Перейти до змісту

Ніч в бібліотеці

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я вже думав, що getto забули і зачинили у бібліотеці до наступного відкриття. І він вирішив поділитись враженнями про проведену там ніч.

Опубліковано

ыыы)))))) там было что то !!!! ещё ни одна библиотека Волынской области такое не видела... с 21 вечера и до 6 утра... музыка, танцы... стихи... песни...загадки... конкурсы.. выставка картин.. художники.. узвар... пироги.. вареники .... ))))))))))))))))

Опубліковано

ыыы)))))) там было что то !!!! ещё ни одна библиотека Волынской области такое не видела... с 21 вечера и до 6 утра... музыка, танцы... стихи... песни...загадки... конкурсы.. выставка картин.. художники.. узвар... пироги.. вареники .... ))))))))))))))))

Горячітельниє билі?

Опубліковано

По мере закачки на ютуб буду вы кладывать ролики, пока что из моей собственой камеры, попозжа принесут другие :)

Опубліковано
це бібліотека, де працює гетто.

Типа это ему что то сказало.... :_07:

Следующий пост будет : А кто такой Гетто? ))))))))))

Опубліковано

sasha1132, тобі повинно бути соромно))

всі це знають)

це бібліотека, де працює гетто.

так це та що біля Променя? Так я в неї ходив колись... Блін толі в мене память не та толі бібліотека змінилась, ну не вбачив її...

єх, а колись грав там в ляльковому театрі :smile3: не помню вже як називалась вистава але грав діда і кота-супермена)

ПіСі: ну не всі ж на борді знають біографію гето

Опубліковано

Підхід трішки безтолковий, тема передерта зі Львову.

Ті, хто був з моїх знайомих, не в захваті.

Але, сподіваюсь, з новими силами, і досвіду набереться.

Удачі у всіх починаннях :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...