Oksana04 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:46 #51 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:46 Вважаю, що в Короні в меню вказана кількість калорій для інформації, а не для замовлення у калоріях.Я ніколи там не була, АЛЕ вона сама прокоментувала цю ситуацію приблизно так:я спитала - сказали можуть - не зробилинехай би сказали: гепнись в стінку - ми такого робити не будемо - все
Вoвчик Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:47 #52 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:47 В останньому репортажі про Корону Вітовта там про тих 115 калорій було добре видно яка вона насправді дурепа
Black Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:51 #53 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:51 Oksana04, справа у тому що, випробовування і прискіпливість неоднакові для всіх, а вибіркові. Олію з оцтом, яку вона вирішила принести сама у Фелічіті, можливо така ж сама огидна комусь з дитинства, як їй сало... І тим більше, лише за те, що ведучу допустили до роботи офіціанткою і вона працювала, не маючи медичної книжки, не будучи оформленою, можна позбавити цей заклад не лише нагороди, але й підстава мабуть оштрафувати... А якби хтось від неї заразився сальмонеллою???
Songoku Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:54 #54 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:54 Критик перш за все професіонал, в тій галузі яку критикує!! А тут татусина доця веде своє шоу яке націлене на таких же ж, з IQ не більше 50-70 і які вважають що верх інтелектуального напруження - показати своє "Фе" безгрунтовне, не зовсім доречне і т.д.Взагалі, чомусь майже весь час, ведуча викликала відразу, таку реакцію навіть Азаров не викликає.
Pama Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:03 #55 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:03 Критик перш за все професіоналПрофесійності тут нема, одна епатажністьАле мені от шо цікаво, вони ночували в готелі "Україна" і нічого по цьому готелі вони не дали... Якось це дивно...
Diss Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:04 Автор #56 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:04 Без гриму і зблизька вона, доречі, виглядає не в кращу сторону ...Шо ти трусиш?, нормальна вона тьолка, я б з нею в тих би "срібних лелеках" завіснув би, ще б і сауну там за одно провірили б!!!
Tolik_lt Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:28 #57 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:28 Без гриму і зблизька вона, доречі, виглядає не в кращу сторону ...Шо ти трусиш?, нормальна вона тьолка, я б з нею в тих би "срібних лелеках" завіснув би, ще б і сауну там за одно провірили б!!!А вона би з тобою завісла,мачо?;-)
Diss Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:34 Автор #58 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:34 Без гриму і зблизька вона, доречі, виглядає не в кращу сторону ... Шо ти трусиш?, нормальна вона тьолка, я б з нею в тих би "срібних лелеках" завіснув би, ще б і сауну там за одно провірили б!!! А вона би з тобою завісла,мачо?;-) Ну не тільки ж ти тут одне чмо, ой мачо... Чи вона тільки ведеться на директора відділення банку?
Tolik_lt Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:41 #59 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:41 Ярослав,я думаю,якби Ви були ревізором,то Вас би ресторатори більше сцяли ніж цієї білявки.
SvitlikOM Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 21:56 #60 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 21:56 Подивилась фрагментиками, не вразило. Щось справедливо, щось не дуже. Згідна на 100 % щодо Zaleski. З такими цінами за номери розфасовувати замінник цукру по пакетикам - вершина жлобства. Все таке маленьке, куценьке. Можливо, передача примусить власника щось змінити. Не сподобалась якесь упереджене, прискіпливе ставлення до Корони Вітовта. Як на мене, то адміністратор, кухарі, офіціант - були дуже привітними, хотіли догодити. Так, з вією - це прикрість. Але не все так жахливо, як могло здатись людям, які ніколи там не були і не будуть, бо Фреймут покрутила носом.
madkot Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 22:19 #61 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 22:19 в залєскі треба було показати презедентський номер із мініатюрною спальнею та ванною.щодо Корони - Оксана правильно підмітила - сказали що зроблять + вона ж просила не приносити їй сало - принесли, вони так сильно хотіли їй догодити, що перестаралися. щодо посуду на столі у короні- правильно підмічено - мені там теж із співрозмовниками тісно за столом і не видно один одного добре - багато лишнього.
