Соломка Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:52 #151 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:52 Так само, як і з собачками, які безконтрольно гадять скрізь, де їм заманеться. Я вважаю це неприпустимим. Кожен власник собаки повинен нести відповідальність за свого питомця, в тому числі і за його лайно, розкидане під ногами.Тобі шо, собака прийшла і в квартирі накакала колись? Бо з усіх постів виходить, що ти на місці псів бачиш тільки купку лайна.повторююсь
Mihas Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:55 #152 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:55 Правильно - всех мочить!!!!Написано: мочити тих собак, кому господарі дозволяють гадити де попало, а господарів - годувати продукцією улюбленців.Якщо собака справляє своє потреби на приватній території, то це справа власника цієї території.
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:57 Автор #153 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:57 Правильно - всех мочить!!!!Написано: мочити тих собак, кому господарі дозволяють гадити де попало, а господарів - годувати продукцією улюбленців.Якщо собака справляє своє потреби на приватній території, то це справа власника цієї території.А що делать с какающими мальчиками и девочками? Ну мочить людей не гуманно, кормить-то хоть можно?
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:59 #154 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 19:59 Я не пойму - я настолько пьян и неадекватен, что не могу найти свое сообщение?що з того *бреда* що ти писав, ти не можеш знайти ? все на мiсцi. Значить твое припущення вiрне
Соломка Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:07 #155 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:07 Сашуля, ти правда так думаєш?
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:09 Автор #156 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:09 Сашуля, ти правда так думаєш? А то всех срущих и писающих - мочить, без исключения. Брать ведро воды и мочить, чтобы в городе ни одного какающего существа сухим не осталось))))))))))))))
Mihas Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:12 #157 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:12 А що делать с какающими мальчиками и девочками? Ну мочить людей не гуманно, кормить-то хоть можно?Прошу не перекручувати. Діти - це перш за все Люди. А собаки - представники іншого виду. І якщо в когось особисте життя настільки не склалося, що не можна зрозуміти різниці (через відсутність дітей), то це проблема тільки даної персони.Я в Луцьку не бачив такого ("...какающими мальчиками и девочками...", хоча не скажу, що цього немає). А гадящих псів - щодня і постійно.
sashulya Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:14 Автор #158 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:14 А що делать с какающими мальчиками и девочками? Ну мочить людей не гуманно, кормить-то хоть можно?Прошу не перекручувати. Діти - це перш за все Люди. А собаки - представники іншого виду. І якщо в когось особисте життя настільки не склалося, що не можна зрозуміти різниці (через відсутність дітей), то це проблема тільки даної персони.Я в Луцьку не бачив такого ("...какающими мальчиками и девочками...", хоча не скажу, що цього немає). А гадящих псів - щодня і постійно.С личной жизнью у меня более чем сложилось, не переживайте)))))))) А в лицах "мальчиков" и "девочек" я имела ввиду их более старшее поколение, " а так же их родителей".
nickel Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:15 #159 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:15 Прошу не перекручувати. Діти - це перш за все Люди. А собаки - представники іншого виду. І якщо в когось особисте життя настільки не склалося, що не можна зрозуміти різниці (через відсутність дітей), то це проблема тільки даної персони.Я в Луцьку не бачив такого ("...какающими мальчиками и девочками...", хоча не скажу, що цього немає). А гадящих псів - щодня і постійно.Во-во перестаньте тут дітей приплітати, причому тут до цієї теми діти?
Соломка Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:16 #160 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:16 Ой, прям таки бачу як ви йдучи на роботу тонете в собачому посліді. Ай-яй-яй.
Mihas Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:19 #161 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:19 Ой, прям таки бачу як ви йдучи на роботу тонете в собачому посліді. Ай-яй-яй.Написано: кілька раз було (вступити). Це зовсім не означає, що тону
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:21 #162 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:21 Прошу не перекручувати. Діти - це перш за все Люди. А собаки - представники іншого виду. І якщо в когось особисте життя настільки не склалося, що не можна зрозуміти різниці (через відсутність дітей), то це проблема тільки даної персони.Я в Луцьку не бачив такого ("...какающими мальчиками и девочками...", хоча не скажу, що цього немає). А гадящих псів - щодня і постійно.що ви все вiдсутнiстю дiтей тикаете ? Менi тикни, в мене сину 4.5 роки i що ? I людей срущих i сцющих бiля лiтнiх гинделикiв валом i не розказуй анекдотiв, що ти iх не бачив. Коли насрано посеред дороги то так згiдний, хазяiн собаки винний беззаперечно, а коли на газонi, то з естетичноi точки зору не красиво, але ж газони не для того предназначенi щоб по них ходити, ти то чого тодi там лазиш ? Получается на газонi какати погано, а ходити там добре ? Я признаю свою провину, але не треба тут закидати коли в самого *рильце в пушку*
Соломка Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:24 #163 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:24 І у мене було, але тільки на газоні у парку, і то коли книжку на ходу читаю. Каюсь. А ви значить любите по травичці походити по дорозі на роботу? Ну-ну.
