Перейти до змісту

spqr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю надійних посередників які займаються пересиланням на Україну з США,Англії,ну і розцінки більш-менш привабливі.Забув добавити -товари і продавці типу USA only.

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Забув добавити -товари і продавці типу USA only.

Які товари цікавлять і в яких об'ємах, яким чином плануєш розраховуватись за товари і послуги?

Опубліковано

Об'єми невеликі,поштучні можна сказати,лахі,іграшкі,техніка.Розраховуватись можу гривнями-на рахунок,можу pay-pal,можна валютою на VISA.

Опубліковано

http://www.ebay-dostavka.com.ua/

Я через них брав пару десятків посилок за кілька років . Калькулятор є на сторінці . Доставка Автолюксом .

В середньому --- 20-25 днів іде лот з Ебей .

Мене влаштовує .

Опубліковано

Об'єми невеликі,поштучні можна сказати,лахі,іграшкі,техніка.Розраховуватись можу гривнями-на рахунок,можу pay-pal,можна валютою на VISA.

Думаю, в таких об'ємах краще скористуватися вищезапропонованими сервісами... але, спочатку порийся в і-неті і пошукай реальні відгуки про ці контори...

Опубліковано

Так вже замовив,по посту №8 на кілограми міряють,добре замовляти лахі :_07: ,а по другому краще одиночні замовлення.

яка вартість за все з доставкою такого лоту? http://www.ebay.co.u...#ht_1323wt_1003

дякую

1298 у.е(плюс pay pаl відсоток) якщо сам замовиш,якщо через вище вказані кантори то там є чат-онлайн.

Опубліковано

44% !!!??!! :_09:

так на автобусі туди зганяти дешевше буде...

тому і існують фірми-посередники)

Вони беруть 10% вартості лоту і Ви оплачуєте всі пересилки. Виходить явно менше за 44%)

Опубліковано

Не забувайте про податок 44% якщо сума перевищує 300 євро!

Які 44%? Платиться лише 10% від того, що перевищує 300 євро. Наприклад: Купивши Ipad2 650$. На таможні прийдеться заплатити тільки 10% від тієї суми, що перевищила 300 євро. А не повністю 10% від 650$. Від 650$ відніміть 300 євро і на решту додайте 10%.

Опубліковано

Не забувайте про податок 44% якщо сума перевищує 300 євро!

Які 44%? Платиться лише 10% від того, що перевищує 300 євро. Наприклад: Купивши Ipad2 650$. На таможні прийдеться заплатити тільки 10% від тієї суми, що перевищила 300 євро. А не повністю 10% від 650$. Від 650$ відніміть 300 євро і на решту додайте 10%.

Звідки така інфа? Можна посилання?

Опубліковано

В нас 20% - ввізне мито, і 20% - ПДВ, оскільки посилка тепер класифікується як товар.

в результаті коефіцієнт 1,2*1,2=1,44

Ось хід проходження законопроекту: http://w1.c1.rada.go..._1?pf3511=40331

Фьодорич ще не підписав закон, так що ліміт навіть не 300 а 200 євро

Правда, знайшов в майбутньому законі наступну інформацію

12. Товари (крім підакцизних), що переміщуються протягом однієї доби на адресу одного одержувача у міжнародних поштових відправленнях, міжнародних експрес-відправленнях, несупроводжуваному багажі, вантажних відправленнях, сумарна фактурна вартість яких перевищує суму еквівалентну 300 євро, але не перевищує суму еквівалентну 10 000 євро, підлягають письмовому декларуванню в порядку, встановленому для громадян та оподатковуються митом за ставкою 10 відсотків сумарної вартості та податком на додану вартість за ставкою, встановленою Податковим кодексом України.

Так що все одно, не 10% від різниці суми і 300 євро.

Новий коефіцієнт 1,1*1,2=1,32

Тобто коли президент підпише закон, посилка буде обкладатись податком 32%

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Здійснив покупку (виграв аукціон) на eBay. Пройшло більше тижня, а значок конвертика (посилка відправлена) так і не з'явився. Позитивний відгук від продавця (Китай) отримав. Думаю, що продавець просто забув зробити відмітку про відправку посилки, але з таким я зіткнувся вперше. В когось таке бувало? Варто написати продавцю?

Опубліковано

Питання бувалим аукціонщикам - коли зазвичай закінчуються сезонні затримки посилок?

Я вже з десяток маю таких, що більше 30 днів доставлялись. Мені казали, що до 15 лютого, але вже середина весни надворі...

Опубліковано

45 днів граничний строк. Якщо пройде більше, втратиш гроші і посилку.

Тобі потрібно ДО 45 днів відкрити диспут (справу) на продавця. Тоді повернуть кошти в 95% як я читав )))

Але краще перестрахуйся і відкривай на 35-38 день.

Опубліковано

Ну з західних країн одяг і взуття нормально доставляються, вчасно

З Китаю там дрібнички, перехідників кілька, до трьох доларів, я не особливо переживаю.

Але до 15 грудня доставка звідти тривала 10-14 днів, а зараз 25-35.

Ніби наш і їхній новий рік закінчились давно, а все одно затримка дуже серйозна

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Можливо хтось займається ebay по Германії,потрібно виграти аукціон в районі 21.00 ну і доставку придумати.Кантори сьогодні вихідні,поставили там "авто" але буде програно,перебили.Товар специфічний,інвалідний візок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...