Перейти до змісту

MOTOROLLLA

Power users
  • Постів

    2 271
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    4

MOTOROLLLA став переможцем дня 27 жовтня 2013

MOTOROLLLA мав найпопулярніший контент!

Репутація

676 Професор

6 Підписок

Відвідувачі профілю

23 236 переглядів профілю
  1. Зараз максимум, який платить центр зайнятості в луцьку - це 6000, навіть, якщо ти мав раніше 100 000 в місяць. Інфа 100%
  2. Спитали в мільярдера: Як це відпочивати на найдорожчих курортах світу? на що він відповів: Не знаю. я в Затоці не був. Так просто, згадалось
  3. Звичайно, умови кращі., проте і витрати більші. Я хочу донести те, що не треба міряти свої зп до їхніх, якщо збираєтесь жити тут.
  4. Крім комуналки вони ще платять за дороги, медичну страховку і половину заробітку витрачають за податки.. і ще купу іншого
  5. Багатьох бачу не залишив байдужим вираз про відсутність смислу переводити з/п в валюту)))) Реалії такі, що мої європейські друзі приїжджають до Луцька, щоб відпочити на повну катушку, не відмовляючи собі ні в чому, бо тут дешево. А родичі купують тут нерухомість, бо в Данії/Німеччині за 20 кілобаксів вони можуть лише обслужити своє бмв на СТО. Короче, люди, хватить нити. Бо всі хочуть, як в Європі, але ніхто не хоче платити за комуналку 2000 грн. А там платять більше))))
  6. Смисл переводити зп в валюту бачу лиш тоді, коли збираюсь тратити її на бугром. Як би там не було ціни на левову частку позицій необхідних для життєдіяльності в України на порядок нижча ніж в Європі. Так, є безліч товару, який тут і там в одну ціну. Але далеко не весь. А про роботодавців, думаю, що ніхто не "жме" просто з жадібності. Роботодавець хоче. щоб працівник жив в комфорті і достатку. Я так думаю. Реалії нашої держави жорсткі і брудні. Лишається вкалувати і надіятись на краще. Все буде добре, якщо робити щось для цього.
  7. Дякую за розширену відповідь. Луцеорію найменше розглядала, схилялась до ЛСТМ. Тепер задумалась...
  8. Яровиця ЛСТМ на Набережній Луцька рівєра Луцеорія Що б вибрали Ви? І чому? .... і чого б нізащо не вибирали?))) Volyniaka, цікаво, що скажете Ви, як фахівець?
  9. Яровиця ЛСТМ на Набережній Луцька рівєра Луцеорія Що б вибрали Ви? І чому? .... і чого б нізащо не вибирали?)))
  10. Цікавлять думки, щодо Луцької Рівєри? Хто що чув по якості матеріалів та й взагалі про обєкт?
  11. Порадьте майстра/сто, що може подивитись і якісно відремонтувати задню балку пежо 206/2007. Щиро дякую.
  12. Хорошо было бы, если бы ты такой понял, что у тебя есть гениальная идея, пришёл сразу в самую крупную компанию по близости, заходишь внутрь и говоришь охране, что у тебя гениальная идея. Охранник даёт тебе карточку-ключ от всех дверей и говорит, что вам нужно к самому главном директору, он на 16-ом этаже, вы пока поднимайтесь к нему, а я предупрежу его телохранителей, что у вас гениальная идея, чтобы они вас пропустили. Вы такой поднимаетесь на 16-й этаж, видите там большую дверь рядом с которой стоят телохранители, вы подходите к ней и хотите открыть её с ноги, но не успеваете, потому что телохранители её вам услужливо открывают. Вы такой говорите им, типа вы что, решили помешать внедрению моей гениальной идеи? Они со страхом в глазах отрицательно машут головами, тогда закройте дверь — говорите вы им. Они закрывают и вы, как и было запланировано, открываете с ноги дверь самого главного директора, заходите в его приёмную. Там сидит красивая секретарша и выглядывает, тот самый, главный директор, вы ему говорите: «У меня гениальная идея». Директор практически со слезами на глазах произносит: «Ну вот и дождались…». А секретарша такая говорит: «Похоже меняется руководство компании, я тогда пока быстро схожу кружевное нижнее бельё одену».Но пока в этом мире всё не так... (c) https://www.facebook.com/mox.frai?fref=nf
  13. Переваги: суперове місце, ціни конкурентні (13000 приблизно), екстер'єр заплановано далеко не тривіальний, є цікаве планування, підземна парковка... Мінуси: дууууже мутний забудовник, трабли з документами, непевна траспортна розв'язка, ще немає затвердженого плану ландшафту навколо забудови.
  14. Ціна там від 14200 до 15000 за м.кв., що суттєво ваще ніж в інших забудовників. Перепланувати вийде не далеко не все, що захочеться - більшість стін несучі.
×
×
  • Створити...