Перейти до змісту

Продам 3-х кімнатну квартиру на Київському майдані.

Лариса

Рекомендовані повідомлення

Продам 3-х кімнатну квартиру на Київському майдані у м. Луцьку з сучасним євроремонтом, 49 цегл. буд., венеціанська штукатурка, пластикові вікна, дерев"яні двері, нова сантехніка, лічильники, каскадні потолки...... Можливість частково в кредит.

Вартість 75 тис. дол.

Звертатись за телефоном 0984467376

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Циганам повино сподобатись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Циганам повино сподобатись :)

Ви - цигани ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

На прохання автора піднімаю тему :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

продається :g17:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Цена окончательная?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цена окончательная?

Всегда можно договориться о приятной цене для двух сторон

звоните Ларисе 0984467376

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

:g21:продається :g24:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0071: :0072: продається
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще не один рік будете продавати, поки суттєво не знизите ціну, і апання топіка не допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще не один рік будете продавати, поки суттєво не знизите ціну, і апання топіка не допоможе.

А ти експерт з нерухомості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без образ хазяйки та групи підтримки, але справді довго буде ця квартира чекати на нових власників, оскільки % людей котрим сподобається така краса ціною в 0,6 млн грн - ну вкрай малий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 місяця назад придбав трикімнатну квартиру, місяця два шукали, але в кінцевому випадку все ж купили через агенство. Добре моніторив ринок, так как свої кровні добре рахую, того знаю реальні ціни на квартири зараз. У вас ціла захмарна, без агенства не продасте гарантію даю, це якби була вбита з маленькою квадратурою двох чи однокімнатна, то ше ладно, а тут трохи інша ситуація, на форумі покупця такоже майже 100%, що не знайдете, не той контингент. Тикати старшим я не радив, хоча якщо батьки так виховали, то я перевиховувати не збираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 місяця назад придбав трикімнатну квартиру, місяця два шукали, але в кінцевому випадку все ж купили через агенство. Добре моніторив ринок, так как свої кровні добре рахую, того знаю реальні ціни на квартири зараз. У вас ціла захмарна, без агенства не продасте гарантію даю, це якби була вбита з маленькою квадратурою двох чи однокімнатна, то ше ладно, а тут трохи інша ситуація, на форумі покупця такоже майже 100%, що не знайдете, не той контингент. Тикати старшим я не радив, хоча якщо батьки так виховали, то я перевиховувати не збираюсь.

у тебе Вас на лобі чи то в профілі не пише,що Ви старші

на форумі всі рівні

до кого вважаю за потрібне звертаюся на Ви,а до кого хочу - на ти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тикати на незнайому людину, як мінімум, не ввічливо. Прикро, що Вас так виховали. Але це вже інша тема..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тикати на незнайому людину, як мінімум, не ввічливо. Прикро, що Вас так виховали. Але це вже інша тема..

Прикро,що тебе Вас навчили повчати незнайомих людей

Будьте простіші(ий) і люди потянуться до тебе вас

Підозрюю,що нема чим похвалитися,свою значимість бажаєте підкреслити в такий спосіб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

старша людина видно не знає, що з часів фідонету в мережі всі на ти були

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

старша людина видно не знає, що з часів фідонету в мережі всі на ти були

Давайте ще згадаємо часи скіфів, коли люди не спілкувались, а у-кали між собою. Якщо ж деградувати, то по максимуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як, майже експерт 1f218494a2c78f6b65c2b3edcdc6819b.gif , рекомендую: порадьте продавцям виходити з ціни 700 долярів за кв.м. загальної площі , якщо це "хрущик"; 850 у.о. - якщо новіша квартира, 1100 "убитих єнотів" в новобудовах з сучасним ремонтом (але, наголошую, зданих в експлуатацію,) - це ціни реальних угод.

Ціни забудовників наразі 750-800 $/кв.м. (стяжка-штукатурка).

Ціни пропозиції, звісно, вищі, але як підказує практика, вартість ремонту не можна просто додавати до вартості помешкання (от мені, особисто, рожеві кольори не дуже...).

Але, зрештою, кожен товар має свого покупця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то цигани дзвонять чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то цигани дзвонять чи ні?

цигани типу луцького центру нерухомості крадуть фото даного оголошення і виставлять їх на інших ресурсах під опис лівих квартир

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цигани типу луцького центру нерухомості крадуть фото даного оголошення і виставлять їх на інших ресурсах під опис лівих квартир

"Водяні знаки" на фото з номером вашого телефону відіб'ють охоту розповсюджувати ваші фотографії у всіх охочих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Водяні знаки" на фото з номером вашого телефону відіб'ють охоту розповсюджувати ваші фотографії у всіх охочих.

А яка різниця, якщо крім вас ще й агенство буде продавати вашу квартиру. Скоріше продасте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...