Перейти до змісту

Ревізор рекомендує

Diss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

людина котра обїздила багато готелів та ресторанів і бере для оцінки кілька основних пукнтків - таку людину можна вважати критиком.

Ну не суперечте собі! Критик повинен порівнювати не з власним "фе", а з нормами і еталоном. При цьому кожен обєкт критики критикується згідно норм і порядку, а не рівняється з попереднім чи залежить від власного настрою на даний момент.

• Відповідей 238
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене, передачі можна вірити 50/50. Бажання посперечатись про правильність її оцінок пропало з того моменту, як ведуча підійшла до "Залєскі". Пам'ятаєте, стоїть вона така серед сміття і зарослів, ледь пробирається до готелю і говорить щось на кшталт "отака фігова дорога до найдорожчого закладу Луцька, ага". І нічого, що до входу веде нормальна дорога, навкруги все відремонтовано, бо ж головне - вигідно показати все глядачам. Отаке шоу з проблемами, висмоктаними з пальця.

Опубліковано

Може б варто було задати питання хто така РЕВІЗОР? Звідки вона має такі "глибокі" пізнання ведення ресторанного та готельного бізнесу? Тоді б і менше суперечок було про її "справедливе" критикування і оцінювання.

Опубліковано
людина котра обїздила багато готелів та ресторанів і бере для оцінки кілька основних пукнтків - таку людину можна вважати критиком.
Ну не суперечте собі! Критик повинен порівнювати не з власним "фе", а з нормами і еталоном. При цьому кожен обєкт критики критикується згідно норм і порядку, а не рівняється з попереднім чи залежить від власного настрою на даний момент.

Які норми? які еталони? ви що курите? спробуйте прокритикувати картини Васнецова по еталону квадрата Малевича, чи навпаки, "Аватар" по "Ежику в тумане", "Ночной дозор" по "Война и мир"

критик робить висновкі на основі свого бачення, відчуття і досвіду і тому висновки критиків можуть дещо відрізнятись.

У програмі перевірка йде по стандартній схемі +- маленькі відхилення і тому для досягнення гарного результату треба просто виконувати те що і так має виконуватись - чисті приміщення, свіжі продукти, правильні умови зберігання, гармонічний дизайн інтер"єру і т.д.

Опубліковано

в одному сюжеті критик стає офіціантом, що не припустимо як на мене, і нав'язує олію з оцтом, нічого не куштує і дає нагороду, у іншому вимагає певну кількість калорій і каже що його дурять. madkot, такі відхилення не можна назвати незначними...

Опубліковано
Життя Луцька та лучан після таких шоу не міняється.

но бурління говн та осадочок залишається...

Справжній рейтинг закладів харчування і готелів можна знайти (точніше буде сказати - "скласти") у санепідемстації (кількість накладених штрафів, складених актів, приписів).

знайшов непідкупних ))

Опубліковано

Як на мене, Фреймуд не мусить мати ні досвіду ні сертиффікатів. Це просто ТВ програма, яка ні до чого не зобовязує. А приліплена на заклади табличка по суті просто шмат металу. Вона ж не зірки готелям присвоює... Тому ні кваліфікація, ні досвід, ні адекватність ведучого тут ні до чого. Вибір все рівне кожен робить сам.

Я приміром після перегляду і надалі буду вважати Корону на порядок кращим закладом ніж "Срібні гуси" :_02: Так само продовжуватиму рахувати ресторани Бровіна найкращими в місті.

Опубліковано

Фреймут Ольга Михайлівна

О́льга Миха́йлівна Фре́ймут (справжнє прізвище: Коник; 25 лютого 1982, Новий Розділ, Львівська область) — українська телеведуча, журналістка та модель.

Пише статті про моду. У майбутньому планує серйозніше зайнятися «модною журналістикою»

На 5-му каналі Ольга Фреймут познайомилась зі своїм колишнім[5] чоловіком — Олександром Ракоїдом, головним режисером каналу.

За псевдонім узяла дівоче прізвище мами: Фреймут, оскільки її справжнє прізвище «Коник», її чоловіка — «Ракоїд», не видавалися їй милозвучними для телебачення.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Фреймут_Ольга_Михайлівна

і "ето", звиняйте, ревізор? отой що розпинався про практику офіціанта в лондОні? :_36:

люди зі здоровим глуздом зрозуміють, що сторонню людину (а ще й чувака з камерою) на кухню просто так ніхто ніколи не пустить. :glare:

Опубліковано

Які норми? які еталони? ви що курите? спробуйте прокритикувати картини Васнецова по еталону квадрата Малевича, чи навпаки, "Аватар" по "Ежику в тумане", "Ночной дозор" по "Война и мир"

критик робить висновкі на основі свого бачення, відчуття і досвіду і тому висновки критиків можуть дещо відрізнятись.

Мистецтво - це настільки розмита сфера, що там можливо що завгодно.Там немає меж. Тут питань немає.

У програмі перевірка йде по стандартній схемі +- маленькі відхилення і тому для досягнення гарного результату треба просто виконувати те що і так має виконуватись - чисті приміщення, свіжі продукти, правильні умови зберігання, гармонічний дизайн інтер"єру і т.д.

Так перевірка таких закладів дійсно проходить по стандартній схемі +- маленькі відхилення. Тобто по нормах санепідемки, еталоном наприклад Ресторану (тобто що він є рестораном, а не пивнухою). Ви ж самі пишете що критика йде не від балди і настрою, а згідно якихось законів і правил галузі.

То що ж Ви такого скурили? Що висказали все те саме що і в мене, тільки виставлено опозиційно і з критикою.

Опубліковано

Критик перш за все професіонал

Професійності тут нема, одна епатажність

Але мені от шо цікаво, вони ночували в готелі "Україна" і нічого по цьому готелі вони не дали... Якось це дивно...

це не дивно, просто є така штука, що там де живуть(їдять, сплять, ночують) не какають :_08:.

Опубліковано
25 лютого 1982, Новий Розділ, Львівська область

О, виявляється вона моя землячка, ще й того самого року народження :rolleyes:

• 1 рік потому...
Опубліковано

Ну что, готовы смотреть "Ревизор"???Всегда забываю про передачи, которые идут по телевидению, но тут такое дело, это же про Луцк!!!Целый день боялась забыть)))Не забыла)))))))))))))))))

Опубліковано

Жесть, а не передача... Через думку однієї тітоньки міняти меблі і інтер'єр?

А якщо хтось любить штучні квіти?! Я, наприклад, їх майже не відрізняю від натуральних, якщо не придивлятись.

"Це треба викинути"... А не забагато Вам треба?

Я в шоці від Чікен Хата.

А я від Ольги Фреймут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...