Перейти до змісту

Сільські реалії. Школа.

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу вибачити, якщо відкрила тему не в тому підрозділі. Це жахіття мають бачити всі. В такому курнику зараз навчається моя донька.Й з нею ще 20

діток. Тому що їм не вистачило місця в більш менш нормальному приміщенні.

Справа в тому, що Воротнівська школа має лише 4 класні кімнати. Діти вчаться в 2 зміни. Всі ремонти робилися за наші батьківські гроші. Дирекція ледь не на колінах клялася , що в цьому приміщенні ,що на фото, діти навчатися не будуть. Адже воно було аварійним, ще коли я в ньому вчилася. Та казав пан, кожух дам...

Просто страшно пускати дитину в розвалюху, яка може в любий момент впасти їй на голову. Тим більше, що прецендент вже був. Старші школярі, граючись, добряче копнули стіну в класі. Й вона впала, вивалилася на двір.

Директор, знаючи ситуацію, роками нічого не робить. А будь яка ініціатива зі сторони батьків наштовхується на глуху стіну.

Розумію, що все це тільки емоції, та раптом на борді є акули пера, які захочуть поточити зубки, й показати широкій громаді, як в 21 столітті навчаються дітлахи.

Опубліковано

Друге фото - взагалі жах. Хто був у Львові в "Шевченківському Гаю", бачив, що там краща школа-музей.

Прикро :( Співчуваю.

Опубліковано

Директор, знаючи ситуацію, роками нічого не робить

А окрім директора кудись звертались? Сільська рада? Обласна рада?

Опубліковано

десь недавно здається в Камінь-Каширському районі була ситуація що батьки не пускали дітей в аварійну школу. Не то Азіров не то Табачник грозились зняти нач управління освіти на Волині. В результаті авралом школу поремонтували, особисто була делегація з ОДА. Напевно Вам потрібно теж звернутись до начальника освіти, і пригрозити що далі до прем"єра підете....

Опубліковано

а яка ситуація зі школою в с Лище?

там же вроді недалеко вам...

це теж саме,що сказати а яка ситуація у Польщі-тож там не далеко))) потрібно не дивитись як там десь-а дбати про своє, а то з таким відношенням можна і магазин і бібліотеку і клуб і т.д. позакривати-адже відносно не далеко є.....

Опубліковано

Чесно кажучи, не знаю, чи зверталися ще кудись, тому нічого казати не буду. Останні два роки мала інші проблеми, тому за шкільними баталіями не дуже спостерігала. Знала, що в тому приміщенні бібліотека й займаються дошкільнята. А кілька днів тому донька сказала, що їх перевели в маленьку школу.

Опубліковано

а яка ситуація зі школою в с Лище?

там же вроді недалеко вам...

в лище справді недалеко, й багато батьків віддали дітей туди. Але дітлахи на навчання й назад добираються маршрутками. Після уроків чекають годину й більше автобус. А дощ, а мороз, а коли позамітає.

Крім того мені подобається, як ставляться до учнів вчителі в нашій школі. Стараються до кожної дитини знайти підхід, чогось навчити.

Опубліковано

Там є сюжет про садік де нема грошей. В одному кадрі, де жіночка дає інтерв’ю, за нею стоять ще з десяток жіночок-мам.

Можу помилятись, але мені здається, що у вашому випадку також за все переживають мами... і за директором бігають, і от пости пишуть на борді....

А де мужики???? Де батько??? Де чоловік?

Да зібратись мужиками, да підійти до того директора, окружити.... ну може то грубо якось але ну а шо робити? Я не вірю в державну владу при наймі цю, що є. Якщо вона ТАК поступає З ДОШКІЛЬНЯТАМИ.... то шо там школярі, а тим паче юнаки...

Дуже, дуже, шкода, що така ситуація сталась. Вирвати ноги (прости Господи) тим, хто за це відповідає.

Але, вирішувати питання мають чоловіки. Це сильно.

Безнаказаність породжує безвідповідальність. Потрібно просто "нагадати" директору, що відповідальність несе він.

Я просто в шоці, що робиться в країні. Щиро співчуваю тим, кого торкнулось "покращення", це реально жахливо...

Опубліковано

"В країні жах", "покращення" - це звичайно зло. Але чому батьки так просто на це дивляться? Директор - не супермен.

Я не вірю, що в селі немає толкових мужиків, які за наявності матеріалів не допомогли б робити ремонт.

Я сам працюю в сільській школі, і у нас залишилось всього 2-3 приміщення в приблизно такому стані, учні в них не навчаються.

В даний момент будується пандус, бо є дитина, яка не може ходити.

А якщо чекати манни небесної - то так і завалиться через років 5

Опубліковано

Чоловіки збиралися. Навіть більше. Зібралася група, просто пішли по селі, зібрали кошти на ремонт. Лісник давав дерево, ще один чоловік погодився безплатно порізати. Тати були готові прийти, в багатьох руки ростуть звідки треба. Директор сказала, що треба погодити з райвно. До цих пір погоджує...

Опубліковано

Чого на форумі такі теми відкриваєте? Губернатор області мало віроятно прочитає це, треба особисто йди, говорити, вибивати бабло від них!

Опубліковано

Директор сказала, що треба погодити з райвно. До цих пір погоджує...

А, ну то це вже питання зовсім інше. Хотіла б - погодила. Тим більше, ніяких особливих дозволів, наскільки я знаю, не потрібно на це

Опубліковано

На сколько я знаю, готовность школ к 1 сентября проверяет комиссия спросите у директора акт , кто его подписал. Обратитесь с письмом в прокуратуру , районо, облано и министерство образования, да и к Азарову, на бездействие чиновников и халатность. Кто-то же должен среагировать.

Опубліковано

Чого на форумі такі теми відкриваєте? Губернатор області мало віроятно прочитає це, треба особисто йди, говорити, вибивати бабло від них!

по аверсу был сюжетик "фчера" был, фотки, те что на борде, показывали и пересказали текст из первого сообщения

p.s.

в начале сказали "за інформацією одного з луцьких форумів" - нет что бы прям сказать board.lutsk.ua

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...