Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

Скарга на "майстра" sash1977 (sashsirius)

Сообщений в теме: 35

#1 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 00:02

Отож, sashsirius, воно ж бузель олександр, дилер Viasat, колишнє начальник сервісного центру уже закритого магазину комп'ютерної техніки "ENTER", яке досі підробляє найрізноманітнішими махінаціями з довірливими клієнтами і зареєстроване на Борді вже майже рік. Не буду перераховувати всіх його "муток" і згадувати за заборговані мені ще з жовтня минулого року 400 грн., бо то довга казка, але розкажу про ту, яка сталася на днях, бо вона зачепила саме мене. Так от: у чоловіка моєї колеги по роботі перестав вмикатися ноутбук Acer Aspire 6530. Так як причина була не програмна, а в залізі, то я вирішив віддати його на ремонт бузелю, бо знав його не один рік і знав, що як схоче - то нормально зробить. Знаючи натуру бузеля, власноруч зняв задню кришку ноутбука, щоб оглянути його комплектацію, серед якої (як і є написано в описах у інтернет магазинах і як було вказано на заводській наклейці, яку воно нахабно здерло, сподіваючись на те, що воно за всіх хитріше!!!) там було два вінчестера по 320 Гб кожний (правда один Hitachi, а інший - Seagate). Згадую про вінчестери, так як після того, як ноутбук пролежав у нього на "ремонті" з кінця грудня і до початку лютого, я вирішив перевірити, чи ті ж там деталі, з якими я віддавав ноутбук. Мене дуже здивувало, а ще більше розлютило те, що замість вінчестера Seagate 320 Гб у одному із відсіків був вінчестер WD 250 Гб!!! Ну а "діагнозом" для ноутбука було: згорів контролер живлення материнської плати. Бузель здерло за "діагностику" ноутбука 120 грн., які завдяки моєму прокляттю незабаром вилізуть йому всіма боками. Так само йому вилізе боком і його солдафонське "честь имею", бо я "имею в виду" і його, і його "честь". І тепер всім всім всім, хто є на Землі буду розказувати про те, що не треба ні в якому разі давати бузелю на ремонт навіть лопату, не те що щось цінніше.
Бузель, щоб ти здохло жахливою смертю!!!

Поддержали: 3 пользователи:

#2 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 00:10

Не знаю, чи вважатиме модератор за образу і нецензурщину вживання третьої особи однини середнього роду і найкращі побажання в кінці листа, але як дипломований філолог можу всім сказати, що всі слова є літературними, крім слова "мутки".

Поддержали: 4 пользователи:

#3 NetSerpent

Talking box

• Участники
  • 929 сообщений
  • 92 Поддержали
59

Отправлено 07 лютого 2012 - 00:35

Тобто Ви, "Знаючи натуру бузеля", і його непорядність, все одно здали йому на ремонт ноут (ніби в Луцьку більш ніхто таким не займаєтся), сподіваючись лише на те, що "як схоче - то нормально зробить"? Ну так фінал вийшов цілком закономірним, згідно одного з відомих Законів Мерфі. Немає чого тепер жалітися. Винні Ви і тільки Ви самі. Тут приходить на думку тільки один вислів "Лох - это судьба". Не в образу топікстартеру, просто по іншому і не скажеш.
«Истинный ариец. Характер — нордический, выдержанный. С товарищами по работе поддерживает хорошие отношения. Беспощаден к врагам рейха. В связях, порочащих его, замечен не был. Отмечен наградами фюрера и благодарностями рейхсфюрера СС…»

#4 Ko3bMa

1942

• Power users
  • 1 891 сообщений
  • 1314 Поддержали
101

Отправлено 07 лютого 2012 - 00:38

Цитата

але як дипломований філолог можу всім сказати, що всі слова є літературними, крім слова "мутки"
а можна було вжити, для прикладу, "махінації"
ай-яй-яй, ваша совість філолога тепер вам не дозволить спокійно заснути ^_^
"Сдаётся мне, джентльмены, это была комедия..."

