Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну "Поддержал" хай буде. А який смисл в репутаціїї?

"Підтримав" -- твоє ставлення до посту, репутація -- до людини. Трошки не одне і те ж, точніше не завжди одне і те ж.

Опубліковано

"Підтримав" -- твоє ставлення до посту, репутація -- до людини. Трошки не одне і те ж, точніше не завжди одне і те ж.

Але як я можу оцінювати людину якої не знаю? Я згоден з думкою висловленю в пості - нажав "Підтримав". Але коли мені натискати на + ? Чи - ? І ще одне. Не знаю чи це глюк форуму чи хтось висловив таким чином своє ставлення до мене. Години зотри тому, коли я виходив з дому, моя репутація була 141, щойно, коли я повернувся, вона стала 121. Власне якогось особливого дискомфорту це мені не доставляє, але все ж таки здивувало. Раніше мене ніхто так не мінусував ...

Опубліковано

Але як я можу оцінювати людину якої не знаю? Я згоден з думкою висловленю в пості - нажав "Підтримав". Але коли мені натискати на + ? Чи - ? І ще одне. Не знаю чи це глюк форуму чи хтось висловив таким чином своє ставлення до мене. Години зотри тому, коли я виходив з дому, моя репутація була 141, щойно, коли я повернувся, вона стала 121. Власне якогось особливого дискомфорту це мені не доставляє, але все ж таки здивувало. Раніше мене ніхто так не мінусував ...

Це поки не було підтримав, останні дні, плюсували коли підтримували пост( бо пункту підтримав не було). А тепер, наскільки я зрозумів, ці плюси перейшли у підтримав, або зникли певно...

Опубліковано

Ну якщо з "Поддержал" можна погодитися, то який смисл в репутації?

Мова ж йде виключно про "підтримав", а не про +/-

В пості Werwolf777, з якого все і почалося, мова йшла і про репутацію також ...

Бог з нею, з репутацією. Але відповідь на ось це питання

Але як я можу оцінювати людину якої не знаю? Я згоден з думкою висловленю в пості - нажав "Підтримав". Але коли мені натискати на + ? Чи - ?

залишається незрозумілою ...

Опубліковано

Схоже з лічильником щось не те.

september25, системою репутації і подяк кожен користується на власний розсуд. Хтось звик до старих +\- і рідко використовує підтримав. Хтось навпаки надає перевагу "підтримав", як відкрите підтримання думки дописувача. В правилах система оцінювання не прописана :)))

Опубліковано

відповідь на ось це питання

Але як я можу оцінювати людину якої не знаю? Я згоден з думкою висловленю в пості - нажав "Підтримав". Але коли мені натискати на + ? Чи - ?

залишається незрозумілою ...

Хто як хоче - так і др.че)))

Коли прочитала пост про ставлення до посту/людини - очі стали як п"ять копійок.

Для мене, наприклад, "+" = "підтримав".

Ставлю + лише в тому випадку, якщо в якомусь розділі не передбачається "підтримав".

Опубліковано

Хто як хоче - так і др.че)))

Бачу маєте хороший досвід в цьому :) Не ображайтеся ... Я жартую.

Саме тому я і висловився за скасування репутації ..

Опубліковано

Ставлю + лише в тому випадку, якщо в якомусь розділі не передбачається "підтримав".

В грубому порівнянні, для мене "підтримав" це коли хтось перепостив картинку яка мені сподобалать, а + в репутацію коли він ту картинку сам намалював. Повторюсь, це дуже грубо, але зміст якийсь такий.

Опубліковано

"дякую" тим, хто замінусував! молодці!

від "нема чого робити" пакостити людям - саме те, що треба

неодмінно віддячу тим же за нагоди!!!! ще б знати хто... а то ж ховаються як щурі

Опубліковано

От саме через подібні "мінусові" війни і не бачимо статистики.

По темі: "Вбрати підтримав" це як? Малось на увазі відібрати/забрати?

Може простіше: не підтримав?

Опубліковано

неодмінно віддячу тим же за нагоди!!!! ще б знати хто... а то ж ховаються як щурі

З таким підходом, Гетто вже мав би перестріляти пів борди. Може, варто спокійніше ставитись до таких речей? Для мене плюсики/мінусики це індикатор того, де я, можливо, неправильно мислю або дію і я намагаюсь абсолютно адекватно сприймати мінуси, особливо від людей, яких я вважаю друзями або просто поважаю і до чиєї думки прислухаюсь.