zaHARE Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:14 #62 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:14 Вважаю, що в Короні в меню вказана кількість калорій для інформації, а не для замовлення у калоріях.Не рузумію,навіщо в ресторанному меню,де подають сало й оленину,писати калорії,це ж не дієт-кафе?Мабуть щоб можна було математикою зайнятись,поки приготують і принесуть замовлення.Але мені от шо цікаво, вони ночували в готелі "Україна" і нічого по цьому готелі вони не дали... Якось це дивно...Мабуть "Україна" проплатила,щоб конкурента "опустили",хоча ні чім не кращі.Чому її занесло аж на 33-й, Фелічіта в центрі міста теж присутня...Вона ж спочатку сказала,що їм на сайт написали запрошення саме в цю Фелічиту.
zaHARE Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:20 #63 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:20 Дуже ржав коли показували "Залескі".А коли вона дістала пігулки,то просто випав.Ми з дружиною прокоментували це так:"Мабуть у вартісь дорогих,але ніяких номерів просто входить вартість екстазі."
Pr0ektant Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:26 #64 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:26 а яка шикарна була відповідь адміністраторши на питання про таблетки в пакетику - "А де ви їх знайшли?" Відразу промайнула думка що це дійсно екстезі, і далі буде такий розвиток подій - о0, де Ви їх знайшли? які Ви молодці, ми давно їх шукаєм.... або - то не наше, ви самі їх підкинули і я не буду з Вами розмовляти без присутності адвоката..
Samhayne Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:30 #65 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:30 Ну, дивилась я той Ревізор...Заклади, що перевірялись:1. Готель "Залескі" - сподобались меблі, але знайшла плісняву на стінах, місця мало, те що подається як двіхмісний номер - і одному замалий. Надто модний душ без інструкції чи інструктора використовувати не можливо. Забракувала капці, які там є в номері, бо надто тонкі, можна на "діамант" наступити і ногу пошкодити. Вроді як і разнообразіє вибору, но цукор попакований в кульочки - фе...2. Готель "Світязь" - не було наматрасників, заслиняні подушки, заляпані матраси, сказала, що гардини схожі на шматки від карнавального костюму, не працювало одне бра, то Фреймут сказала, що воно тому "бра", тому що з братської могили, забракувала помаранчеві рушники в душі, килимки в номерах, та сказала, що на їхніх ліжках тільки вмирати добре...3. Рекреаційний комплекс "Срібні лелеки" - сподобався простір в номері, краєвид з вікна, інтер’єр але забракувала килимок в туалеті, застарілий холодильник і номері, і паперові ікебани - все це благополучно витягла до адміністратора. Отримали табличку "Ревізор рекомендує".4. Кафе-магазин "Мармелад" - купила 4 види тістечок, то одне з них було протермінованим (термін зберігання - 24 години), заставила їх всіх викинути в смітник (я боялась лише за одне, аби продавець їх потім звідти не витягла, нікому ж не захочеться платити з власної кишені за викинуту продукцію)5. Піцерія "Фелічіта" - і на кухню пустили, і офіціанткою попрацювати дали, кругом чистота. Мені особисто сподобалась реакція адміністратора, коли їй сказали за гумку на столі. На столі ніц не було лише лежала табличка "Ревізор рекомендує", а адміністратор все турбувалась, де ж та гумка. Отримали табличку "Ревізор рекомендує".6. Фаст-фуд "Курятник", він же "Chicken Hut" - обгадила Фреймут заклад по повній. Мало того, що коли вона замовила гомілку, то виявилось, що вона маринувалась вже 2 суток (капец повний, я колись забула за курку в маринаді в власному холодильнику, то був караул і я все викинула), а вони ж тим людей годують і то їх коронне блюдо.... Салат "Овочевий", був з прокисшею кукурудзою, то Фреймут носилась по залу і казала не їжте той салат бо будете "беее...", а ще вона замовила "Кальмарбургер", то замість нього