Поддержали: 1 пользователь:

#5 kiro

Прописаный

• Участники
  • 241 сообщений
  • 59 Поддержали
14

Отправлено 07 лютого 2012 - 00:40

Щось я такаго користувача - sashsirius - неможу знайти на Борді? <_<, чі я щось невірно зрозумів?

Сообщение отредактировал kiro: 07 лютого 2012 - 00:42

#6 MANJAK11

сам себе режиссер

• Команда форума
  • 2 002 сообщений
  • 1033 Поддержали
272

Отправлено 07 лютого 2012 - 00:45

Просмотр сообщенияNetSerpent (07 лютого 2012 - 00:35) писал:

Тобто Ви, "Знаючи натуру бузеля", і його непорядність, все одно здали йому на ремонт ноут (ніби в Луцьку більш ніхто таким не займаєтся), сподіваючись лише на те, що "як схоче - то нормально зробить"? Ну так фінал вийшов цілком закономірним, згідно одного з відомих Законів Мерфі. Немає чого тепер жалітися. Винні Ви і тільки Ви самі. Тут приходить на думку тільки один вислів "Лох - это судьба". Не в образу топікстартеру, просто по іншому і не скажеш.
пiдтримую, тим бiльше не свою рiч занесли. На власному досвiдi переконувався, що намагання для когось бути *хорошим* часто вилазить *боком*. Знаете, що майстер неблагонадiйний, повiдомили знайомого про це, показали де майстер сидить i *до побачення*. Хоча до неблагонадiйного й дорогу показувати не треба, сказав, що нема знайомих нормальних майстрiв та й усе
ИзображениеИзображение
Даже если вас сьели, у вас есть два выхода !
всiх *невдоволених* стосуется, старайтесь вирiшувати всi питання в приватному порядку. Вся вiдкрита агрессивна оппозицiя вимушено агрессивно придушуется, щоб iншим не було повадно

Поддержали: 2 пользователи:

#7 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 01:00

За лоха - майже образився, але промовчу. Хлопці, ви праві, що тут і моя вина, тільки ж я вважав, що мене він не обдурить, бо ж як не як - працювали на сервісі в одному магазині, я його постійно виручав із грішми, не відмовляв, коли той просив про допомогу, та й він казав, що вважає мене ледь не найкращим другом... Як то кажуть у народі - пригрів змію. А тепер доведеться перед жінкою в Сірка очі позичати...

#8 MANJAK11

сам себе режиссер

• Команда форума
  • 2 002 сообщений
  • 1033 Поддержали
272

Отправлено 07 лютого 2012 - 01:08

Просмотр сообщенияAndrewchuy (07 лютого 2012 - 01:00) писал:

За лоха - майже образився, але промовчу. Хлопці, ви праві, що тут і моя вина, тільки ж я вважав, що мене він не обдурить, бо ж як не як - працювали на сервісі в одному магазині, я його постійно виручав із грішми, не відмовляв, коли той просив про допомогу, та й він казав, що вважає мене ледь не найкращим другом... Як то кажуть у народі - пригрів змію. А тепер доведеться перед жінкою в Сірка очі позичати...
ага, в мене теж бували ситуацii, коли позичали грошi то заглядали в очi як щеня бездомне, а як вiддавати то можуть й морду вiдвернути, як мимо йдеш . Якщо вiдчуваете, що з людиною *щось не так* то не треба *строiти iллюзiй*, що до вас вона буде ставитись по iншому
ЗЫ я не маю на увазi ваш конфлiкт з майстром, а говорю взагалi, бо чули ми тiльки вас, а оскiльки обидвi дiевi особи особисто менi не вiдомi то й судити по одному вiдгуку не можна, може й сторона, до якоi претензii предьявляются, вiдпишется
ИзображениеИзображение
всiх *невдоволених* стосуется, старайтесь вирiшувати всi питання в приватному порядку. Вся вiдкрита агрессивна оппозицiя вимушено агрессивно придушуется, щоб iншим не було повадно

#9 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 01:20

Думаю, що якщо й відпишеться, то скаже, що і я не я, і хата не моя. А чому його уже не бачать на Борді - не знаю, я з ним тут і не мав справ, хоча бачив, як він продавав свої (а, може, і чужі) вінчестери ще влітку минулого року. І я не спец по зникненнях з Борди... Хіба тут не можна видалитись???

