Перейти до змісту

На Волинні новий губернатор

Masik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Новим очільником Волинської облдержадміністрації призначено Бориса Петровича Клімчука. Про це інтернет-видання «Волинська правда» стало відомо з достовірних джерел.

У ці хвилини Борис Клімчук проходить процедуру призначення на посаду губернатора області. Згодом на сайті президента з’явиться підписаний указ.

Колектив «ВП» щиро вітає Бориса Петровича з поверненням на рідну землю і високим призначенням.

источник:http://pravda.lutsk.ua/news/19498/

Опубліковано

Приєднуюсь до привітань! Добре, що нам не підкинули "кота в мішку". Все ж таки НАШ, Волинський!

Опубліковано

Приєднуюсь до привітань! Добре, що нам не підкинули "кота в мішку". Все ж таки НАШ, Волинський!

думаєте є привід для радості? Я не в темі, тому питаю

Опубліковано

з одної сторони добре що земляк, бо чесно кажу були побоювання шо може Яник призначити когось "зі своїх" донєцкіх... Француза ше пам"ятаємо... нічого толкового не зробив і втік.

Клімчук взагалі людина господарча, недурний, з робою губернатора відмінно знайомий, зв"язки є. Короче кажу кандидатура непогана. Хоча, якщо заглянути в історію, то за його правління супер результатів область не показувала і завжди залишалася в кінці списків за різними економічними показниками.. Тобто Клімчук - однозначно НЕ реформатор а швидше ліберальний консерватор. ЦЕ не дуже добре, враховуючи необідність багатьох змін в нашій області..

Романюк на мій погляд був дуже навіть непоганим головою ОДА, і за ці останні роки невеличкий підйом області відбувся, принаймні порівняно із іншими. Романюк - людина з банку, тобто він досконало знає як і звідки залучати так потрібні нам іноземні інвестиції. Надіюсь, Борис Петрович продовжить цей напрямок як пріоритетний і маючи певне лоббі в МЗС та за кордном України вцілому, зможе залучити в першу чергу європейських інвесторів, навіть тих самих литовців, де він був послом певний час. Тобто основна перевага Клімчука - це досвід та впливові зв"язки. Його мінус - дещо консерватизм в методах управління, хоча х3 чи то є мінус..))

Щиро вірю і надіюсь на успіх в роботі щодо підйому нашої області в, принаймні, сімку-десятку кращих :)

..а перевірити це можна буде дуже просто, за допомогою статистики, яка ніколи не обманює:

1) ВВП на душу населенян у Волинській обл.

2) середня зарплата

2)к-сть ПІІ на одного волинянина за рік

Позитивна динаміка росту цих показників - означатиме правильність діяльності губернатора Клімчука :)

Опубліковано

з одної сторони добре що земляк, бо чесно кажу були побоювання шо може Яник призначити когось "зі своїх" донєцкіх... Француза ше пам"ятаємо... нічого толкового не зробив і втік.

Клімчук взагалі людина господарча, недурний, з робою губернатора відмінно знайомий, зв"язки є. Короче кажу кандидатура непогана. Хоча, якщо заглянути в історію, то за його правління супер результатів область не показувала і завжди залишалася в кінці списків за різними економічними показниками.. Тобто Клімчук - однозначно НЕ реформатор а швидше ліберальний консерватор. ЦЕ не дуже добре, враховуючи необідність багатьох змін в нашій області..

Романюк на мій погляд був дуже навіть непоганим головою ОДА, і за ці останні роки невеличкий підйом області відбувся, принаймні порівняно із іншими. Романюк - людина з банку, тобто він досконало знає як і звідки залучати так потрібні нам іноземні інвестиції. Надіюсь, Борис Петрович продовжить цей напрямок як пріоритетний і маючи певне лоббі в МЗС та за кордном України вцілому, зможе залучити в першу чергу європейських інвесторів, навіть тих самих литовців, де він був послом певний час. Тобто основна перевага Клімчука - це досвід та впливові зв"язки. Його мінус - дещо консерватизм в методах управління, хоча х3 чи то є мінус..))

Щиро вірю і надіюсь на успіх в роботі щодо підйому нашої області в, принаймні, сімку-десятку кращих :)

..а перевірити це можна буде дуже просто, за допомогою статистики, яка ніколи не обманює:

1) ВВП на душу населенян у Волинській обл.

2) середня зарплата

2)к-сть ПІІ на одного волинянина за рік

Позитивна динаміка росту цих показників - означатиме правильність діяльності губернатора Клімчука :)

+1 :ok:

Опубліковано

думаєте є привід для радості? Я не в темі, тому питаю

Боря умеет хорошо, жестко, закручивать гайки, по делу, плюс офигительные связи. В целом все в ОДА вспоминают его каденцию как эталон. Далеко не самый худший вариант, хотя как по мне Романюк был на своем месте.

Опубліковано

Після анонсів про рівненського Сороку - звістка про Клімчука всіх конкретно так попустила :)

ІМХО -  не найгірший для нас варіант. Хоча цілком підтримую думку щодо Романюка - дуже толковий дядько! Скільки з ним пересікалися - завжди тільки хороші враження! Як думаєте, піде в мери чи знову в Приват?))

Опубліковано

Я теж особисто перетинався з Романюком - він залишив по себе тільки позитивні враження. Думаю, що він піде далі у політику. ІМХО

Опубліковано

Як думаєте, піде в мери чи знову в Приват?))

думается нас ждет хороший тандем Климчук- Романюк (в качестве главы областной рады), может наконец тогда пропадет обоюдная фига в кармане

при сотрудничестве.

Опубліковано

Якщо чесно то в нас було три варіанти:

1. Хороший - залишення на посаді Романюка (він чоловік господарний і ні кому в області ще не відмовив в межах своєї компетенції);

2. Поганий - призначення на посаду когось із донецоьких (для України це вже не новина - на сьогодні практично всі ключові посади та половину середніх в державі обіймають люди із донецькою реєстрацією);

3. Середній - прихід до влади когось із колишніх - кучмівських (як новий начальних МВС у Волинській області);

Клімчук - варіант не найгірший, але як вже писалося вище - чекати кардинальних змін в позитивну сторону від нього думаю не варто...

Опубліковано

Пам'ятаю останнє інтерв'ю Климчука, коли він витираючи піт з чола казав - можу ще попрацювати - його слова та Богу в вуха, звершилось. Все вертається на круги своя. Хай кажуть що на пости вертаються або кучмівські , або донецькі, та мій знайомий залишився начальником департамента у київській обласній адміністрації. Кум каже, що Хорошковський в СБУ ставить професіоналів, а не кумів-знайомих як попередня влада. Та й Климчук - наш, Волинський, а не приїзджий, донецький ставленик.

Надіюсь, що нова влада буде діяти, виходячи з з державних, а із непотичних (кумівсько-родинних) інтересів.

Опубліковано

Вони один одного всі професіоналами називають. Тільки професіоналізму не вистачає.

від перестановки доданків сума не міняється. А от Шибу не мішало б поміняти

Опубліковано

а як щодо першого заступника? Чи зможе цей тандем працювати в стилі „старогодоброгоКлимчука”?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...