їй дали якись просто бургер, довелось міняти... Знайшла пилюку на стелажах. Про сам заклад сказала, щось типу "Мало того що в черзі доведеться вистояти, то як не отруять, то нагодують ні рибою ні м’ясом" А то все через відсутність конкуренції...7. Кафе "Карамель кафе" - і капучіно сподобалось і десерт, казала, що був смачний. І запах в туалеті, і чистота на кухні. Сподобались підписи під десертами, типу хто і коли їх готував. Отримали табличку "Ревізор рекомендує".8. Ресторан "Корона" - як на мене, то занадто прискіпувалась, а з тими калоріями.... то взагалі. Але є одне "АЛЕ", як що кажеш, що можеш - то розбийся в лєпьошку але зроби, як клієнт просить, а якщо не можеш, то скажи, що це не реально... Подане сало, хоча вона наголошувала, що не треба його і вія в страві - то капітальний мінус, али чи часто ми з лупою досліджуємо подану страву? І музика в Короні могла б бути більш відповідаючою закладу (щось автентичне, народне, класичне), а не попсово-шансонисте.... Ми були в Короні, і нам обслуговування сподобалось, бо офіціянтка була уважною, страви приносили вчасно, порції великі, не довго чекали, і недоїджене з собою акуратно завернули. Думаю, даремно "Короні" не дали ту рекомендацію....Ото я настрочила, нє?....
NowhereGirl Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:31 #66 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:31 Критик перш за все професіонал, в тій галузі яку критикує!! Ага. А от цікаво на основі чого вона видає ці сріблясті листочки? Фреймут - ресторатор? ні.Коли-небудь працювала в готельному бізнесі? - теж сумніваюсь. То чому на основі чиєїсь суб'єктивної думки ставлять клеймо на якомусь ресторанчику чи готелі? От мені, наприклад, більше подобається їжа в Короні ніж в Срібних лелеках, але це моя СУБ'ЄКТИВНА думка.Мож підзбирати грошиків, збацати передачу і пройтись, скажімо, по школах чи банках.... і хай всі бояться )))))))))))))))
justice777 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:35 #67 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:35 Вважаю, що в Короні в меню вказана кількість калорій для інформації, а не для замовлення у калоріях.В такому разі офіціанту так і треба було відповісти, а не відверто обманювати, що це все, що принесли, вкладається в 100 ккал.Якщо ресторан позиціонує себе як дорогий та модний - відповідним чином має і обслуговувати клієнтів, а не за принципом - "говоріть, що хочете, а ми однаково зробимо по-своєму".
Oksana04 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:39 #68 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 07:39 Вважаю, що в Короні в меню вказана кількість калорій для інформації, а не для замовлення у калоріях.Цитуйте правильно!Всі так перейнялись її оцінкою закладів, ніби одні завтра на її основі отримають дотацію з ДБ, а інші закриються.Це ж телевізійне шоу, як і будь-яке інше. Єдине що - це зачепило Луцьк)))Приблизно те ж саме, як сказати, що Кондратюк - козел, бо він вибрав на караоке в замку когось одного, хто скакав більше, а іншого, талановитішого, не помітив. Життя Луцька та лучан після таких шоу не міняється.
Songoku Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 08:43 #69 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 08:43 Всі так перейнялись її оцінкою закладів, ніби одні завтра на її основі отримають дотацію з ДБ, а інші закриються.Це ж телевізійне шоу, як і будь-яке інше. Єдине що - це зачепило Луцьк)))Приблизно те ж саме, як сказати, що Кондратюк - козел, бо він вибрав на караоке в замку когось одного, хто скакав більше, а іншого, талановитішого, не помітив. Життя Луцька та лучан після таких шоу не міняється.Ні просто достав оцей бруд і відверте зомбування всіх і вся.Подивився недавно кілька серіалів + програм, ну і трошки так по каналам попригав. Таке відчуття що телік (90% каналів), розрахований на зомбі, чи просто недалеких людей. Про новини промовчу!
