Перейти до змісту

Козачки!!!

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Реально скажу що козаки і козаки 2 не мають нічого спілього. і впринципі в них свої гарні ньюанси. Але тактично вони абсолютно відрізняються. Я б пограв би в козаки бо абажаю великі армії різні стратегії рубанину повну з набігами відступами і різкими контр наступами і знову набігами ооооооооооооооооооооооооооооооо.

Ну а в козачках 2 все навпаки не можливо воювати на два чи на три фронти. треба бути присутнім при бою. змінювати позиції і це відволікає в геополітичних набігів і т.д. і т.п.

Вобшем хочу погратись но не менше 4-х людей!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Vanus - добре шо в тебе э таке велике бажання пограти у казаки - якшо маєш знайомих чи мона і самому - то запрошую тебе у клуб "НеО" - тут знайдуться ті хто зможе тебе розтрощити вщент - і від гри ти отримаєш повне задоволення - якшо ти великий стратег! Ми самі шукаємо суперників та нема достойних - приєднаєшся?

Опубліковано

Помогите, плиз!

Я сам не геймер, но вот младший брат недавно скачал с сервака казаки (спасибо kmd), а как, пардон, ВЗЛОМАТЬ? Чем? Я тут полазил немного, но пока нашел только одну нерабочую ссылу на кряк, а пол-инета перелопачивать - времени нету... :horse:

Заранее спасибо всем за помощь :blink:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня!

Підкажіть де взяти генеретор ключів до Козаків Знову Війна.

А то скачати - скачав, а побавитись не можу...(

Наперед вдячний.

• 2 місяця потому...
  • 2 місяця потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 року потому...
Опубліковано

Якшо хтось побачить підкажіть як зіграти козаки по інтернету з другом помахатись хочем може хтось поможе будь ласка

Опубліковано

Треба зарегатись в GameSpy, коли зайдеш в "игра через интернет". Хоча я маю всі ліцензійки (у мене золота антологія - ліцензія).

• 2 року потому...
Опубліковано

Блін, як глянув якої давості Ви тему підняли - трошки "офігєл" але ж я тільки ЗА!!! Можливо варто через хамачі якісь спробувати ???

Опубліковано

Блін, як глянув якої давості Ви тему підняли - трошки "офігєл" але ж я тільки ЗА!!! Можливо варто через хамачі якісь спробувати ???

"Козачки" для мене ніколи не "вмирали"!

Нівіщо хамачі? напряму через ІР, я з тестем та кумом так "воюю"! Можна також через сервер GameSpy зібратися.

Тільки певно вже не сьогодні

Опубліковано

"Козачки" для мене ніколи не "вмирали"!

Нівіщо хамачі? напряму через ІР, я з тестем та кумом так "воюю"! Можна також через сервер GameSpy зібратися.

Тільки певно вже не сьогодні

це вже цікавіше... створити гру , вхід під паролем, який тут висвітлити і вперед...

• 2 тижня потому...
  • 5 тижнів потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...