Перейти до змісту

Порушення закону державними службовцями (м. Луцьк)

USATOPBRANDS

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора всім форумчанам.

Вирішив стоврити таку тему, оскільки досить часто стикаюсь з проблемами безкарності, беззаконня та просто відсутності елементарної людської поваги державних службовців прокуратури, суду, державної виконавчої служби, лікарів тощо.

Досить часто мене дивує "пофігізм" наших лучан на такі речі, який в переважній більшості випадків пояснюється щось на зразок "ти не в тій країні живеш", "бачиш що з Юльою зробили, а тобі і рипатися немає чого" ну і все таке. Але ца не більше ніж виправдовування власної ліні і вигідності позиції "я з краю".

Якийсь розумний дядько вже давно сказав, що під лежачий камінь вода не тече, і для того аби щось добитися - потрібно прийнаймі хоча б спробувати, щоб не получилось як в тому анекдоті, де мужик питає Бога чого йому так не щастить і він не може виграти в лотерею, а Бог йому у відповідь і каже: " Дурню, ти хоч лотерею купи"

Коли ми об"єднаємо свої зусилля, буде легше з цим боротися.

Для всіх кому не байдужа дана проблема, хто вміє відстоювати права не лише на форумах травлячи басні, але і в реальному житті, - запрошую в дану тему.

Отже, аби наша бесіда була предметною, ну і як варіант - можливість привернути увагу ЗМІ (що завдяки публічності ще в більшій мірі буде сприяти припиненню цього свавілля та зведення до мінімуму можливості "рішити" питання з метою уникнення від відповідальності), прошу написати в даній темі свою історію (коротко, ясно, по суті) і при можливості викласти сюди докази, які підтверджують викладені в історії факти (текст звернення, відповіді на зверненя, скарги і таке подібне, записи з диктофонів, відео ТОЩО).

Мабуть будуть люди, які не захочуть "світити" тут своє прізвище в сканах документів, а тому в даному випадку, така людина просто замальовує своє прізвище.

По можливості - радимо як тут так і в особисті повідомлення, обмінюємось зразками скарг, позовів, запитів тощо, радимо куди і як краще звернутися для вирішення проблеми.

Прохання до модера. Прошу офтоперів даної теми відправляти на відпочинок, десь так на днів 10 :)

P.S. тема створена не для любителів пускати соплі, які живуть по принципу " моя хата з краю" ,типу "в нас все куплено, вони ( тобто службовці) царі та боги, а ми ніхто, і нічого не доб"ємось", ну і все таке.

Всім наперед вдячний :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Отже, аби наша бесіда була предметною...

так і почав би з себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Отже, аби наша бесіда була предметною...

так і почав би з себе

Почну, тільки не сьогодні, вдома немає сканера. На тижні просканую свої "наработкі" і викладу тут :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми почекаємо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все добре, але поділитися такою інфою можна лише тоді, коли впевнений на 99%, що в ту структуру не прийдеться ніколи в житті більше звертатись. А оскільки часом виникають не зовсім стандартні ситуації, то знання "таких" таємниць дозволяє їх вирішити. Тому, тема - мертвонароджена.

Прохання до модера. Прошу офтоперів даної теми відправляти на відпочинок, десь так на днів 10 :)

скромно так... оО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скромно так... оО

сурово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохання до модера. Прошу офтоперів даної теми відправляти на відпочинок, десь так на днів 10

какіє ми нєжниє))

досить часто стикаюсь з проблемами безкарності, беззаконня та просто відсутності елементарної людської поваги державних службовців прокуратури, суду, державної виконавчої служби, лікарів тощо.
ну да, ну да, мож ти просто впєчатлітєльний?

Ярчик, та да, але враховуючи стиль повідомлення, трудно було втриматись)) Фсьо, більш не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офтопери, народ, майте терпіння. Мені самому цікаво, чим це все закінчиться - дайте топікстартеру шанс зробити добре діло.

На 10 днів відправляти не буду, але на день-два - запросто.

Тому хотів би після цього посту читати винятково конструктив, а не емоції (іронія і єхидство - це теж вираз емоцій).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене аж крутить одну ситуацію розказати, але нехай трохи часу пройде і всі папери будуть готові... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене аж крутить одну ситуацію розказати

Dream, то емоції. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

USATOPBRANDS, а що толку?

