флагами. И тех, и других было по тысяч 100. По-моему, я такое уже где-то видел, но не могу вспомнить. И да - я ж не Кортинг, поэтому разбавлю новость вот такой веселой картинкой из одного юмористического, по всей видимости, издания. Ваши мысли? Дискасс?
invited Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:38 #2 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:38 мысль такая, этого стоило ждать, но удивляет что противниками Путина есть не просто народ, а средний класс, это офисный планктон, которому как обычно все пофиг... наверняка их чем то в очередной раз успели удивить, что заставило выйти на улицы МегаДиржавы... и еще, сейчас период революций вообще в мире... так что Россия не есть исключение...а в последнее время там пахнет диктатурой, а это как известно вызывает демарш протеста... вот и результат
Zevs_Isver Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:44 #3 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:44 пашумят и перестанут
Nokian Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:47 #4 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 18:47 В результаті економічної кризи в неефективних державах середній клас потрохи сповзає до бідного.Якщо не буде справжніх реформ, та справедливого розподілу національного продукту-Путіну стане дуже весело.
Vadimm Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 19:54 #5 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 19:54 Ваши мысли?Картинка много дает понять об авторе публикации. То ли он других кадров не нашел, то ли просто не знает о чем пишет, и "не читать па русски", хотя подпись "Алексей Сазонов", мог бы родной и выучить, или машинним переводом воспользоваться.А так, Zevs_Isver прав, собака гавкает, караван идет.
Dream Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:05 #6 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:05 А я от чогось нічиїм цифрам не вірю, а просто чекаю 05.03. Ліш би нє било вайни.
Nokian Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:07 #7 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:07 В1905 пошуміли, в 1917 прорвало.Караван розвернувся.
Vadimm Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:20 #8 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:20 Караван розвернувсяТоді змінився весь політичний устрій, ідеологія, а зараз що, назад царя-імператора поставлять? Вони взамін нічого не мають, як і єдиного лідера, тому не вірю що щось зміниться. Тай у Путіна все ще досить високий рейтинг підтримки, поза конкуренцією, я б сказав.
Dream Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:50 #9 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 20:50 Vadimm, зараз теж зміни грядуть - капіталізм відживає своє...
Dream Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 21:02 #10 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 21:02 До речі! difoto, ти даєш посилання на рідус, а побутує думка, щоНа другому місці несподівано опинився один із соратників проекту РосПил Олексія Навального - відомий фотоблоггер Ілля Варламов (ЖЖ-нік zyalt)."Варламов на перевірку виявився рядовим нашистом, кращим другом Христини (в ящику виявлено 41 листа). Пише звіти, погоджує текст особисто з Потупчик. Публікує як у своєму журналі, так і в своєму проекті "Рідус"<...> У всіх звітах Потупчик Ілля Варламов позначений як прихильник", - йдеться в пості Антона Носика. Згідно з архівами пошти, всього за два пости Ілля Варламов отримав 400 тисяч рублів (більше 13 тис. дол США).
Nokian Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 21:09 #11 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 21:09 А хіба в 1991, коли розвалився СРСР, був єдиний лідер опозиції?
Vadimm Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 21:23 #12 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 21:23 VadimM, зараз теж зміни грядуть - капіталізм відживає своє... Відживає... пару років кризи і вже "відживає". В роки Великої депресії не віджив, в "79у чи якому там, також, а зараз відживе? Зараз дадуть знову жити в борг через рік-два, кого звільнили - візьмуть на роботу, дадуть нормальну ЗП і всім стане добре, всі позатикаються до наступної кризи. Типу "Єт пачєму я такой злой бил? Патамучта у мєня виласипєда нєбило" (с) Троє із Простоквашино.А хіба в 1991, коли розвалився СРСР, був єдиний лідер опозиції?Тоді як такої опозції не було. В Росії був Єльцин, в нас Кравчук, в Грузії Шеварнадзе, і так далі. Тобто по суті був, в деякому узагальненні. Не хочу далі сперечатись у прогнозах.
Ko3bMa Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 22:12 #13 Опубліковано 5 Лютого, 2012 в 22:12 війська я так зрозумів ще не ввели?
Miro Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 03:14 #14 Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 03:14 мысль такая, этого стоило ждать, но удивляет что противниками Путина есть не просто народ, а средний класс, это офисный планктон, которому как обычно все пофиг... наверняка их чем то в очередной раз успели удивить, что заставило выйти на улицы МегаДиржавы... и еще, сейчас период революций вообще в мире... так что Россия не есть исключение...а в последнее время там пахнет диктатурой, а это как известно вызывает демарш протеста... вот и результатА коли там не пахло диктатурой?
difoto Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 07:47 Автор #15 Опубліковано 6 Лютого, 2012 в 07:47 До речі! difoto, ти даєш посилання на рідус, а побутує думка, щоПро розцінки блогерів з хакнутої пошти Потупчик і Якименка я вже з тиждень як читаю і досі не впевнений, що то не фейк, адже там фігурує навіть те, що Навальний бабло в них получав за статті. Я розумію, шо можуть бути пчьоли протів мьода, але як би там не було, а "Рідус", як ти можеш упевнитись, виклав рівно два фоторепортажа, без жодних уподобань - ось вам "оранжеві", а ось тут гляньте на "путінцев". Чувак просто фотограф, при чому з непоганим баченням, ящєтаю. Можливо він і коригує свої фотозвіти з Потупчик, тіпа "ось цю фотку , де нашистам бабло за мітинг дають - не викладай, і з чеченцями також не треба, а от бабулькі і дєдулькі підуть! В общєм, викладай і будеш мать гонорар." Всім жеж хавать треба.Скажу так - нормальна людина зерно істини знайде у купі лайна під назвою інтернет та ЗМІ, а хомякі , на яких розраховані всі вброси путінських троллів хай думають, що хочуть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.