Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кнопка Новые сообщения не робіт (( Каже: В данный момент поиск на форуме отключен. Це тимчасове явище надіюсь?

та багато шо не працює. "Починили" ще вчора вечором :)

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в профіль ніззя зайти, і неможна подивитись чийсь профіль

але позитив є - ПРОПАЛА РЕКЛАМА !! (про ту шо писалось в пості 1274, 43сторінка)

s0UVhwm5.jpg

Якшо ддосять - то є сенс позаписувати ІР користувачів і дати доступ лише з них. На одному з сайтів таке бачив успішно застосувалось.

Проте я впевнений шо цього тут ніхто робити не буде.

Опубліковано

Є така програмка, називається Ad Muncher. Я її встановив ще 2 роки тому разом з віндою, з того часу не обновлював але і до цієї пори не бачу реклами на різних сайтах і досі, в тому числі і на борді :) Качав з рутрекера.

Опубліковано

Є така програмка, називається Ad Muncher. Я її встановив ще 2 роки тому разом з віндою, з того часу не обновлював але і до цієї пори не бачу реклами на різних сайтах і досі, в тому числі і на борді :) Качав з рутрекера.

нах ті програми, firefox і adblock і всі праблєми)

Опубліковано

нах ті програми, firefox і adblock і всі праблєми)

Ну і це в мене є, але не завжди adblock справляється.

Опубліковано

Cherman, офтоп

ІР провайдера має певні межі(оскільки провайдеру вони надаються в повному визначеному діапазоні ),

наприклад 192.168.2.1 маска 255.255.255.0. Тоді в доступ додавати треба всіх з 192.168.2.1 по 192.168.2.255.

Не може бути ІР "українська" а потім "американська", після реконекту, якшо це 3G.

Навіть якшо ІР змінна, провайдер видасть її з свого визначеного "діапазону".

Опубліковано

To Amadey777

Хм, тобто якщо я надумаю відвідати славне місто Нью-Йорк і звідти захочу відвідати форум не менш славного міста Луцька, то по твоїй логці я не зможу цього зробити. Адже дозволені IP адреси лише місцевих провайдерів :)

Опубліковано
Не можу зайти в свій профіль
Як і всі інші
в профіль ніззя зайти, і неможна подивитись чийсь профіль

Можна ж почитати хоч кілька сторінок, бо, коли мінусИти все ж можна, дуже "руки чешуться" зробити це на таких от постах.

Сказано ж - якісь трабли - щось роблять - чекайте, колись))) все налагодиться.

Опубліковано

пока вот так будем.

Дякую, залишилось тільки пошук починити?

Доречі, ще часто форум плюється при публікації коментаря. То "Страница не найдена", то ше шось. Приходиться по декілька раз перенабирати комент або постійно його бекапити перед відправкою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...