Що, може посадили хоч одного мента чи лікаря, яи суддю, чи когось із держструктур? Да нікого !!!

Хто скаже: На скільки років сів п'яний мент, що збив автівкою на Горохівщині двох діточок, що гралися в піску на подвір'ї?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто скаже: На скільки років сів п'яний мент, що збив автівкою на Горохівщині двох діточок, що гралися в піску на подвір'ї?

9 років.

1. Вирок Локачинського районного суду.

2. Ухвала апеляційного суду Волинської області.

Народ, останній раз попереджаю: в топіку - власний досвід захисту своїх прав.

Далі не буду дивитися ні на знайомства, ні на статуси.

Особливе прохання до решти модераторів: у Ваших розділах я стараюся не гадити. Не треба робити цього й тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто читає борду 5 днів.

Хто приєднається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті у мене з"явилося трошки часу аби просканувати деякі документи і викласти тут. Отже, всі документи в pdf форматі. Якщо комусь буде потрібно таку заготовку у Word, пишіть в приват, скину по пошті безвозмездно, тобто дадом )))

Можливо серед читачів цієї теми з"являться (а може вже і є) журналісти які можуть почерпнути звідси матеріал для статті, я тільки ЗА, даю згоду на використання всіх мною опублікованих матеріалів. Щодо всіх інших - на розсуд авторів документів.

По темі. Відразу скажу, що починав цю справу (по ЖКП 2) я зовсім з іншою метою, просто потрібно було по роботі, щоб керівник ЖКП підтвердив факт правонаступництва, оскільки фактично так воно і є, а юридичну сторону депутати міськради при прийнятті рішення (про нього мова йде у одному із документів) знали і врахували цей "нюанс" аби уникнути прийнятих комунальним підприємством зобов"язань.

Прошу сильно не закидувати мене помідорами якщо я щось не так зробив чи написав.

Всі ваші зауваження,пропозиції як краще можна щось зробити/написати, прошу писати в темі.

Дякую :)

Изображение.PDF

Изображение0001.PDF

Изображение0002.PDF

Изображение0003.PDF

Изображение0004.PDF

Изображение0005.PDF

Изображение0006.PDF

Изображение0007.PDF

Изображение0008.PDF

Изображение0009.PDF

Изображение0010.PDF

Изображение0011.PDF

Изображение0012.PDF

Изображение0013.PDF

Изображение0014.PDF

Изображение0015.PDF

Изображение0016.PDF

Изображение0017.PDF

Изображение0018.PDF

Изображение0019.PDF

Изображение0020.PDF

Изображение0021.PDF

Изображение0022.PDF

Изображение0023.PDF

Изображение0024.PDF

Изображение0025.PDF

Изображение0026.PDF

Изображение0027.PDF

Изображение0028.PDF

Изображение0029.PDF

Изображение0030.PDF

Изображение0031.PDF

Изображение0032.PDF

Изображение0033.PDF

Изображение0034.PDF

Изображение0035.PDF

Изображение0036.PDF

Изображение0037.PDF

Изображение0038.PDF

Изображение0039.PDF

Изображение0040.PDF

Изображение0041.PDF

Изображение0042.PDF

Изображение0043.PDF

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даному етапі написав скаргу по КПК в міськрайонний суд і паралельно написав та направив у Львів апеляцію (щось одне із двох має пройти - якщо не пройде, подумую звертатися в Європейський суд)

До речі, може у когось є практика зверень в цей суд, цікаво було б поспілкуватися...

Як просканую скаргу і апеляцію, теж сюди викладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів викласти всі скани в одному архіві, але чогось не виходить :(

кому потрібно скинути - пишіть свої електронки, буду радий допомогти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думав тут зароджується луцький філіал Вікіліксу чи нарешті з'явився український Навальний, а тут звичайний шкурний інтерес. Хтось вирішив, що він найрозумніший, а насправді... в моєму багатому лексиконі не вистачає слів, щоб якось назвати автора і не порушити правила форуму. :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думав тут зароджується луцький філіал Вікіліксу чи нарешті з'явився український Навальний, а тут звичайний шкурний інтерес. Хтось вирішив, що він найрозумніший, а насправді... в моєму багатому лексиконі не вистачає слів, щоб якось назвати автора і не порушити правила форуму. :_03:

Щось я не зрозумію в чому тут "шкурність" інтересу? В тому що я намагаюсь навчити чиновника виконувати вимоги закону?

