Перейти до змісту

Апгрейд кінотеатра


SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Питання наступне: існує коробочний домашній кінотеатр BBK 1440

Однак двд-плеєр уже морально і фізично застарів, віджив своє, і потребує скорої заміни. Можливо шляхом покупки НD медіаплеєра, можливо через вбудований плеєр в новому телевізорі, ще не вирішено остаточно. Так як планується перегляд "матроски".

Але при цьому мене повністю влаштовує акустика, робоча, в гарному стані, але без активного підсилювача (старого двд плеєра) нічого не варта ! І викидати шкода, і купувати повністю новий комплект активної акустики недоцільно.

Тому питання: яким найпростішим і найдешевшим способом вийти із ситуації ? Купувати стаціонарні підсилювачі типа "Marantz" від 3 тис. теж не варіант, простіше замінити всю акустику на активну (та й рівень товарів неспівставний). Можливо хтось продає б/у підсилювач ?

І ще ! Бажана наявніть оптичного аудіовходу !

Буду вдячний за будь-які поради, ссилки, конкретні моделі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Ап теми ! Уточнюю питання: яким чином поєднати між собой цифровий аудіосигнал с оптичного виходу і аналоговий вхід з "тюльпанами" ? :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба цифро-аналоговий перетворювач, з декодерами багатоканальних звукових потоків (якщо декодування не відбувається на стороні джерела сигналу). Для прикладу. Або найти бюджетний AV-ресівер з наявністю оптичного входу наприклад, чи якусь Б/У ямаху наприклад RX-V420

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду. Звичайно хотілось би краще повноцінний ресівер, але навіть бюджетний варіант починається від 2 тис.грн.... :0159: На фоні всіх попередніх затрат це уже доконає мій бюджет :D А вот на рахунок цих декодерів це цікавий варіант, я не чув за такі, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...