Перейти до змісту

Допоможіть виїхати з країни

alyaska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я чув, що в Автралію можна виїхати просто. Там потрібні спеціалісти, професії і все таке. Точну інфу не дам, мона погуглити.

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну, є (особисто для мене) 2 типи розвитку. Особливо в роботі.

1) кар'єрний ріст - вгору.

2) професійний - вширину.

І той і той приноситиме прибуток. Тут варто вирішити, що для Вас важливіше.

Можливо, має місце щось інше, проблеми із законом, вороги.. Тоді можна придумати щось типу робочих віз, 2-3 рази по робочій візі. А там можна вже і про легалізацію думати.

Можна отримати "Карту поляка". А там Євросоюз і всі дороги відкриті. США та Канада, тут правильно писали. ніби все гарно, АЛЕ - ти там нафіг нікому не потрібен. Ти сам по собі.

Тут хоч кум-брат-сват, який від біди і допомогти зможе. А там.. кожен за себе..

Опубліковано

ох**тєльний приклад нестримної словесної діареї...

Толік, просто порвав... :D

Таке враження, що колега Кортінга.

Опубліковано

albedo гарно говориш ... про США я це знав давно ... а от Канада Австралія ... і деякі Європейські країни там трішки нетак ....

а про Україну .... як говориться *якби да каби в роті виросли гриби то нетреба було б в ліс ходити =)))) *

я як пішов на першу роботу + мої друзі позакінчували університети пішли на роботу .... приведу маленький приклад .... прийшов зелений з ВЕЛИКИМ бажанням працювати на роботу .... берусь за всю роботу що нескажуть ... працюю в поті лиця ...а бувалі ті що багато працюють сидять в карти грають і кажуть от молодий зелений ще дурний ..... потихеньку помаленьку став і я з ними в карти грати =) в нас відбивають бажання працювати зразу ж коли воно зявляється .... ну і як кажуть ... *як Бобіка кормлять так він і гавкає * ... теж вірне рішення якщо я бачу що директор грибе гроші лопатою а підлеглим то заборгованість по зарплаті то мала зарплата невідповідаюча вимогам роботи .... то кому при такому захочеться працювати а перероботка і ніхто за неї неплатить ... + дотого мене звільнили за те що я в над нормовий час незахотів працювати .... .... а *ТАМ* навіть за те що ти чихнеш тобі гроші платять ти лишній раз ненагнешся =) .... але це при тому що коли ти там хтось .... громадянин .... вид на проживання ... чи ВЕЛИКИЙ МОЗГ .....

ЗІ... Україна гарна країна .... і нетакі ж уже погані люди проживають і ній .... тільки от поодному ми розумні а от ТОЛПОЮ ......стадо =) головна наша проблема що кожен переживає тільки за себе ... і непіде проти директора чи влади ... б о боїться що після 40 нетак то й легко найти роботу ... а може вона гірша .... мені і тут добре .... і я непіду на страйк .... а от коли ваще припече ...тоді вже нічого незапоієш ...

Опубліковано

DPAKOH, повторю всім відому фразу: "Мыши плакали и кололись, но продолжали жрать кактус!"

Якщо не влаштовує робота/ЗП/керівництво - міняй. Не хочеш працювати на дядю, сам стань дядьою. Відкрий свій бізнес. Працюй на себе.

Опубліковано

DPAKOH, повторю всім відому фразу: "Мыши плакали и кололись, но продолжали жрать кактус!"

Якщо не влаштовує робота/ЗП/керівництво - міняй. Не хочеш працювати на дядю, сам стань дядьою. Відкрий свій бізнес. Працюй на себе.

було б все так просто ... Щоб самому стати дядьой треба хоч щось мати якийсь капітал ... я знаю гроші роблять гроші ... *притча як розбагатів 1 чоловік =))) найшов яблуко в болоті ... помив продав отримав 2 пені .... купив за 2 пені 2 грязних яблука зробив так само ..... а потім померла тітка і залишила в спадок 1 млн $ ... *

взяти Луцьк ... то в Рівному навіть більші зарплати ... а щось координально міняти їхати в Рівне то некраще за кордон ? =)

в нас простий робочий клас - нищі ... в нас великий розброс зарплат порівняно з заходом ...

Зі але це все столовно теми чи стоїть їхати за кордон чи краще тут ... сорі за офф топ.

Опубліковано

В мене дядько чи то 7, чи то 10 років назад виїхав в Італію. Так просто, поїхав і не вернувся. Сам він електрик по професії.

Да, спочатку було важко, по 4 людини в кімнаті жили, але нічо. Зара в нього бригада, роблять ремонти і мають свої гроші. Там одружився, народилась дитина. На питання чи хоче повернутись не може дати відповіді. Звичайно хотілося б, але він просто не буде знати чим зайнятися, гроші як мінімум будуть вже не ті.

