Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В e-mail повідомленнях про відповіді в підписаних мною темах лінки ведуть не на теми, а х.з. куди.

Кукі чистив. Розлогінювався і залогінювався. "Отче наш" читав. Мови вибирав різні, зараз - російська. В смислі, мови форума, а не "Отченаша".

Опубліковано

а может где-то большими буквами написать о новом правиле "10ти постов для барахолки"

а то каждый новенький считаем своим долгом в привате спросить почему не может посты создавать....

Опубліковано

А почему вообще все темы по продажам по закрывали?

Добий 10 повідомлень на форумі.

Zevs_Isver, в правилах (http://board.lutsk.u...tion=rules&f=92) такої інформації немає.

• Адміністратори
Опубліковано

А почему вообще все темы по продажам по закрывали?

Zevs_Isver, в правилах (http://board.lutsk.u...tion=rules&f=92) такої інформації немає.

Вже є.

• Адміністратори
Опубліковано

В e-mail повідомленнях про відповіді в підписаних мною темах лінки ведуть не на теми, а х.з. куди.

Кукі чистив. Розлогінювався і залогінювався. "Отче наш" читав. Мови вибирав різні, зараз - російська. В смислі, мови форума, а не "Отченаша".

Перевірте зараз.

Опубліковано

То мені щоб створити тему потрібно залишити 10 повіомлень?

Якщо ти бажаєш щось тут продати, то да, спочатку треба трішки поспілкуватись, щоб спеціальні роботи впевнились у твоїй адекватності, несхильності до насилля, педофілії і т.п.

Опубліковано

Перевірте зараз.

АЛЕЛУЙЯ!!!!!!!!!!!!!! :)

Дякую!

Опубліковано

Як на рахунок цих питань?

http://board.lutsk.u...__p__1052512611

Коротко, про налаштування перекидання на останнє непрочитане повідомлення теми, і кращу роботу із смайлами при написанні повідомлень.

Опубліковано

та их всёравно никто не читает

я ж задав питання в приват, а отримав відповідь: "читай правила".

виявляється, що в правилах такої інфи не було...

і тут Zevs_Isver пише "та еті правіла всьоравно нікто нє чітаєт"

не простіше було відразу нормально відповісти? виходить шо ні, не простіше, захотілось "паумнічать"

Опубліковано

Пасіба за фічу Ctrl+C Ctrl+V рісунків - Виделіл фоточку ну другом ресурсе, копі-пасте, і она тут. І не нада морочітца з копірованієм силок.

А мож ето давно, а я тока заметіл :0143:

• Адміністратори
Опубліковано

Пасіба за фічу Ctrl+C Ctrl+V рісунків - Виделіл фоточку ну другом ресурсе, копі-пасте, і она тут. І не нада морочітца з копірованієм силок.

А мож ето давно, а я тока заметіл :0143:

да давно уже

Опубліковано

Чому в мене люба тема в барахолці, яку я передивляюся, для мене закрита... і я нічого неможу написати????

Опубліковано
Небольшие изменения барахолки:

Для написания постов надо набрать 10 сообщений.

Якщо ти бажаєш щось тут продати спочатку треба трішки поспілкуватись, щоб спеціальні роботи впевнились у твоїй адекватності, несхильності до насилля, педофілії і т.п.

Опубліковано

А можна зробити так, що після того, як закрили чергову флеймо-тему, можна було ще написати одне-єдине повідомлення: "Ну нарешті!" ;):0011:

Опубліковано

Тогда какой смысл закрывать флейм, он же не остановится, пока каждый, имеющий такую возможность, не выскажется? :D

Опубліковано
Тогда какой смысл закрывать флейм, он же не остановится, пока каждый, имеющий такую возможность, не выскажется? :D

Нєєєєє! У фразі "Ну нарешті!" прихований величееезний сенс!.. =)

Опубліковано

Треба якось новачкам, які прагнуть набити тих нещасних 10 постів, їх обнуляти після чергового "пук у воду", або апання тем трирічної давнини

Опубліковано

А я думаю що тре оті "10 повідомлень" відмінити, бо толку з них ніякого.

Ідеальний варіант був би зробити окремий рейтинг спеціально для купи-продай: недобросовісний, загнався в мінуса - бувай здоров.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...