Перейти до змісту

Список ігр для ігрового сервера

atoller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні друзі!

Дуже прошу залишити тут назви ігр, які ви бажаєте бачити на ігровому сервері.

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Козаки Наполеонівські а бо самі перші

<{POST_SNAPBACK}>

З "Козаками" ситуація в найгіршій ситуації.

Якщо в списку ThinkMaster'а подано ігри, юридичних представництв розробників яких в Україні немає, то на рахунок "Козаків" - зовсім протилежна: дуже багато кримінальних справ порушується.

І ще одне "але": не бачив серверної частини цієї іграшки - якщо хтось має якусь інфу - будь-ласка, поділіться.

До поданого списку додаю:

CS 1.5

Diablo

Warcraft

Starcraft

Опубліковано

Однозначно проти CS 1.5 (1,6 іто вже через пару місяців пора ховати а 1,5 тимбільше)

Великою кількістю серверів одної і тої ж гри ми просто розпилюємо аудиторію тобто ні в 1,5 ні в 1,6 не буде достатньої кількості гравців.

До списку додаю:

Sacred Underworld

HL2DM

Опубліковано

навіть незнаю що тут ще можна добавити.:blush: можна булоб ще

ХоумВорлд2

але я думаю мало буде бажаючих..

аби це, що вписали було :unsure:

Опубліковано

CS 1.6

CS Source

NFS

Quake

HL2DM

Можна було б Batlefield2, але в нас в кантер ледве 5на5 збирається, а там треба мінімум 10на10 :unsure:

Опубліковано
Можна було б Batlefield2, але в нас в кантер ледве 5на5 збирається, а там треба мінімум 10на10 :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Battlefield 1942 передбачили також:blush:

Опубліковано
мережевий тетріс і покер на роздягання

<{POST_SNAPBACK}>

Дозволю собі невеоичку поправку - на роздягання жінок.

З.І. Линєйку допишіть, хоча всеодно ви не поставите.

Опубліковано
Я руками i ногами за Battlefield 1942 особливо за мод Desert Combat ! Старий його фанат! :unsure:

А понту ?

Останя версія Desert Combat це і є Battlefield 2 (Контору яка робила цей мод викупили на її основі зробили другий Battlefield і розігнали після цього)

На мою думку якщо ставити Battlefield то лише другий, там є можливість створювати мапи меншого розміру (та сама мапа але урізаєтся автоматом) а в першому бателфілді даної функції нема.

Да і взагалі не варто зараз (спочатку) запускати величезну кількість ігр.(машина то не бездонна)

А потрібно йти по наростаючій (потрібне добавляєм непотрібне відключаєм)

Опубліковано

ми вже грали в спайдерi другий бателфiлд але повернулись до старого,всетаки в ньому е щось особливе,те що пропустили в другому,своя iзюминка

Опубліковано

до речі,наскільки я знаю,в другому Баттері нема можливості грати з ботами(коли ми грали не було) а в десерт комбаті є,я не думаю що комусь сподобаєтся бігати хай і по меньшій але пустій карті

Опубліковано

Хлопці а саме ті хтол може!!! пробийте козачків пліз, я підтримку вишлю яку треба в мирних межах!!!! можна навіть не неполеонівські ігри а якусь молодшу гру чи навіть саму першу оскільки вона на мою думку найбільш вдала для "ожесточенних бойов" Пліііізззззз

а то сконаю

Опубліковано
В другому також можна кинути ботів, але боти це не наш вибір. :closedeyes:

А без ботів мабуть дуже важко буде суперників собі шукати,контра вже яка популярна гра,а я щось особливого напливу геймерів пока не бачив,та й я в неї граю тільки тому,що баттера немає,хай навіть другий,все ж краще ніж контра(на мою думку)

Опубліковано
Хочу , Brothers in Arms : Earned in Blood

Поддерживаю.

В общем так, делайте что хотите а обеспечить хорошую игру ww2 тематики дело чести :)

Итак список на выбор:

- Блицкриг

- Блицкриг II

- Call of Duty 2

- Brothers in Arms : Earned in Blood

- Ил-2 Штурмовик:Забытые сражения (2.04)

- Перл-Харбор

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...