#10 Miro

А поговорить?

• Участники
  • 405 сообщений
  • 510 Поддержали
83

Отправлено 07 лютого 2012 - 08:30

Знав його, працювали разом, ще в нині покійному "Ентері". І знаючи Бузель Олександра, вірю, що він міг так поступити.
Я старый солдат, и мне не известны слова любви...

#11 vampirich

Флудилка-говорилка

• Power users
  • 1 630 сообщений
  • 418 Поддержали
162

Отправлено 07 лютого 2012 - 09:01

Раз заглядували на комплектацію, чого було разом не заглянути і не скласти опис (хоча б усний), того що є?
І я розумію вашу оцю злість за те, що вінчестера поміняв. Але до чого тут 120 грн за діагностику? за діагностику проблеми всі гроші беруть. хто більше, хто меньше. Якщо поломку важко було виявити - то 120 гривень за діагностику не вважаю що то було багато
Життя прекрасне, якщо правильно підібрати антидепресанти!

#12 westboiuu

Walkie-talkie

• Участники
  • 698 сообщений
  • 5 Поддержали
3

Отправлено 07 лютого 2012 - 11:02

ха ха ха
и я бузеля знаю ;)
но я ему и гривны не позычил бы
если тебя нет в интернете, то ты не существуеш
066 8222282
068 5858641
498456977 ICQ

#13 VeryFate

Джа со мной :)

• Power users
  • 1 203 сообщений
  • 372 Поддержали
88

Отправлено 07 лютого 2012 - 11:27

Світлину в студію панове.
Кожен з нас щось може - ганджа допоможе. Проросте посмішкою Джа.
Ресурс, на котором "мнение" осуждено, как понятие - обречен, собирать смердов, которые читать могут, а кушать и какать только только учатца. :0024:

#14 ZerOCool

Прописаный

• Участники
  • 131 сообщений
  • 26 Поддержали
6

Отправлено 07 лютого 2012 - 11:54

Всегда бойся того, кто однажды тебя обманул.
Публилий Сир

Не считается обманутым знающий, что он обманут.
Публилий Сир

#15 Miro

А поговорить?

• Участники
  • 405 сообщений
  • 510 Поддержали
83

Отправлено 07 лютого 2012 - 12:48

А крім Сира ти ще когось знаєш?

#16 Гетто

ГЕнераТТОр случайных чисел

• Power users
  • 2 566 сообщений
  • 529 Поддержали
57

Отправлено 07 лютого 2012 - 12:59

Знає.. Масло... :D
Я спешу посмеяться над всем, иначе мне пришлось бы заплакать (С)Пьер-Огюстен де Бомарше

#17 Miro

А поговорить?

• Участники
  • 405 сообщений
  • 510 Поддержали
83

Отправлено 07 лютого 2012 - 14:41

В цій темі СИРнув...в іншій темі.. ну ви в курсі...

#18 Zheny@

silent observer

• Команда форума
  • 15 225 сообщений
  • 985 Поддержали
338

Отправлено 07 лютого 2012 - 14:51

ТС. Ви ,часом, не помилилися форумом? Користувача я такого не знаю. (не знайшов у нашій базі) Прізвище десь уже було на слуху.

#19 drap

А поговорить?

