Перейти до змісту

KO3AKCIPKO

Учасники
  • Постів

    411
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

37 Байдужий

6 Підписок

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. я зможу бути.хоча на суботу булоби зручніше звісно
  2. голод на другому крузі це не добре.тре було щось поїсти нормально за пару годин до старту.я в цьому році добрячу «собаку » зїв саме на харчуванні на марафонах.повезло що до кінця не заголодав я доречі того року теж був 11))
  3. ну за те щоб чай не був гарячим варто набирати його ще в термоси ще вдома поки туда заїдем поки старт..самий раз буде добрим теплим пити..особисто планую взяти 2.5 літри чаю()..банани кожен теж бере стіки скіки він буде їсти...ти правельно кажеш що кожному буду тримати на НЗ банан і по кружці чаю..моїх 2.5 літри цього думаю би вистачило..але тре ще казанок взяти..і з кришкою бажано.. Також рекомендую навідатись в Сільпо зара там по 99 копійок батончики мюслі які я брав минулого року...якщо хтось хоче можу купити кому треба..також була ідея перенести кп з хавчиком на другу точку відмітки..але це вже думаю на місці опреділимось.. Звісно якщо буде можливість...зготувати спробую і гарячим після фінішу порадувати...хоча є простий спосіб взяти гречаних пластівців залити їх кипятком..тушоночки і все ок думок є багато по цьому питання.. а взагалі головне щоб кожен взяв те що він буде їсти під час марафону..даєте це мені я буду видавати кому шо..і тіки його хавчик..Ато Саня мені ще мабуть кока-колу не може пробачити п.с. пальник у мене є свій..про нього я зовсім забув коли писав вище))
  4. Я їду(підтримка) Якшо завтра буде ЗП то у вівторок підїду, завдаток підвезу. Доречі якщо хтось хоче поїхати але нема світла можу свій ліхтар на це діло дати.
  5. Юшка смакота просто. А парілочка....мммм...просто шик.. Краві респект віничком попарив на славу. Відпочив на славу. усім хто був дякую за гарну компанію.
  6. маю вихідний в суботу.. і поїсти смачно і попаритись охота. як, моно приєднатись до вас?
  7. але саме тане сніг, їхати не дуже добре...таку погодку би дня 2-3 і тоді не тіки погодка буде шептати
  8. гм виникла ідея поїхати на дачу до себе зимою завтра. там є світло, чайник, ліс і т.д. 10 хв пішки є залізнична платформа. туда їхати краще всього буде через рівненську і за піддубцями наліво зразу пару кілометрів і на місці ітого в одну десь км 25 мені з дому. попутчики будуть?
  9. ахаха в ті б часи його точно в VIP-палату посадили і смірітельну із терміка б наділи)))
  10. якщо хтось таки надумає 9 година рівненське кільце де був літак.
×
×
  • Створити...