Перейти до змісту

проблема з GeForce 8600 gt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Панове, потрібна порада знаючих людей.

Ситуація така - принесла знайома ПК. Суть проблеми в тому, що комп зависає намертво буває після кількох хвилин роботи, а буває, що відразу після загрузки вінди.

ОС свіжеустановлена, до неї претензій немає.

Я розібрав ПК, щоб почистити... а там - капєц, ще такого пилу/землі я ніразу в компі не бачив.

Ну, щоб ви уявили наскільки грязно, то ось фотка:

s_1326921049_4340160_4c011ab4f0.jpeg

В процесі чистки усіх кулерів і деталей, на відеокарті виявив ось таку штуку:

h_1326921460_4276845_825c035b7e.jpeg

Тобто, конденсатор на відеокарті розірвало.

А тепер запитання: чи могла така біда з відяшкою статися від перегріву і чи може вішати ОС саме відеокарта (інтегрованого відео і запасної відяшки я не маю)?

З.І. Усім наперед вдячний.

Опубліковано

як проавило відяхі і вішають компютер ,інші проблеми перегружають ,або в синьку уходять.

Ps.таке відчуття , чо то компютер Тутанхомона і відкопали їх разом.

Опубліковано

Недавно мав справу з компом де згоріла відяшка (GeForce 8500 gt) на екрані початкової загрузки були численні артефакти і на етапі загрузки вінди комп зависав із чорним екраном.

Інший комп із подібною відеокартою запускався і працював до установки драйверів, а після також зависав при загрузці вінди.

З.І. Найкраще, всетаки, булоб спробувати підставити завідомо робочу відяшку.

Опубліковано

Ясно ще через перегрів могло бути все, що завгодно. Але не конденсатор розірвало, хоча і таке могло бути. Але, я б подивився ще на БЖ. Впевнений, що там щось подібне можна знайти.

Дії:

1) Заміна БЖ.

2) ремонт відеокарти а краще заміна.

3) доставити 2 вентилятори в корпус 1) на обдув вінта 2) на видув теплого повітря на задню стінку.

4) впорядкувати дроти всередині.

Опубліковано

5) сказати власниці - що в природі існує пилосмок, котрим люди зазвичай користуються для прибирання пилу та сміття в житлі 1-2 рази на тиждень

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...