• Участники
  • 326 сообщений
  • 66 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 15:06

Просмотр сообщенияZheny@ (07 лютого 2012 - 14:51) писал:

ТС. Ви ,часом, не помилилися форумом? Користувача я такого не знаю. (не знайшов у нашій базі) Прізвище десь уже було на слуху.

Ему всё равно, то крик души....

Сообщение отредактировал drap: 07 лютого 2012 - 15:07

#20 vasilu

Прописаный

• Участники
  • 297 сообщений
  • 126 Поддержали
30

Отправлено 07 лютого 2012 - 15:08

Просмотр сообщенияMANJAK11 (07 лютого 2012 - 01:08) писал:

Просмотр сообщенияAndrewchuy (07 лютого 2012 - 01:00) писал:

ага, в мене теж бували ситуацii, коли позичали грошi то заглядали в очi як щеня бездомне, а як вiддавати то можуть й морду вiдвернути, як мимо йдеш . Якщо вiдчуваете, що з людиною *щось не так* то не треба *строiти iллюзiй*, що до вас вона буде ставитись по iншому
ЗЫ я не маю на увазi ваш конфлiкт з майстром, а говорю взагалi, бо чули ми тiльки вас, а оскiльки обидвi дiевi особи особисто менi не вiдомi то й судити по одному вiдгуку не можна, може й сторона, до якоi претензii предьявляются, вiдпишется

Сообщение отредактировал vasilu: 07 лютого 2012 - 15:54

...

#21 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 15:24

Знайшов!!! Воно тут sash1977, а sashsirius - то з його поштової скриньки! До речі, на продовження історії. Вчора до нього не додзвонився, але написав смс, що як не віддасть вінчестер, то прийду до нього в гості з чоловіком тої жінки. Зранку янголятко перетелефонувало і запитало "Зачем ты поднял такой кипиш?" і додало, що воно просто переплутало вінчестери... "А с кем не бывает?" Коли я перепитав, - Чого здерта заводська наклейка, на якій писало про "нутрощі" ноутбука? Щоб ніхто не здогадався, що ти там наплутав??? - то почув у відповідь: "Не знаю, ни хрена я не сдирал". Сьогодні маю приїхати і забрати рідний вінчестер і віддати підмінений... Побачимо, що з цього буде.

#22 Гетто

• Power users
  • 2 566 сообщений
  • 529 Поддержали
57

Отправлено 07 лютого 2012 - 15:48

Неужели всё таки книга скарг помогает?
ибо, как правило, либо "герой" топстарта исчезает навсегда, либо оказываются просто какие то форсмажорные неувязки..
Я спешу посмеяться над всем, иначе мне пришлось бы заплакать (С)Пьер-Огюстен де Бомарше

#23 searcher

Walkie-talkie

• Участники
  • 604 сообщений
  • 444 Поддержали
93

Отправлено 07 лютого 2012 - 16:19

Просмотр сообщенияvasilu (07 лютого 2012 - 15:08) писал:

Хочіш мати ворга то позичь гроші !
Тут вже навіть діти поради дають :_07:
Ніколи не сперечайся з дурнем - люди можуть не помітити між вами різниці.

#24 vasilu

Прописаный

• Участники
  • 297 сообщений
  • 126 Поддержали
30

Отправлено 07 лютого 2012 - 16:35

Просмотр сообщенияsearcher (07 лютого 2012 - 16:19) писал:

Просмотр сообщенияvasilu (07 лютого 2012 - 15:08) писал:

Хочіш мати ворга то позичь гроші !
Тут вже навіть діти поради дають :_07:
А хто дитина звідкі ти таке взяв ?
Порада навіть корисна !
І яка різниця тобі до мене ?

Сообщение отредактировал vasilu: 07 лютого 2012 - 16:40

...

#25 Гетто

• Power users
  • 2 566 сообщений
  • 529 Поддержали
57

Отправлено 07 лютого 2012 - 17:05

Цитата

І яка різниця тобі до мене ?
Доску позора глянь...