Black Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:10 #70 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:10 В такому разі офіціанту так і треба було відповісти, а не відверто обманювати, що це все, що принесли, вкладається в 100 ккал.Якщо ресторан позиціонує себе як дорогий та модний - відповідним чином має і обслуговувати клієнтів, а не за принципом - "говоріть, що хочете, а ми однаково зробимо по-своєму".вы даете нереальные планы.это как его, волюнтаризм.Взагалі, це було з самого початку нереально. Хочеш 115 калорій, замовляй порцію і їж 11,5% якшо вона має 1000. А так це просто бред. Нехай сходить купить 10 грам молока в магазині чи 5 грам хліба... А так це справило враження як дой**ки типу "чо без шапки?". Так, те що пообіцяли, що зроблять - не зовсім добре, але думаю, якби сказали, що такого не можуть, то вона б сказала, що це за ресторан такий і розвернулася б і пішла. Я теж вважаю, що трошки інтелекту і досвіду в даній справі бракує ведучій. Якщо вона не може скористатись змішувачем в душевій кабіні, починає натискати усе підряд, показувати як тече вода і типу вона не може вимкнути воду і жартувати, що це космічний корабель, то це просто смішно і смішно не від її дотепних жартів, а від тупості...
frv Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:34 #71 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:34 Та не переймайтесь ви так "ревізором" - це шоу. Справжній рейтинг закладів харчування і готелів можна знайти (точніше буде сказати - "скласти") у санепідемстації (кількість накладених штрафів, складених актів, приписів).
madkot Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:46 #72 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:46 Критик перш за все професіонал, в тій галузі яку критикує!! Ага. А от цікаво на основі чого вона видає ці сріблясті листочки?Фреймут - ресторатор? ні.Коли-небудь працювала в готельному бізнесі? - теж сумніваюсь.То чому на основі чиєїсь суб'єктивної думки ставлять клеймо на якомусь ресторанчику чи готелі?От мені, наприклад, більше подобається їжа в Короні ніж в Срібних лелеках, але це моя СУБ'ЄКТИВНА думка.Мож підзбирати грошиків, збацати передачу і пройтись, скажімо, по школах чи банках.... і хай всі бояться )))))))))))))))Ви хочете сказати що адміністратоор будь якого готельного закладу чи покоївка це вже експерти - ні, але ж вони працюють в готельному бізнесі.Критик — человек (специалист), сферой деятельности которого является критика, то есть анализ, оценка и суждение о явлениях какой-либо из областей человеческой деятельности, обычно в сфере культуры. http://prof.biografguru.ru/about/kritik/?q=3000&dp=69людина котра обїздила багато готелів та ресторанів і бере для оцінки кілька основних пукнтків - таку людину можна вважати критиком.
Molchik Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:49 #73 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 11:49 В мене, після передачи, взагалі склалося враження, що в Фелічиту і Карамельку вона йшла настроєна позитивно, в Залеський,Світязь та Срібні лелеки для компанії, а ось в Корону Вітовта вона з самого початку наголосила що цацькатись з ними не буде. До речі до сих пір пам'ятаю як в Срібних лелеках разом до салату принесли крутони з пліснявого хлібу (бе..).
madkot Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 12:00 #74 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 12:00 «Ревізор» у Луцьку: підсумки «інспекції»
NowhereGirl Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 13:02 #75 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 13:02 Ви хочете сказати що адміністратоор будь якого готельного закладу чи покоївка це вже експерти - ні, але ж вони працюють в готельному бізнесі.- не хочу я такого сказати ))) можливо не зовсім правильно виразилась )))). малось на увазі, що у ведучої немає ні знань, ні досвіду, ні відповідної освіти, щоб робити такі заключення.людина котра обїздила багато готелів та ресторанів і бере для оцінки кілька основних пукнтків - таку людину можна вважати критиком.- цілком згідна (що ведуча і робить - їздить по готелях і ресторанах і бере основні пункти для оцінки), тільки ще ж має бути якийсь сертифікат чи що (поправте, хто знає), що підтверджував би, що людина - є кваліфікованим критиком )))) питання в тому, чому це ТАК сприймається. Чому "рекомендує" непрофесіонал? )))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.