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:30 #164 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:30 всi в чомусь десь колись виннi, святих нема, але ще раз повторюсь,це не повод для геноциду тварин, бо за геноцидом тварин обовьязково наступить геноцид людей.
Mihas Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:32 #165 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:32 що ви все вiдсутнiстю дiтей тикаете ? Менi тикни, в мене сину 4.5 роки i що ? I людей срущих i сцющих бiля лiтнiх гинделикiв валом i не розказуй анекдотiв, що ти iх не бачив. Коли насрано посеред дороги то так згiдний, хазяiн собаки винний беззаперечно, а коли на газонi, то з естетичноi точки зору не красиво, але ж газони не для того предназначенi щоб по них ходити, ти то чого тодi там лазиш ? Получается на газонi какати погано, а ходити там добре ? Я признаю свою провину, але не треба тут закидати коли в самого *рильце в пушку*1. Персонально нікому не "тикав" - вкажіть на таке моє повідомлення2. Не "тикав" взагалі і термінів типу "лазиш" не вживав.3. По газонах намагаюся не ходити взагалі, просто інколи доводиться ступити на газон, щоб обійти калюжу - такі вже в нас дороги. І прошу не порівнювати мій заступ на газон в такій ситуації з тим постійним лайном на ньому (в сенсі тяжкості провини). Тому залиште своє "рило в пушку" при собі4. Тема не про алкашів біля генделиків. Хоча щодо них я маю таку ж думку, як і щодо хазяів собак - кормити продукцією.P.S. В мене діти ще старші - але ж ми не цим міряємося?
electric Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:32 #166 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:32 Значить газони в нас спеціально для какання собак придумані? Закидаєте людям , які ходять по травичці ? А коли ваші чотирилапі друзі серуть в ту травичку в біля них в повітрі зависаєте?
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:36 #167 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:36 Значить газони в нас спеціально для какання собак придумані? Закидаєте людям , які ходять по травичці ? А коли ваші чотирилапі друзі серуть в ту травичку в біля них в повітрі зависаєте?що ви все вiдсутнiстю дiтей тикаете ? Менi тикни, в мене сину 4.5 роки i що ? I людей срущих i сцющих бiля лiтнiх гинделикiв валом i не розказуй анекдотiв, що ти iх не бачив. Коли насрано посеред дороги то так згiдний, хазяiн собаки винний беззаперечно, а коли на газонi, то з естетичноi точки зору не красиво, але ж газони не для того предназначенi щоб по них ходити, ти то чого тодi там лазиш ? Получается на газонi какати погано, а ходити там добре ? Я признаю свою провину, але не треба тут закидати коли в самого *рильце в пушку*1. Персонально нікому не "тикав" - вкажіть на таке моє повідомлення2. Не "тикав" взагалі і термінів типу "лазиш" не вживав.3. По газонах намагаюся не ходити взагалі, просто інколи доводиться ступити на газон, щоб обійти калюжу - такі вже в нас дороги. І прошу не порівнювати мій заступ на газон в такій ситуації з тим постійним лайном на ньому (в сенсі тяжкості провини). Тому залиште своє "рило в пушку" при собі4. Тема не про алкашів біля генделиків. Хоча щодо них я маю таку ж думку, як і щодо хазяів собак - кормити продукцією.P.S. В мене діти ще старші - але ж ми не цим міряємося?всi в чомусь десь колись виннi, святих нема, але ще раз повторюсь,це не повод для геноциду тварин, бо за геноцидом тварин обовьязково наступить геноцид людей.
Bit Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:41 #168 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:41 sashulya, по ходу, ти відносишся до тих сердечних людей, які б вбивство родичів навіть вибачили.уяви, що тебе покусала собака. уяви, що несильно. притому чиясь домашня велика собака. тобі 15-20 болючих уколів від сказу в живіт за свої ж гроші хочеться? а порваний одяг? а кульгати пару тижнів? а якшо на когось з твоїх близьких нападе?ті-хто пише "ой ойой, травлять пусічок" настільки твердолобі і тугі люди, шо важко описати. маєш "пусічку"? хай сре, де їй положено, і в наморднику ходить. і все. і буде жива. а то ходять з бойцовськими псінами без намордників, а ті жруть шо попало, і відповідно дохнуть. і правильно, хай дохнуть домашні псіни без намордників. буде в наморднику-буде жити. і людям безпечніше буде.
speaker Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:53 #169 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:53 Думаю, тема себе вичерпала.Інформація донесена до відома, пережована кілька разів, давно скотились у флейм.Пора вже і честь знать закривати тему.
MANJAK11 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:57 #170 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 20:57 Думаю, тема себе вичерпала.Інформація донесена до відома, пережована кілька разів, давно скотились у флейм.Пора вже і честь знать закривати тему.згiдний, закрито
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.