Перейти до змісту

fedot

VIP користувачі
  • Постів

    3 610
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    9

fedot став переможцем дня 15 липня 2019

fedot мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 546 Гуру

Відвідувачі профілю

17 829 переглядів профілю
  • sirogka

  • Lexter

  • Vikov

  • lanima

  • Barugan

  • volks

  • gazon

  • Harddriver

  • vovo4ka

  • 05andry05

  • slw28

  1. 1 - а хтось тобі взагалі якісь гарантії дає? гарнтуєш? Чи не факт? 2 - з моїх родичів - я. З його не знаю, хоч він сам там був. А хто кого "готовий" віддати зараз, коли "200" раз в день-два? Чи це норма?
  2. Позавчора спілкувався з товаришем, якого дуже поважаю. Він старше мене, він пройшов Афган. І сказав мені наступне: - ...я виходжу з позиції, якої притримується кацапстан, тобто - іхтамнєт. Цю позицію треба задекларувати на весь світ, прийняти її і акцентувати на ній увагу всього міжнародного суспільства - голосно і чітко.... -.... ми підходили до кишлаку, на пагорб виїжджав БТР чи БМП обладнаний "матюгальниками" і багаторазово проголошувалось "переконливе прохання" покинути кишлак, оскільки за 3 години буде зачистка. Через три години починала працювати арта, літаки, гелікоптери..Потім йшли ми... - ...втрати неминучі, але цю всю срань можна закінчити за місяць, поклавши 4-5 тисяч військових. І це значно розумніша для мене переспектива, ніж мати цю пухлину роками, а, можливо, й десятиліттями, і ВЖЕ лишивши там більше десяти тисяч життів.... Я відповів йому лише те, що треба мати яйця...
  3. Тебе моє модераторство, видно, дуже припікає, раз ти так часто це згадуєш)) Я тобі про правила Форуму згадував? Чи про їх порушення?))) Щось ти бачиш то, чого немає. Знов придумуєш. Всього-на-всього показую на твоєму прикладі сліпу віру та позицію "рафік нєвінауват", яку ти так самовіддано відстоюєш стосовно Президента Зеленського, бездумно повторюючи офіціоз (ніхто не постраждав). Я дуже радий, що ти не виправдовуєш УДОшників. Дуже радий, що обійшлося без смертей. Радий, що з'явилася хоч якась реакція Зеленського. Хоча, погодся, в нормальній країні, він повинен би був моментально відправити нач УДО у відставку за дії підопічних. Ну і вибачень, хоча б перед дітьми, я так і не почув ні від кого...Ну - почекаємо.
  4. @ForZa, мої переконання до того, що, на відміну від тебе, я дуже часто стикаюсь з наслідками ДТП. "Строчиш" ти, на відміну від мене, якраз дуже багато. До твого відома - удар подушкою безпеки, яка розкривається, рівний по силі удару боксера середньої ваги (це про "постраждалих", якщо тобі не зрозуміло буде. Тобто розбите обличчя, зламаний ніс - це стандарт). Подивись відео і подумай, якщо є чим, про відсутність постраждалих - це ж ти так писав, а не я.
  5. Ти впевнений? Тобто, коли автобус(!) злітає у кювет, всі залишаються неушкоджені? Без пасків безпеки (я в автобусах таких не бачив), з повним салоном дітей? Чи "постраждав" це для тебе відкрита ЧМТ, переламані руки-ноги-ключиці? Те, що певні ЗМІ і офіційні особи стверджують, що "ніхто не постраждав", це не означає, що так і є. А реальність, на моє глибоке переконання, наступна: множинні синці, забої, розсічення, гематоми, струси мозку, можливо переломи. Про психологічний стан навіть не буду заїкатися. П.С. Хотілося б побачити хоча б відеоролик (на інше годі й сподіватися) від першого, з вибаченнями за своїх льотчиків-придурків. Як думаєш, цар "снізойдьот"?
  6. І ще одне важливе - перекис водню (бачив, здається, в Епіцентрі, в зручній пластиковій баночці з дозатором), бинт, марлеві тампони та пластир - обов'язкові з собою! Там це дорого, і знаходиться незрозуміло де.
  7. Колись в Німеччині працював 2 тижні на виноградниках. Нелегально. 8 євро година. Фізично дуже важко, реально на межі витривалості. Виноградники секторальні, зазвичай на крутих пагорбах, ходиш між рядами з корзиною за плечима, куди скидають зрізане гроно. Знизу стоїть трактор з причіпом, куди це все треба донести і висипати - і знову вгору. Чим крутіший пагорб - тим складніше. Не один падав, і я падав теж - грунт дуже кам'янистий і сипучий, ходити з вагою 40-50 кг (на око, точної ваги не скажу) складно. Робочий день в середньому 12-14 годин, обід година або дві, в саму спеку. Хто ризикне - подбайте про якісне взуття. (хотів написати шиповане, але у футбольних бутсах там не буде комфортно, хоч вони, на мою думку, якраз по зчепленню з грунтом найідеальніше - тобто вибирайте щось легке, зручне і максимум "шипасте"). Головний убір однозначно - інакше тепловий удар гарантовано. Також подбайте про якогось плану підкладки під шлеї на корзині - вони врізаються в тіло немилосердно, до крові. Футболка захищає мало. Я підкладав поролонові пластинки - малоестетично, зате травмобезпечно. І не полінуйтеся допомогти один одному підігнати корзину по росту і навантаженню - самому це важко зробити.
  8. Я не кидаюся в крайнощі. Я намагаюся мінімально аналізувати той фактаж, який мені доступний. І словам людей, які роками в цій війні приймають участь, бойових офіцерів, вірю значно більше, аніж тим білим комірцям, які з АК відстріляли 3 набої в 11-му класі на полігоні. Мова якраз не про Пороха, і ніхто не казав, що на Забродському все тримається - не перекручуй. Буду мати трішки більше часу, напишу теоретичний розвиток подій на цій ділянці - тоді подискутуємо.
  9. Тобто ти пропонуєш вірити Богдану, Разумкову і т.д., а думку полковника 95-ї аеромобільної, яка під його командуванням була в найгарячіших точках Сходу, яка здійснила майже п'ятисоткілометровий рейд тилом противника я повинен не вірити, бо він "номер в списку" і "політик"? Ну-ну...
  10. Однозначно - ти правий. https://censor.net.ua/video_news/3135812/razvedenie_sil_v_rayione_stanitsy_luganskoyi_sozdaet_dopolnitelnye_riski_dlya_nasheyi_oborony_zabrodskiyi
×
×
  • Створити...