Перейти до змісту

Свадьба по-Луцки

lumax

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А ми вчтора плаття придбали. 900 грн. Причому просто біле якось "не так дивилось" зі слів моїй обраної, тому вона вирішила взяти розове (трішки розове, як вона сказала). От сиджу і думаю, бачити мені його до весілля не можна, яка ж реакція буде на весіллі....

Ти бачишно!!! які ми вредні!!! Гарна вона буде, схожа на маленьку попелюшку-принцесу!!

Опубліковано

Весілля в Аміда відбулось просто суперово, було дуже весело, а він з коханою уже поїхали до Хорватії. Приїдуть розкаже детальніше про свої враження.

На другий день, десь після обіду заходили до мене на роботу молодята, то були дуже задоволені :mdr::P , а значить, як на мене, то в них все класно і такими щасливими я їх ще не бачив...радий за друга!!! :ok:

Опубліковано
Весілля в Аміда відбулось просто суперово, було дуже весело, а він з коханою уже поїхали до Хорватії

Фигасе...быстренько укатили...А жена как успела так быстро сделать загранпаспорт на фамилию мужа? или она не меняла? :mdr:

Опубліковано

От про паспарт також цікаво було б дізнатись. А то ми ніяк вирішити не можем, іхати десь за бугор, чи може по Україні покататись...

Опубліковано

А там він казав, що загран паспорт на дівоче прізвище, а український не треба...от і все;). А взагалі прізвище поміняла.

Опубліковано

А, ну правильно ;) Просто у моей загранпаспорта нет ВООБЩЕ. Это при том, что она работает в паспортном :)

Опубліковано

Відносно паспорта, протягом місяця з моменту одруження діють документи на дівоче прізвище.

Опубліковано
Информация проверенная? Это касается всех паспортов? И загран?

есть месяц на то, чтобы документы поменять

ИМХО

Опубліковано

загран - точно... информация проверенная, состоянием на прошлую осень. В принципе, можно перезвонить ведь в паспортный и спросить, не поменялось ли чего?

Опубліковано

В пятницу были куплены последние штрихи к портрету невесты:

Диадема - 50 грн.

Бижутерия (сережки+колье) - 80 грн.

Фата - 120 грн.

Минимальные кольца (2-ой размер) и под-юбник - 44 грн.

Заказали сумочку ручной работы с бисером - 80 грн.

Опубліковано

Оказывается, сама церемония бракосочетания в ЗАГСе стоит 236 грн! Причем, теперь уже не дают права отказываться от каких-либо её составляющих!!! Тупо сдирают по максимуму и все. Я в шоке от этой страны! :D

Опубліковано

Десь був пост про те, де можна зробити весільні запрошення, тільки ніяк не можу його знайти....

Опубліковано

Звертайся в фірму "Зоря" , проспект Волі,2 запрошення від 2 грн. тел.77-40-17

Опубліковано
У меня есть знакомый, который с нуля поможет разработать дизайн и напечатает :friday:

у меня тоже есть такие знакомые. прямая ссылка на них - пользователь sts :boks2:

Опубліковано

заказал композицию из шариков. Стоимость - 25 грн/метр

Пара белых голубей для выпускания возле ЗАГСа - 60 грн.

Опубліковано

А от і я приїхав :)

Дякую Wulfi за гарний відгук про весілля і коментарі замість мене :) Чекаю в гості.

Вибачайте, не писав, бо в останні дні до весілля був зайнятий, а після відразу поїхали в Хорватію.

Весілля моє мені ж і сподобалося (і не тільки мені) :) Втома звичайно була, але приємна. Гуляли в Срібних Лелеках до 00.30. Але все так швидко пройшло, шо навіть не були проведені всі підготовлені подругами молодої конкурси.

Отож, весіллям задоволений, подорожжю ще більше. :)

Тепер треба спускатись на землю і виходити на роботу ;)

А про закорд. паспорт. Нам в турфірмі говорили, що його не потрібно міняти. І як на мене це логічно. А укр паспорт потрібно міняти полюбому, бо його ж в ЗАГСі заштампували. Але підем з дружиною в паспортний стіл, дізнаємось.

А сьогодні у Lumaxа весілля. Вітаю. :)

Чекаєм розповіді.

Опубліковано

Щойно телефонував до готелю "Україна". Забронював номер для молодят. До послуги входить парковка, швецькій стіл (сніданок), подарунок від готелю (шампанське). + звільняти номер можна не о 12:00, як для всіх, а о 15 годині. Правда послуга вже коштує 450 грн. О_о. Дорожає....

Кому цікаво: т.788-106

Опубліковано

Якщо цікаво зекономити 200 грн, то заїдь в Околицю.

Ми там знімали номер. Вартість 250 грн., В номері кондиціонер + шампанське та надуті балончики. Гарний номер, щойнозбудований корпус.

Правда сніданку нема, але за 200 грн - замовите.

Ми номер звільняли десь о 14 наступного дня. А так там і до вечора можна бути.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...