Перейти до змісту

Попередження про продавця uaft601

laser

Рекомендовані повідомлення

такий собі ідеальний злочин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все таки все йде до того що тре йти"на чай"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, зберіться і зайдіть в гості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Версія - я продав ізначально робочу железяку, звонить тело - гані бабло, железо спалене. Тоді манібекі до сракі.

Як вам так, не могло статись ? І місяцями я на форум не захожу, і номера міняю бо маю коробочку з запечатаними сімками по 30 грн на рахунку, не доцільно поповнювати....+1000 інших реальних ситуацій, нікакіх атмазок :_02: .

Внатуре, лошня (купили хрень в хрена, плачем форуму які ми пушисті), харе вонять. Пакупайте по прикладу - нравиться товар/ціна то купуйте з 1 оговоркою (вслучає ч/п іпало в смятку). Комусь доходить, хтось посміхнеться....а ось гниль призадумається після профілактики.

А тіпа найти проще некуда....но блін, без лоха жизнь плоха.

Опит нада зарабативать.

З.І. Кстаті Мікс як раз на чай і сходив. Результат не радує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate, ізначально ТС створював тему не поплакатись, а попередити інших, за що йому варто подякувати. Але викладена тобою версія 100% має право на життя, тому, оскільки

...Сума "сдєлкі" 180 гривень, начебто не дуже велика...

, то варто забити на всякі "чаї" і інші способи пошуку справедливості, щоб не було собі дорожче. Негативний досвід також досвід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все вірно. дякую за увагу до теми, закривайте цей флуд!

плакатись і ходити клянчити гроші я не збираюсь, рівноцінно як їх і вибивати силою. це занадто банально.

хто хотів допомогти - дякую, але втягувати інших не збираюсь. розберусь сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...