Не завжди погано просто сісти і поїхати, але це лотерея.

З.І. Я якось взнавав детально куди може виїхати спеціаліст з ІТ і що для цього потрібно. Щоб було робота і т.д. Якщо когось цікавить можу пошукати.

Опубліковано

Захищу трошки топікстартера :)

Та ладно, чого ви накинулись на людину, "їдь- не їдь", "добре-погано", кожен сам робить свій вибір. Хоче їхати - хай їде, флаг в руки. Він просто питає методи як це зробити, то хто знає - напишіть, а з моралізаторства "там не краще, тре тут старатися" толку ніякого, невже ви думаєте на форумі переконати людину лишитися? Зрештою, десятки тисяч емігрували і емігрують, мільйони лишаються, кожен сам обирає свій шлях, це не значить що він хороший чи поганий, він же не питає щось типу "де купити героїн". Давайте не робити чергову флуд-тему

Опубліковано

в нас простий робочий клас - нищі ...

в смислі середній зріст робочого класу в луцьку нижчий від середнього по .... ? і як це впливає на з\п? :)

Опубліковано

було б все так просто ... Щоб самому стати дядьой треба хоч щось мати якийсь капітал ...

Щоб стати дядьой треба мати ІДЕЮ. Ну дам я тобі гроші і що ти з ними зробиш?

Опубліковано

b0rg, він мав на увазі, що він себе відносить до середнього класу, і він - жебрак (ніщій).

Хоча, якщо він себе позиціонує "ніщім" - то він не середній клас, а "ніщій". Тому як середній клас, як мінімум на Passat-ах їздять.

Хіба що їхдити на такого класу авто вважається жебрацтвом...

Опубліковано

nickel, є ідеї. Дай грошей. А краще - купи ідею! :)

Ну так показуй товар лицем, рекламуй. ;)

Якщо автор ідеї не шукає способів реалізації, а продає ідею, то, скоріше за все, він і сам не вірить у реальність її реалізації, імхо.

Опубліковано

Оффтоп:

Якби було достатньо грошей - повір, реалізував би. А їх катастрофічно не вистачає.

Онтоп:

http://neoplan.com.ua/statiy/immigraciya/43150-Vy_hotite_emigrirovat.html

Опубліковано

Оффтоп:

Якби було достатньо грошей - повір, реалізував би. А їх катастрофічно не вистачає.

Найти гроші під ідею - не проблема

Опубліковано

а хто дає гроші під бізнесплан? І чи гарантує приватність бізнесплану? Щоб не було так: взяли хорошу ідею, сказали бізнесплан гівно і самі продали його (бізнесплан) іншим.

А ти лишаєшся і без грошей і без ідеї. Вірніше із ідеєю, яку вже хтось реалізує.

Опубліковано

а хто дає гроші під бізнесплан? І чи гарантує приватність бізнесплану? Щоб не було так: взяли хорошу ідею, сказали бізнесплан гівно і самі продали його (бізнесплан) іншим.

А ти лишаєшся і без грошей і без ідеї. Вірніше із ідеєю, яку вже хтось реалізує.

Гроші дають під відсотки, а не під бізнесплан. :) БІзнес - це не вклад у банку, де тобі хтось щось гарантує, це завжди ризик Тому про захист свого бізнесплану варто подумати до того як його комусь покажеш. Але і тоді ніхто не дасть тобі гарантію, що його ніхто не скопіює. Любий толковий манагер, через рік-два роботи на твоїй фірми, зможе скопіпастити твою ідею у вже власну фірму. Хіба буде патент, якщо є що патентувати. Можна бути просто першим - будеш мати тимчасову перевагу, але ніхто не візьметься тобі гарантувати, що твоя ідея не буде "позичена" чи що твоя першість буде вічною.

Опубліковано

Добре, відсотки, а гарантія? Що виступатиме гарантією віддачі коштів?

Тяжко говорити про які-небудь гарантії, не знаючи предмету обговорення

Опубліковано

в нас простий робочий клас - нищі "жебраки " ... в нас великий розброс зарплат порівняно з заходом ...

простий робочий клас. ...

я неговорив про середній клас .... я говорив про простих робочих ... столярах слюсарів вчителів лікарів водіїв... та блін можна сказати ВСІХ хто працює на держ установах ...

взяти державну роботу ... що б і повний пакет соц страхування і лікарняні 100% і відпочинок в літку а не в зимку....

ітого підведем оффтоп ітог З/П середня 1200-1500 грн в сімї 2 людей бюджет 3000 ... і що за ці гроші можна позволити ...

де за такі гроші можна купити пасат .... + якусь квартирку 1 кімнатну... на цукровому ... 192 000 квартира + 64 000 машина це 7,5 років нічого неїсти не пити 2- ом і неодягатись .

сорі за офф топ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...