Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

И вам спасибо :) Это ваше сообщение - как "ушел, громко хлопнув дверью" Все очень рады, что вы ошиблись форумом.

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Здравствуйте! Извиняюсь, что беспокою, хотелось бы узнать есть ли возможность удаления профиля и всех сообщений ? Если есть, то удалите мой профиль (H.265) и все мои сообщения. Почему? Я ошибся форумом. Спасибо !

ВСЕ 17?!?! :_09:

иль может парочку всё-же оставите... след в истории, так сказать...

;)

И за что спрашивается минусовать ? Если есть мужество признайтесь ? Хочу увидеть человека. Говорил мне человек нечего здесь региться - не послушался . Ну ладно. Минусуйте сколько угодно.

...Скорее всего это мое последнее сообщение. Спасибо за то, что веселили меня и огорчали.
Шо ти соплі розпустив?!! Мінусанули??? БУДЬ МУЖИКОМ!!!
Опубліковано

А в мене питання до "Команди форума" і до Адмінів: хтось закриті теми видаляє? Чи вони так і будуть закритими висіти і заважати. Особливо, якщо тема явно не актуальна.

Я сьогодні в Торгівлі почистив майже все. Комп'ютерну барахолку вичистив всю. Від 2007 року по цей день.

І взагалі, перед Пасхою не завадило б і на Борді прибирання зробити. Юзерів погрохати, тих, які за 5 років про себе ніразу знати не дали - фтопку. клонів заодно. Теми закриті. І т.д.

Опубліковано

Не працює фотохостінг, вікно "виберіть файли" не працює. Дуже треба, щоб працювало. Що Я маю зробити?

п.с. зробіть, у-ма-ля-ю! дуже треба.

Опубліковано

вікно вибору файла не модальне, тому легко перекривається будь яким іншим вікном, можливо, через це здається, шо не працює.

Опубліковано

Zheny@, тут відношення вінтів до типів файлів якесь вибіркове - в цій темі файли на 1,3 мегабайта приєднуються елементарно, а екзешнік на ~500 кілобайт - нівкакую.

Опубліковано
Ніяких приблуд типу ADBlock немає??

та якби я знала що це таке... мабуть, треба щоб в мене дивились з мого компа, поняла - когось буду запрошувати на каву))

Спробуйте зайти через експлорер.

спробувала, те ж саме, та ще й немає вікна "виберіть файли",

ось таке щось в мене...

Опубліковано

не зміг завантажити на хостинг картинки. при відкритті папки - файлів не "бачить".

Фірфокс 20.0, Кубунту 12.10

на раді_кала_ру, фотки загрузились нормально. фконьтакт також

Опубліковано

Вчора-сьогодні, на форумі помітив дивну річ, коли заходиш у теми на форумі, то відкривається нова вкладка з ось цим посиланням: sellimage.org Через деякий проміжок часу (приблизно секунд 20) знову відкриваються нові вкладки з цим самим посиланням! І так постійно!

Що за проблемка??! Це реально напрягає!

Опубліковано

а Ви впевнені, що проблема з форумом?

мабуть, треба, в першу чергу, із своїм компом розібратись

Опубліковано

а Ви впевнені, що проблема з форумом?

мабуть, треба, в першу чергу, із своїм компом розібратись

та впевнений! на всі 99%!

вчора зранку, коли саме зайшов на форум і переглядав деякі теми, то виявив таку проблемку!

Сьогодні зранку теж саме!

Опубліковано

дивно, чого більше ніхто не жаліється на таку проблему :0165:

у мене також борда нікуди не відсилає, всі вкладки відкриваються нормально і ті, які потрібно

Опубліковано

дивно, чого більше ніхто не жаліється на таку проблему :0165:

у мене також борда нікуди не відсилає, всі вкладки відкриваються нормально і ті, які потрібно

ну я ж написав: "Вчора-сьогодні"! Раніше такого не було!

І що цікаво, що згодом (після декількох перезавантажень сторінки форуму) ця біда зникає, і все працює добре!

Опубліковано

А можна в торгівлі (особливо комп запчастини) видалити теми за 2010та 2011 роки. (блін відкритих тем (закриті я попереносив) 407 сторінок!!! )Я просто не бачу їхньої актуальності! Ще минулий рік, куди не йшло, а 10-й та 11-й - ну ваабщє. З них добрих відсотків 50, просили закрити. І ще 30 не відписали нічого, після продажу. І навряд чи відпишуть.

Пошук по форуму по слову "закрити". Видало 325 тем. 13 сторінок. Ще не шукав російською. Та по словам "видалити" та "удалить". Чи стерти...

а прав нєту, зробив би сам. Пошукав би, помучився...

Опубліковано

ну я ж написав: "Вчора-сьогодні"! Раніше такого не було! І що цікаво, що згодом (після декількох перезавантажень сторінки форуму) ця біда зникає, і все працює добре!

А ви не помітили що вчора-сьогодні теж ніхто на таке не скаржиться? Шукайте проблему в себе, це як раз отой 1% вірогідності.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...