Перейти до змісту

Окуляри - де краще замовити

QWESTiON

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю, де замовити коригуючі окуляри для роботи.

Раніше було просто - йдеш до окуліста, той дивиться, виписує рецепт - ідеш в будь-яку оптику і замовляєш на скільки грошей вистачить.

Зараз прийшов до окуліста в 2 поліклініку - а та: "у нас старе обладнання для діагностики, ідіть на Кравчука 17".

Впевнений, що вона зацікавлена в збільшенні обороту саме того салону.

Діліться досвідом, де краще і вигідніше замовляти, враховуючи необхідність попередньої діагностики.

Опубліковано

На пр. Волі "Гранд оптика", на пр. Молоді "Оптика" (через дорогу від Гостинця) - не бачу великої різниці ні в цінах, ні в якості. Навіть вибір оправ мало відрізняється. І там, і там є лікар, який діагностує і виписує рецепт. Останні окуляри робила на Молоді, в той же день були готові. Єдине, що треба уточнювати, коли приймає лікар. Постійно він там не сидить.

Опубліковано

а по цінам?

чим вказані салони відрізняються від інших, а не тільки між собою?

чув, що серед асортименту продають також окуляри українського виробника - "ИЗЮМСКИЙ ЗАВОД ОФТАЛЬМОЛОГИЧЕСКОЙ ЛИНЗЫ" - хто що знає за них?

також не знаю, що саме вибрати (яку оправу та лінзи). а то прийдеш в салон і тобі почнуть впарювати усілякі "просвєтльонниє стьокла" і т.д.

цікавить оптимальний варіант ціна/якість.

• Адміністратори
Опубліковано

З мого сьогоднішнього доствіду.

"Оптика" вул. Лесі Українки, 26 біля магазину комп. техніки "Спрайт"

Лікар приймає як у Луцькій міській клінічній, так і на Лесі Українки, 26, там у неї навіть техніка якась є. Якого класу не знаю, не шарю в тому :)

Сьогодні прийшов, оглянули, підібрали параметри лінз для роботи. Оправу маю свою.

Всього 302 грн. з них огляд 50 грн.

Завтра забираю окуляри.

Опубліковано

колись замовляла мама на молоді, нормально, правда дорогувато. найзручніша мені особисто оптика через дорогу від променя, там і дешевші оправи (НАБАГАТО), і лікар хороший. особисто мене там все влаштовує. адекватна оптика з приємними цінами. останній раз брав собі оправу, яка щонайменше була по оптиках 500, а там за 350 забрав, бо була остання. ну це сама оправа, без скла. з хорошим склом (комп'ютерний пластик) мені окуляри вийшли стільки ж, скільки одна лише оправа в решті оптик. на рахунок лінз-то вони дешевші на молоді, я там завжди купляв, то ще й якусь знижку мав.

Опубліковано

Та нові підібрати не проблема, а от поремонтувати - то проблема. В минулому році оббігав всі мені відомі оптики, але дужки до окулярів такої як була не знайшов і не то що б такої ж точно як друга, навіть матового стального кольору ніде не було, довелось тимчасово прикрутити "під золото" :_20:

Опубліковано

Та нові підібрати не проблема, а от поремонтувати - то проблема. В минулому році оббігав всі мені відомі оптики, але дужки до окулярів такої як була не знайшов і не то що б такої ж точно як друга, навіть матового стального кольору ніде не було, довелось тимчасово прикрутити "під золото" :_20:

В "Ремонт окулярів" по Лесі Українки ходив?

По питанню топікстартера: окуляри купую в інеті, по-рецепту, звичайно.

Опубліковано

По питанню топікстартера: окуляри купую в інеті, по-рецепту, звичайно.

онлайн-магазин в студію

То "VK". Тут писати не буду - закидають камінням)

В "Ремонт окулярів" по Лесі Українки ходив?
оббігав всі мені відомі оптики

Це той, що на 2-му поверсі?

так

Опубліковано

Останнім часом проходжу обстеження в клініці Загурського, обладнання там найсучасніше та і лікарі професіонали своєї справи, і окуляри відразу можна замовити в їх магазині "Віденська оптика"

• 2 року потому...
Опубліковано

Апну стару тему .

Треба окуляри .

Перед тим , зробити діагностику зору .

Як варіант - "Оптика" вул. Лесі Українки, 26
Луцьк, просп. Президента Грушевського, 1

ГРАНД-ОПТИКА, МАГАЗИН

Луцьк, просп. Молоді, 12

ЗІР, ОПТИКА

Луцьк, вул. Лесі Українки, 26

ЗІР, ПП

Луцьк, вул. Лесі Українки, 26

МЕГА-ОПТИКА

Луцьк, вул. Кравчука, 17

МЕДСЕРВІС-ОПТИКА, ВТФ

Луцьк, вул. Лесі Українки, 44

ОПТИКА-ЗІР

Луцьк, просп. Волі, 12

інформація

показати на карті

ОПТИКА, ТОВ

Луцьк, просп. Президента Грушевського, 1

CITY VISION BOUTIQUE

Луцьк, вул. Конякіна, 30

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Мені виписали рецепт в поліклініці №3, 43001, м. Луцьк, вул. Стефаника, 3а, а купити можна і на базарі якщо однакові діоптрії на обидва ока.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підніму тему - зараз купа оптик, як виявилося - ціни категорично різні. Хтось щось порадить?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...