Перейти до змісту

Скарга на майстра з ремонту ноутбуків та мобільних телефонів (Північний ринок)

largon

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З.І. Тема з офіційними СЦ є, але немає теми з неофіційними - купа бордівчан професійно займається різними ремонтами.

Ніхто ж не заважає неофіційним СЦ і приватним майстрам поділитися в темі своїми контактами, навичками чи напрямком роботи. Мікс відписувався в тій темі ще до відкриття офіційного СЦ.

а вообще то неплохо было бы создать темку, где будут указаны ники и контакты не только ремонтников компов, но и тех, кто занимается профессионально другими делами.

Була така тема, створена ще Shur-ою. Але її мабуть видалили, бо пошук тільки це находить.

оновл.: Якщо таки видалили, то було б краще якби її створив хтось з модераторів - лише в них є можливість редагувати перше повідомлення в темі, не обмежена часом, оновлюючи список з даними бордовців.

Опубліковано

От і вирішілось моє питання - все добре! Юра з'явився, вчора подзвонив чоловіку, попросив вибачення, виявляється він кудись їздив надовго, а мобільний забув дома на зарядці - в нього до 1000 пропущених дзвінків. Ми сьогодні зідзвонимось і зустрінемось. Так що даремно я про нього погано думала, всяке в житті буває...

Опубліковано

да да, носіть далі ремонтувати, не то знайомому, не то Юрі, не то Саші - з його дитячими відмазками, справді ж - всяке в житті буває

Опубліковано

От і вирішілось моє питання - все добре! Юра з'явився, вчора подзвонив чоловіку, попросив вибачення, виявляється він кудись їздив надовго, а мобільний забув дома на зарядці - в нього до 1000 пропущених дзвінків. Ми сьогодні зідзвонимось і зустрінемось. Так що даремно я про нього погано думала, всяке в житті буває...

Так чи інакше, але антирекламу ви йому організували...

Опубліковано

я б на вашому місці не квапився б з висновками, допоки не триматимете телефон і ноут в руках...

а то несподівані тривалі поїздки з забуванням телефону вдома можуть повторятися

Опубліковано

Напевно він якось дізнався про те, що ви маєте намір звернутися у правоохоронні органи, тому і вирішив "повернутися" з далекої поїздки і глянути нарешті на телефон.

Опубліковано

І що забрали уже ?

І що забрали уже ?

Опубліковано

На відсотків 70-80 впевнений, що він сам прочитав цю тему, або хтось йому переказав.

Зрозумів, що натрапив на серйозно налаштованих людей і вирішив, що краще віддати речі. А заробити планує на комусь іншому.

Тому стережіться, хлопці і особливо дівчата.

А Сашку /Юрчику можна порадити: не роби беки людям. Рано чи пізно натрапиш на клієнта/клієнтку, у якої тато / брат / кум / .... працює в органах / займається важким спортом....

Опубліковано

Фотоапарат відремонтований сьогодні забрали, а ноутбука продамо (він обіцяв допомогти), або пізніше заберемо (якщо не куплять) - будемо самі продавати по запчастинам.

Опубліковано

Здається Юра знову "поїхав до родичів, а телефон забув дома". У нас вже є покупці на процесора і на пам'ять від ноута, а він знову "морозиться". Не знаю, як тепер забрати ноутбука. Ми домовлялись, що через 2 дні зідзвонимось, і ось він з вчорашнього вечора знову не відповідає...

Правду писав vampirich, що не треба квапитися з висновками, поки не буду тримати все в руках... Фотоапарат забрала, а ноутбука ні, Юра сказав, що є покупець на ноутбука і хоче його подивитися. Почекаю ще трохи, може "приїде від родичів".

Опубліковано

Що там наступне має горіти?

Юрин ларьок-марьок?

:_16:

Я не знаю, де тепер його ларьок, на Північному ринку вже не його, а на Варшавці він сказав, що вже не буде відкривати, а буде десь в іншому місці, і не сказав де.

Я не хочу робити йому зла, я хочу по-людськи вирішити питання, думала, що все вирішилось, а виявляється не зовсім. Не люблю, коли "водять за носа"

Опубліковано

:D Кто зачистил мой пост с демотиватором, где Азаров запивает холодной водой это всё дело? верните..

Кстати, автор, вы же контактировали с ним, неужели никаких зацепок нет ?

Опубліковано

шановна пані я в шоці від вашої наївності, коли ви забирали фотоапарата, ТО ЧОМУ Ж НЕ ЗАБРАЛИ НОУТА!!! То ж бачите, що людина ненадійна!!! Так, ні, залишаєте, щоб він продав....... Забрали б ноута, занесли в толковий сц і були б спокійні.

Опубліковано

getto - ти сьогоднішній? Людина пише чорним по білому - що мастєр-фламастєр на морозі.

largon - не любите коли "водять за носа"? То чому допускаєте це вже вкотре. Треба ці питання було вирішувати швидко і чітко при перших проявах мутності "спеціаліста"

Опубліковано
getto - ти сьогоднішній? Людина пише чорним по білому - що мастєр-фламастєр на морозі.

я уже позавчерашний, а Barugan, уже всё сказал за меня :)

Опубліковано

На дзвінки відповідав з першого разу, фотіка відремонтованого віддав, як і домовились, я таки дійсно наївна - повірила йому, він вибачався, думала, справді, може бути все, що хочеш, ми всі люди, пробачила. Почекаю до понеділка, якщо за вихідні не з'явиться, напишу заяву

Опубліковано

Надішліть йому СМС і повідомте, що через годину він матиме змогу віддати Ваш ноут на Грибоєдова. Інакше через 1 годину і 15 хв буде подана заява у міліцію. І обов"язково так зробіть (якщо не зреагує). Навіщо Вам на Миколая мати зайві клопоти і усі вихідні хвилюватися!

Понервували Ви. Тепер його черга. Але не блефуйте. Жорстко, чітко, як сказали, так і робіть. Якщо його немає у Луцька (жодної пощади і поступок) - нехай шукає того, хто з вами зустріниться і віддасть вам гроші за ноут (купить його).

В такому разі "розморозиться" і навчиться відповідати на дзвінки.

Успіхів.

Опубліковано

мало віриться, що ваш ноут ще є і ви його повернете.....але бажаю успіхів у цьому.

Дякую. Я надіюся на краще

Опубліковано

мало віриться, що ваш ноут ще є і ви його повернете.....але бажаю успіхів у цьому.

Дякую. Я надіюся на краще

Таких аферистів не шкодувати потрібно, а вчити! Жорстко, але в межах закону!

Опубліковано

З'явився Юра - сам подзвонив, сказав, що був в податковій і в нього був телефон без звуку. Домовились сьогодні зустрітися - маю забрати ноутбука, або гроші (якщо той, що думає, купить).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...