#26 VadimM

Трансоманіяк

• Power users
  • 2 002 сообщений
  • 727 Поддержали
177

Отправлено 07 лютого 2012 - 17:08

Як не дивно, і я знаю нашого "героя" Сашу з поганої сторони - ще з часів його роботи на "Бізнес-інтернет-центрі". Певно ще й досі винен конторі, в якій я в свій час працював, пару сотень гривень за надані послуги... Якщо я не помиляюсь такий круглий і мордатий, так?
Жизнь прекрасна и удивительна, если выпить предварительно.

#27 MANJAK11

сам себе режиссер

• Команда форума
  • 2 002 сообщений
  • 1033 Поддержали
272

Отправлено 07 лютого 2012 - 17:22

Просмотр сообщенияVadimM (07 лютого 2012 - 17:08) писал:

Якщо я не помиляюсь такий круглий і мордатий, так?
Но но !! Ти всiх круглих i мордатих пiд одну гребiнку не тойво :0023: :0016:
ИзображениеИзображение

Поддержали: 9 пользователи:

#28 VadimM

Трансоманіяк

• Power users
  • 2 002 сообщений
  • 727 Поддержали
177

Отправлено 07 лютого 2012 - 17:24

MANJAK11, та нє-нє, нічаво лічнава, харошева чілавєка далжно бить многа.
Жизнь прекрасна и удивительна, если выпить предварительно.

#29 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 18:03

Ні, він той, що худий, постійно п'є пиво, курить по-чорному і "русский". А історія закінчилася тим, що поїхав я сьогодні до нього додому по вінчестера, він його віддав, попросив вибачення за свій "косяк", який виник через поспіх (як на мене, то тому, в кого виникають такі "косяки", потрібно приймати "Меморію", звернутись до окуліста чи найняти репетитора з математики, щоб не плутав числа)... А за наклейку сказав, що здер, бо вона йому заважала розбирати ноутбук :0162: . Не знаю, чим вона може заважати, якщо наклеєна була справа знизу від клавіатури (там, де й практично в усіх ноутбуків) далеко від всього, що стосується розбирання. Хіба що він збирався робити ноутбуку кесаревий розтин по лінії наклейки :0157: .
Ну і, в принципі, конфлікт на цьому вичерпався. Може, хтось і буде його захищати, - ваше право, але моя думка - горбатого могила справить... Не варто мати з ним справу. І якщо що - не кажіть, що я вас не попереджав.
Дякую тим форумчанам, які зрозуміли і підтримали, а решті - просто не дякую. Найбільше сподобались вислови Публія Сіра і коментарі до них)))))).

#30 Соромітник

Walkie-talkie

• Traders
  • 616 сообщений
  • 323 Поддержали
137

Отправлено 07 лютого 2012 - 21:42

ги, а до нас на роботу хтось просився з колишніх сервісників Ентера. Добре шо я шефу відразу сказав - нінада експериментів :) Бо тіко одного нормального знаю з них
нє, двох, але вони не Андрії :)
Кругозір деяких людей це коло з нульовим радіусом. Вони називають його точкою зору.

#31 Pr0ektant

А поговорить?

• Участники
  • 349 сообщений
  • 178 Поддержали
47

Отправлено 07 лютого 2012 - 21:57

Просмотр сообщенияAndrewchuy (07 лютого 2012 - 00:02) писал:

скажіть хто Ви і де буваєте, щоб я обходив Вас 10-ю дорогою

Поддержали: 4 пользователи:

#32 Tarzanych

Talking box

• Power users
  • 1 489 сообщений
  • 113 Поддержали
42

Отправлено 07 лютого 2012 - 22:27

Стикався, брали рік тому в них принтер для школи. Спочатку мені видали договір і рахунок з реквізитами ПП Маскай, через тиждень зателефонували, і попросили переробити договір на ПП Бузель, мотивуючи зміною власника підприємства. І це при тому, що оплата вже була "в процесі", в останній день фактично вдалось виправити. Пам'ятаю також, що довго відмовлялись видавати гарантійний талон. Спочатку зробили вигляд, що вони поклали його в коробку, і це я його згубив, потім, що рахунок фактично і є гарантійним талоном, але все ж добився їхнього підпису/печатки/дати на бланку від виробника. Добре, що все добре з принтером, і не довелось до них звертатись, але з тих пір замовляю тільки в підприємствах з хорошою репутацією, або в знайомих
Изображение

