Перейти до змісту

Допоможіть підібрати Android-смартфон

Рекомендовані повідомлення

Мене цікавить апарат Samsung Galaxy Gio S5660 Чи варто звернути на його увагу? Тут в Луцьку ніби то за 1600 грн можна придбати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь

Не варто. Краще добавити і купити шось шустріше. А просто звонити можна і з телефону за 100грн.

А взагалі треба потримати все і одразу в руках, щоб відчути різницю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за Motorola Bravo! Адекватний телефон за норм гроші! :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Объявлены самые уязвимые смартфоны 2011 года

http://biz.liga.net/all/telekom/novosti/2087637-obyavleny-samye-uyazvimye-smartfony-2011-goda.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема с вирусами под Android сильно преувеличена

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-Цьому спецу щось відомо про autorun.inf?

2- Все , ціни полізли догори, хто не вспів ,хай чекає лютого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Моє имхо, до 200$ Wildfire оптимальний варіант андроід апарата, і в руку він зручно лягає.

а про різницю в моніторі навіть говорити нічого.

320x480 - це для позаторішньої нокії.

nd_ какие 320х480 на валдфайре? О чём вы шепчете :) Там 320х240 :P

А если смотреть в сторону нового Андроид-аппарата ценой около 200 долл., то, ИМХО, Самсунг Джио - идеальній аппарат. Хотя я рекомендую смотреть в сторону аппаратов 800х480. Это, какбы, "родное" разрешение(насколько я понял).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема с вирусами под Android сильно преувеличена

коменти там почитав :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В НТС Desire з прошивкою 2.3.3 глюк. Коли активно юзаєш камеру після 5-15 відзнятих фоток смарт перегружається. Замічено на смартах різних партій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

У мене такої проблеми на 2.3.3 не було.

На кастомній ruhd тим більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене на жодній з опробованих прошивок, а їх було не мало такого не було.

Читав про такий глюк на одній з версій MIUI, хоча в мене на тій же версії все працює без проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

post-6314-0-67634000-1326876252_thumb.jp

Motorola BRAVO

Размер изображения ...............480x854 пикс.

Процессор ..........................800 МГц

Оперативная память...................512mb

Емкость аккумулятора 1540 мА

В нормальному стані можна знайти від 1600грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Motorola BRAVO

Тепер я знаю звідки пішла назва "мильниця" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В НТС Desire з прошивкою 2.3.3 глюк. Коли активно юзаєш камеру після 5-15 відзнятих фоток смарт перегружається. Замічено на смартах різних партій

Якраз такий глюк і наблюдається в мене на htc desire a8181, стоїть android 2.3.3, думав спочатку, що проблема з процеором, це досить поширено в цих htc, але ні, вже як хоч його грузив, грав ігри годинами не глючить не перезагружається, а вот коли зафотографуєш щось то типу при показі зразу того фото завісає і перезагружається, коли зразу ж після фотографування тицьнути на екран, ао кнопку повернутись назад (на протязі секунди), то фотографувати можна далі, не перезагружається.

Хотів би перепрошити, але якось ніколи цього не робив, одним словом стрьоно і не знаю яку краще прошивку вибрати на 4pda.ru, тільки бажано, щоб вже не 2.2, бо там в мене вічна проблема з пам'яттю була - не вистачало внутрішньої пам'яті телефона коли навстановлюю програм і батарея на 2.3 замітно довше працює, може порадите, або хтось допоможе в цій справі з перепрошивкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що можете сказати про HTC Explorer?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вайлдфає

Wildfire S, якщо точніше.

В цілому, непоганий варіант для ознайомлення з системою і інтерфейсом Sense UI для прихильників марки HTC, хоча апарати такого ж класу від Samsung трохи дешевші.

З іншого боку, варто все ж дивитись на апарати з дисплеєм не менше 480х800 пікселів, під які в першу чергу заточується переважна кількість програм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що можете сказати про HTC Explorer?

Недавно придбав - прикольний апарат. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сколько людей - столько мнений. Я пользовался многими апаратами на андроиде. До недавнего времени пользовался Desire, замучался заряжать его каждый день, продал, купил galaxy gio, дешево и сердито, батарейка дольше держит, хоть экран и небольшой, но телефон выполняет все мне нужные функции. А на дисплей мне нас***ать, лиш-бы батарея держала дольше и небольших размеров был сам аппарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо за відправну точку взяти Samsung GT-S5660 Galaxy Gio, то це дійсно хороший апарат за свої гроші. Трохи слабенька камера. Якщо хочеться кращої камери, то варто придивитися до Samsung GT-S5830 Galaxy Ace, але чи варто це різниці в ціні? Особисто мені S5830 подобається більше. Він трохи крупніший, в руках відчувається як більш добротний апарат. За характеристиками S5660 та S5830 майже однакові, за виключенням дисплею і камери.

Якщо бюджет дозволяє, тоді зверніть увагу на Samsung GT-S9100 Galaxy S II. Потужний апарат. Функціонал і якість збирання на високому рівні.

Samsung GT-S5670 Galaxy Fit не сподобався своїм дисплеєм. Перевагою Galaxy Mini (S5570) є лише розміри. Сам телефон мені не подобається. Хіба який рожевий для дівчинки-школярки може бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В любому випадку апарат на андроїді має бути від ХТЦ,імхо!

В любому випадку апарат на андроїді має бути від ХТЦ,імхо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре, хоч "імхом" відмазався ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

галактику с
ХТЦ

І де на вас модери?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз такий глюк і наблюдається в мене на htc desire a8181, стоїть android 2.3.3, думав спочатку, що проблема з процеором, це досить поширено в цих htc, але ні, вже як хоч його грузив, грав ігри годинами не глючить не перезагружається, а вот коли зафотографуєш щось то типу при показі зразу того фото завісає і перезагружається, коли зразу ж після фотографування тицьнути на екран, ао кнопку повернутись назад (на протязі секунди), то фотографувати можна далі, не перезагружається.

Хотів би перепрошити, але якось ніколи цього не робив, одним словом стрьоно і не знаю яку краще прошивку вибрати на 4pda.ru, тільки бажано, щоб вже не 2.2, бо там в мене вічна проблема з пам'яттю була - не вистачало внутрішньої пам'яті телефона коли навстановлюю програм і батарея на 2.3 замітно довше працює, може порадите, або хтось допоможе в цій справі з перепрошивкою

Чесно кажучи не знаю чи є офіційна прошивка для НТС Desire вище ніж 2.3.3. Глюк з камерою рішив встановленням іншої програми для камери типу Camera 360 й проблема зникла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибирай щось із HTC

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...