І до речі, це лише одна із справ, думаю якщо на цьому тижні буду мати час, то закину скани цікавої справи проти суддів Луцького міськрайонного суду Івасюти та Калькової.

Щоб всі не подумали що ти такий голослівний, скинь свої напрацювання, вот ми і подивимось який з тебе Джуліан Ассанж :0095:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я не зрозумію в чому тут "шкурність" інтересу? В тому що я намагаюсь навчити чиновника виконувати вимоги закону?

І до речі, це лише одна із справ, думаю якщо на цьому тижні буду мати час, то закину скани цікавої справи проти суддів Луцького міськрайонного суду Івасюти та Калькової.

Щоб всі не подумали що ти такий голослівний, скинь свої напрацювання, вот ми і подивимось який з тебе Джуліан Ассанж :0095:

Я й не претендую на роль Робін Гуда, на відміну від тебе, хоча напрацювання є. Але я з радістю б тебе підтримав, якби оці заклики були щирими.

А поки що отакий початок:

"Коли ми об"єднаємо свої зусилля, буде легше з цим боротися."

І такий кінець:

f029d1bb53.jpg

Ладно ЖКП№2 "незаконно" отримала кошти від тебе, а де тоді твоя пропозиція, як чесного громадянина, оплатити послуги ЖКП№2, якими ти справно користувався 1,5 роки? 40 сторінок, але щось цього не побачив. Халяви захотілося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я й не претендую на роль Робін Гуда, на відміну від тебе, хоча напрацювання є. Але я з радістю б тебе підтримав, якби оці заклики були щирими.

А поки що отакий початок:

"Коли ми об"єднаємо свої зусилля, буде легше з цим боротися."

І такий кінець:

f029d1bb53.jpg

Ладно ЖКП№2 "незаконно" отримала кошти від тебе, а де тоді твоя пропозиція, як чесного громадянина, оплатити послуги ЖКП№2, якими ти справно користувався 1,5 роки? 40 сторінок, але щось цього не побачив. Халяви захотілося?

1."хоча напрацювання є" Ну так викладай, а то крім пустих слів та критики я поки нічого не побачив.

2. А яким чином окрім того як застосувати саме матеріальні форми відповідальності можна вплинути на чиновника? Помахати пальчиком і сказати: "но-но, більше так не роби"? І ситація враз покращиться, всі почнуть діяти суто в рамках закону. Відповідно до рішення міськради не лише мій будинок був переданий на обслуговування в ЖКП № 2. Таких як я сотні. І якби хоча б з десяток звернулися із подібними моїм вимогами, думаю це заставило б чиновника почесати рєпу і задуматися.

3. "твоя пропозиція, як чесного громадянина, оплатити послуги ЖКП№2, якими ти справно користувався 1,5 роки"

По-перше, договір був укладений з ЖКП № 5, відповідно законним отримувачем коштів, буде саме ЖКП № 5 а не № 2. По-друге, ну дуууже смішно прозвучало користувався послугами ЖКП ))) Не знаю як там у тебе з наданням послуг ЖКП, а я вот надання цих послуг не відчув, їх просто НІХТО не надавав! Думаю ситуація саме з якістю та власне самим фактом надання послуг не лише в Луцьку, але і по всій Україні препаскудна. Чому я маю платити за послуги які фактично не надавалися??? Зразу відповім на твоє питання з цього приводу. Так, дійсно в законі прописаний чітко порядок дій споживача у випадку ненадання/надання неякісно послуг ЖКП, АЛЕ якщо влізти в глубину глубин цієї проблеми та трошки поцікавитися практикою по даних справах, можна зробити висновок про те, що дана справа надто клопітка і реалізувати таке право дуже складно, хоча і можливо.

І досить цих дискусій, бо з кожним таким повідомленням ми віддаляємось від теми та власне мети з якою ця тема була створена.

Якщо є щось по темі сказати/запропонувати - кажи, а якщо окрім слів "Але я з радістю б тебе підтримав, якби оці заклики були щирими" та критики немає - мовчки читай тему. І підтримуєш ти не тільки мене, але і людей яких дійсно цікавить ця проблема і які намагаються з цим хо якось боротися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Щось не дуже то і всі поспішають щось сюди добавляти :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не дуже то і всі поспішають щось сюди добавляти :(

Как вы яхту назовете, так она и поплывет :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...