#33 MANJAK11

сам себе режиссер

• Команда форума
  • 2 002 сообщений
  • 1033 Поддержали
272

Отправлено 07 лютого 2012 - 22:56

Просмотр сообщенияPr0ektant (07 лютого 2012 - 21:57) писал:

Просмотр сообщенияAndrewchuy (07 лютого 2012 - 00:02) писал:

скажіть хто Ви і де буваєте, щоб я обходив Вас 10-ю дорогою
до речi так, я й не звернув спочатку на це увагу, не гоже за кусок сра*ого залiза так клясти людину, хай вiн i *амнюк, але прокльони тому хто кляне, на *рахунок* записуются
ИзображениеИзображение

Поддержали: 5 пользователи:

#34 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 23:08

Соромітник сказав "ги, а до нас на роботу хтось просився з колишніх сервісників Ентера..." Якого саме "Ентера"? Бо один з них ліквідували, а з іншого розігнали весь штат. І до вас це куди??? Бо я сам пропрацював в ліквідованому "Ентері" сервісним інженером літом 2010-го, але після того нікуди не просився, бо майже відразу влаштувався в університет, але мене направляли від кадрового агентства в "Апельсин". Я там пробув буквально 2-3 дні, бо директор не захотів брати за сумісництвом. І якщо це справді "Апельсин", то мушу визнати, що його таки соромно назвати нормальним магазином, та ще й інженери там халтурять по-чорному, бо крім того, що роблять все місяцями, то ще й здають з ремонту комп'ютери без половини болтів і з напівприкрученими деталями і кришками. Мене звуть Андрієм, а ті люди, комп'ютери яких потрапляли мені до рук, до цього часу знають мій номер і звертаються при потребі. Так що, думаю, робив далеко не найгірше.
Tarzanych, трошки перекрутили - не Маскай, а Максай :) . Бузель не був власником, просто директор використовувала його картки, бо сама нахапалася боргів, через що її закрили. А техніку возили хорошу і дешеву з Києва чи зі Львова - я всім своїм там замовляв - ще досі ніхто не жалівся, що щось зламалось.
MANJAK, якщо в людини погана аура, розбалансована енергетика і діряве біополе, то їй не допоможуть ні прокльони, ні співчуття.

#35 MANJAK11

сам себе режиссер

• Команда форума
  • 2 002 сообщений
  • 1033 Поддержали
272

Отправлено 07 лютого 2012 - 23:29

Просмотр сообщенияAndrewchuy (07 лютого 2012 - 23:08) писал:

MANJAK, якщо в людини погана аура, розбалансована енергетика і діряве біополе, то їй не допоможуть ні прокльони, ні співчуття.
ТАМ ви за себе звiтувати будете, а не за людину з поганою аурою. Але то дiло ваше
ИзображениеИзображение

#36 Andrewchuy

Шел мимо

• Участники
  • 39 сообщений
  • 10 Поддержали
8

Отправлено 07 лютого 2012 - 23:36

Народ, ви хоч не подумайте, що я якийсь демон чи я справді хочу, щоб хтось відкинув копита, мені насправді зовсім байдуже, що з ним буде завтра чи колись іще. Я не переймаюсь такими різко негативними почуттями, правда зі мною поводяться нечемно, мовчати і посміхатися у мене ну ніяк не виходить - можу наговорити багато жахів :) . І звіти там за нас складуть самі. Нас тільки поставлять перед фактом - пан або пропав.

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право