Перейти до змісту

У Луцьку пограбували поштове відділення №26

la20

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку пограбували поштове відділення №26

У Луцьку обікрали поштове відділення №26, що у Луцьку на вулиці Гордіюк. Прийшовши зранку 10 листопада на роботу, начальник відділення побачила зламані дверні замки, пошкоджену решітка в операційній залі, відчинений сейф і випотрошену кореспонденцію. Про це повідомляють «Волинські новини» з посиланням на радіо СіД ФМ.

Як розповів СіД FM начальник слідчого відділу Луцького МВ УМВС на Волині Олег Степанюк, про крадіжку у поштовому відділенні повідомила його начальник. Зі слів Степанюка, у поштове відділенні в ніч проти 10-го листопада проникли крадії. Вони, зламавши замки на вхідних дверях проникли всередину, дісталися операційної зали, впоралися із решіткою та взялися за сейф. Відчинивши його ножем, ймовірно, були розчаровані, бо нажива була мізерне – 350 гривень готівкою.

Тож, щоб знайти ще щось взялися негідники «потрошити» листи, бандеролі та посилки. Зі слів пана Степанюка на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі розглядають кілька версій крадіжки. Крадія поки не впіймали. Триває слідство.

Також Роман Степанюк розповів, що поштарі оцінюють «армагедон» у своєму відділенні у чотири тисячі гривень.

http://perec.in.ua/news/8967/

Опубліковано

Це ж треба . Я місяць чекав китайську посилку. І як раз сьогодні (сподіваюсь після пограбування) посилка у відстежуванні пише, що передано на 26 відділення.

Піпец свезло

Опубліковано
та взялися за сейф. Відчинивши його ножем,

у них там шо ? сейфом служит деревянная коробка для послылок, что ли ? :_09:

да и отделение какое то нищее - 350 гривнов всего :0155:

Опубліковано

Напевно статтю писала жінка...і мислила/згадувала про свого кавалєра заодно... :D і очепятнулась ненароком разок... :P

Ну, от відразу жінка винна! :_38:

Соррі, за офф, згадався випадок зі школи:

Вчитель фізкультури кричить на учня:

- Роман, руки по швам!

Той у відповідь: - Я не Роман, я Руслан.

Вчитель: - Ти не Роман і не Руслан, ти - п%здюк!

Опубліковано
згадався випадок зі школи:

Это реальная история или анекдот ? Я не ожидал такой замечательной концовки, и заржал на всё помещение, дети, которые сидели рядом, аж содрогнулись :D

Опубліковано

Это реальная история или анекдот ? Я не ожидал такой замечательной концовки, и заржал на всё помещение, дети, которые сидели рядом, аж содрогнулись :D

Ржать надо в виброрежиме!

Реальна.

Вчитель класнючий, правда вже покійний. А той Роман, Руслан, ... мій чоловік. :_07:

Опубліковано

2 Korting

Шо ти мелеш. В нас і без них відморозків вистачає. Мені от цікаво не було б народу зі сходу про кого і що б ти писав?

В тебе кожна тема скочуєть в одне і теж.

Опубліковано
Мені от цікаво не було б народу зі сходу про кого і що б ти писав?

Тоді булиб "москалі", люди кавказької національності, китайці, американці і т.д., було б бажання перекладати "свої" проблеми на когось.

Опубліковано

Ржать надо в виброрежиме!

Реальна.

Вчитель класнючий, правда вже покійний. А той Роман, Руслан, ... мій чоловік. :_07:

Такий режим підійде?

rejim_vibro (1).mp3

rejim_vibro (1).mp3

Опубліковано

як дойшов до нижніх постів так і забув яку тему читаю...

дожилися, гопніки вже поштові відділення грабують...куди котиться....Луцьк?)

п.с. як кортінга ще не забанили?) мене б вже давно...

Опубліковано

як дойшов до нижніх постів так і забув яку тему читаю...

дожилися, гопніки вже поштові відділення грабують...куди котиться....Луцьк?)

п.с. як кортінга ще не забанили?) мене б вже давно...

Что вы, что вы! Без курортинга тут было бы скучно да и новости всегда из первых уст ))

Отморозков и в нашем городе хватает и без Донбасса.

Опубліковано
та взялися за сейф. Відчинивши його ножем,

у них там шо ? сейфом служит деревянная коробка для послылок, что ли ? :_09:

да и отделение какое то нищее - 350 гривнов всего :0155:

Напевно,getto, про таку річ як інкасація та ліміт по касі ви не чули, так само як і грабіжники. :0023:

А щодо сейфів, то сумніваюсь що його вскрили ножем, на пошті вони не нові, але ніж його не візьме точно.

Опубліковано
А щодо сейфів, то сумніваюсь що його вскрили ножем, на пошті вони не нові, але ніж його не візьме точно.

инфа 100% ???

про таку річ як інкасація та ліміт по касі ви не чули,

не чув

Опубліковано

Інколи такі пограбування влаштовують для того, що б приховати нестачу, або для того, що б знайти причину для заміни керівника. А можливо поштарі невтрималися і вскрили китайську посилку, адресовану для la20, схаменулися і вирішили "замести сліди" і "перевели стрілки" на злодіїв!

Опубліковано

Є моя посилка, прийшла на день з запізненням.

На власні очі бачив порвані конверти, які зараз описують.

Все у відділені в мішках і коробках, в них зараз коркретний переоблік.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...