Перейти до змісту

майстер по ремонту HDD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто ремонтує вінти?

Здох(?) вінт. не бачить BIOS, відповідно й система.

Хто грамотно вміє подивитися що з вінтом ? Можливо й відремонтувати. Вінт на дотик заводиться, не клацає і ніяких додаткових дивних і інших звуків немає. Вібрує, як ніби працює двигун. міняв усі шлейфи. Мамка нова БЖ теж. Весь комп новий.

Вчора ввечері усе було good. А зранку вмикнувся і така халепа :( ... вінт Maxtor diamond max 22 (STM31000340AS)

Опубліковано

Хто ремонтує вінти?

Здох(?) вінт. не бачить BIOS, відповідно й система.

Хто грамотно вміє подивитися що з вінтом ? Можливо й відремонтувати. Вінт на дотик заводиться, не клацає і ніяких додаткових дивних і інших звуків немає. Вібрує, як ніби працює двигун. міняв усі шлейфи. Мамка нова БЖ теж. Весь комп новий.

Вчора ввечері усе було good. А зранку вмикнувся і така халепа :( ... вінт Maxtor diamond max 22 (STM31000340AS)

KOTuk, начебто ремонтував вінчестери, тай Mix вже працює...

Опубліковано · Приховав HWman, 31 Травня, 2012 в 22:44 - Без причини
Приховав HWman, 31 Травня, 2012 в 22:44 - Без причини
Asmix начебто займається ремонтом...
Опубліковано

Так, питання поставлю тепер по-іншому, хто візьметься перешити. Без втрати інфи?

Aldo, ще один подібний пост - відправлю в БАН-ю.

Опубліковано

Мене сьогодні зранку застала така сама халепа з вінтом. Женя, полагодив? якщо да, то де і в скільки це обійшлося?

Опубліковано

хтось може відремонтувати?

Я магу. Женіку вот відремонтував ) Патаму шо людина він хароша ) І всім іншим харошим людям магу зробить...

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Апну я тему...:(

Коротше, з вінтом сталися граблі. В БІОС-і видно. В системі видно, але при зверненні до нього він "ложить" всю систему. Все плужить і лагає. Саме важливе (фотки) я скопіював (правда не всі., ще десь штук 100-150 не вдалося:( )

А, я його перепрошив на новішу прошивку - результату - нуль...

Які думки з цього приводу?

Опубліковано

під віндою - ні. Я казав, він "вішає" систему при зверненні до нього. Думаєш сиплеться?

спробую MHDD з під Boot CD.

Хоча, буває таке, коли підвисне під Віндою, то потім його і в БІОС-і не видно. Я, чомусь, підозрюю на шось механічне (якесь живлення чи ХЗ).

Опубліковано

Дякую. Завезу, мо` що зробить.

Спробуй відкрутити плату електроніки и почитити всі контакти,моєму вінту помогло (між іншим також сігейт,йому вже 6 років)

Опубліковано

Дякую. Завезу, мо` що зробить.

Спробуй відкрутити плату електроніки и почитити всі контакти,моєму вінту помогло (між іншим також сігейт,йому вже 6 років)

fuf.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...