Опубліковано

Для мене плюсики/мінусики це індикатор того, де я, можливо, неправильно мислю або дію і я намагаюсь абсолютно адекватно сприймати мінуси, особливо від людей, яких я вважаю друзями або просто поважаю і до чиєї думки прислухаюсь.

От що значить Команда форуму. Все як на долоні. Хто плюсонув, хто мінуснув. :) Тут дехто так про це так мріє ... :)

А якщо серйозно то цілком з цим погоджуюсь.

P.S.: Гетто в руки зброю не давати !!! :)

Опубліковано

Але як я можу оцінювати людину якої не знаю?

А ви знаєте Тараса Шевенка, чи Василя Стуса, чи, приміром, Володимира Івасюка? Чи Фаїну Раневську, чи Вільяма Шекспіра? Ну або хоча б Януковича, чи Ківалова, або наших Кривицького з Палицею... Чи Матір Терезу, чи Ейнштейна з Корольовим, чи Сергія Пєнкіна? Але ж у вас є якась оцінка їх, як людей?

Одне діло, коли людина постить смішну картинку або анекдот, чи ще щось цікаве, смішне або дотепне. Тоді "підтримав". А якщо людина дає корисну пораду, або чимось допомагає, або висловлює власну розумну думку, чи іншим чином відчуваєш повагу до людини -- тоді "+ в репутацію". Або навпаки, коли людина своїми словами або вчинками викликає роздратування або зневагу -- тоді "- в репутацію".

Розумію, що часто ці поняття дуже "розмиті" і не мають такого чіткого поділу, але в цілому моє ставлення якесь таке.

От що значить Команда форуму. Все як на долоні. Хто плюсонув, хто мінуснув. :) Тут дехто так про це так мріє ... :)

Було. Зараз можливості побачити хто плюсавав/мінусував немає і в нас.

P.S.: Гетто в руки зброю не давати !!! :)

Здається, в цьому плані Гетто набагато адекватніший за багатьох інших форумчан, так що я б про це не переживав :)

Опубліковано
Одне діло, коли людина постить смішну картинку або анекдот, чи ще щось цікаве, смішне або дотепне. Тоді "підтримав". А якщо людина дає корисну пораду, або чимось допомагає, або висловлює власну розумну думку, чи іншим чином відчуваєш повагу до людини -- тоді "+ в репутацію".

А ще трапляється коли це все разом - тоді і плюсую, і підтримую ;)

Опубліковано

Може, варто спокійніше ставитись до таких речей?

+100500)))

Для мене плюсики/мінусики це індикатор того, де я, можливо, неправильно мислю або дію

Це коли нормальні люди мінусують за дійсно неправильний хід думок, а не просто так)))

Колись був прикол з двома користувачами (десь був в мене скрін, та не можу знайти)...

Створив якось Н прикольну темку. Всі, кому сподобалось, поставили "підтримав".

Через якийсь час створив інший користувач тему-дубль.

Почала шукати попередню, а там всі пости ТС-ра Н замінусовані.

Зате в темі-дублі відписується користувач Х: яка класнюча і т.д.

Один з модерів (тоді ще бачили хто ставить +і-) пише: Та що ти, Х, кажеш??? Класнюча? А якого ж милого ти тоді змінусував всю ту темку?

Опубліковано

Буває і таке. Буває, що хтось з бажання "напакостити" або "вколоти" вишукує і мінусує якісь старі-старі і абсолютно нейтральні пости. Ну, в кожного свої таргани в голові, так що і до таких речей теж треба ставитись простіше :)

Опубліковано
Саме тому я і висловився за скасування репутації ..

ти кто такой? давай... пожертвуй на розвиток борди, тоді будеш пропозиції вносити, що скасувати, а що додати.

Опубліковано

З таким підходом, Гетто вже мав би перестріляти пів борди. Може, варто спокійніше ставитись до таких речей? Для мене плюсики/мінусики це індикатор того, де я, можливо, неправильно мислю або дію і я намагаюсь абсолютно адекватно сприймати мінуси, особливо від людей, яких я вважаю друзями або просто поважаю і до чиєї думки прислухаюсь.

загалом ставлюся до таких речей спокійно... і для мене теж не є настільки важливими ті плюсики

але виникає питання: на кой чорт за просто так ліпити ті мінуси? чи нейметься комусь

не писав же ніяких гадостей, нічого такого... але знайшлися "розумники"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...