Перейти до змісту

проблеми з пк! допоможіть!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Завісає пк так що навть Crlt+Alt+Delete не реагує, тільки допомагає кнопка перезавантаження, і після того збивається годинник в біосі.

комп у мене такий

проц і мамка ам3, проц 3-ох ядерний. але розлочене четверте ядро і трішки розігнаний,

вінт 1 тб вд блюшка

блок 550ват сіртек

відео 450GT

Раніше такого не було став таке помічати учора після того як зібрав комп після повної чистки від пилюки.

Допоможіть будьласка!

Опубліковано

принести до знайомого який знається в залізі або на компутерну ферму щоб комп"ютер перезібрали нормально.

Варіантів безліч. Від ненамазаної термопасти до погано втикнутої оперативки.

P.S.: варіант з сівшою батарейкою виключаємо бо комп новий та і від того не вісне.

Опубліковано

та цю тему можна відразу в флейм. Бо просто тема аби поговорити. Коли не бачиш паціента то діагноз не поставиш. Пожди, проснуться завтра - то понаписують на 3 сторінки фігні всякої, ше притомишся то все пробувати :) Я ж так розумію що до чистки розлочка ядер теж працювала. Тому наврядчи чистота на то вплинула.

І раз тягнути все ж впадло то хоча б точну модель материнки дай, а краще повну конфігурацію, бо всеодно потім попросять.

Опубліковано

В штатному режимі система працює стабільно?

А взагалі ТС треба дати трошки часу почитати Правила форуму.

Опубліковано

попробуй все вийми знову і позапихай назад особливо вінт підключення

або ы не запихати назад...гарантую проблеми зависання быльше не буде)

Опубліковано

Завісає пк так що навть Crlt+Alt+Delete не реагує, тільки допомагає кнопка перезавантаження, і після того збивається годинник в біосі.

комп у мене такий

проц і мамка ам3, проц 3-ох ядерний. але розлочене четверте ядро і трішки розігнаний,

вінт 1 тб вд блюшка

блок 550ват сіртек

відео 450GT

Раніше такого не було став таке помічати учора після того як зібрав комп після повної чистки від пилюки.

Допоможіть будьласка!

Спробуй на дефолтні налаштування скинути всі установки без розгону і перевір роботу компа.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...