BARAKUDA Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:12 #1 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:12 Посадовця волинського УБОЗу спіймали на «кришуванні» контрабанди працівники СБУ. Про це повідомив телеканал «Аверс» з посиланням на «достовірні джерела». За інформацією телеканалу, кримінальну справу за контрабанду порушили проти одного з начальників обласного УБОЗу працівники СБУ. Мовляв, правоохоронця спіймали на гарячому, коли він сприяв у перетині кордону до Польщі вантажу цигарок. Контрабандиста у погонах затримали, а товар майже на мільйон гривень – вилучили. Примітно, що посадовець очолював відомство, яке відповідало за корупцію. У СБУ цього не заперечують, але подробиць пригоди не уточняють. http://www.volynnews.com/news/extreme/odyn_iz_shefiv_ubozu_kryshuvav_kontrabandu-zmi/
PITMAN57 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:23 #2 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:23 А толку? Всё равно, сАбака откупится
Zheny@ Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:35 #3 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:35 Не думаю. Влаштують "показове покарання".
Smith Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:46 #4 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 14:46 Не думаю. Влаштують "показове покарання". Таке саме, як з начальником Маневицької колонії - привселюдне ана-на.
PITMAN57 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:08 #5 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:08 Не думаю. Влаштують "показове покарання". Таке саме, як з начальником Маневицької колонії - привселюдне ана-на.А чем это закончилось?
Phoinix Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:08 #6 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:08 думаю що посадять, вирішили видно що достатньо заробив, потрібно іншому дати можливість заробити.
Zeuss Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:08 #7 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:08 Скільки представників влади "ата-та" за мандаринкових?Не відкупиться.
BARAKUDA Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:10 Автор #8 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:10 цікаві коментарі про цю персону на за посиланням (на ВН)
Smith Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:11 #9 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 15:11 А чем это закончилось? Справа пішла до суду. Мабуть, всі дієві особи отримують реальні строки.
BARAKUDA Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 10:50 Автор #10 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 10:50 http://www.volynnews.com/news/extreme/odyn_iz_shefiv_ubozu_kryshuvav_kontrabandu-zmi/Карп Руслан Петрович-мені тебе не шкода, скільки крові ти випив в підприемців області,честь і хвала співробітникам СБУ, розберіться ще з Єфтенієм Славою, Бутою Василем та Їхнім вожаком Горбатюком, з мене могорич за таку роботу!!!!!!!!! Браво!!!!!!!А їздив він на недешевому мерседесі з номерами СЕ2121АККажуть, що цього перевертня, розкладали на асфальті бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа", поблизу готелю Лучеськ після чого відбувався штурм приміщення УБОЗ по вулиці Теремнівській, хто щось може доповнити з цього приводу?КАРП-це шестьорка Славіка, якому взимку ВМВ спалили та начальника УБОЗу, він був прокладкою між ними та платниками податків, тобто касиром.А ще всім відомо, що замість виконання своїх функціональних обов'язків, зокрема боротьби з організованою злочинністю, керівництво УБОЗу підтримує дуже теплі відносини з лідером чеченського ОЗУ Асланом.З мого приятеля, Карп вимагав 20000$ за невтручання в бізнес, гроші успішно отримав, після чого щомісячно отримував 1000$, а мій приятель боявся звернутись в прокуратуру, знаючи про дружні зв'язки чернівецьких хлопчиків з одним з керівників обласної прокуратури (Лексус GX з номерами 7777Тетяна, частенько разом з подругами по їхніх "особистих" питаннях, шопінгу, нічних клубах, ресторанах та ін., катає службовий транспорт УБОЗу, водій виконує функції охоронця вказаних дам, напевно дівчатка теж здійснюють якісь заходи по боротьбі з оргзлочинністю. Неодноразово, в робочий час, чернівецьку еліту можна було спостерігати в салонах краси за манікюром, педікюром та іншими оперативними процесами.До речі для своєї коханки Т..., Є... подарував Фольксваген Таурег (АС...), вартість якого понад 40000$, напевно на заробітну платню, купив).К... Р...н П...ч, 1982 року народження, капітан міліції, в минулому разом зі своєю зграєю перевертнів в погонах (Горб...., Єфт...., Бу.. та інші) трусили всю Чернівецьку область, зокрема украіно-молдовський кордон (контрабанда цигарок з Молдови та ін.)., а тепер займаються рекетом на Волині, причому доволі успішно. Цікаво за які кошти К... Р.П. нещодавно придбав дві нових фури (напевно для перевезення печива через державний кордон України)...Частенько міліціонери з Чернівців снідають та обідають в кафе "Карамель" де ціна на чай ХХ грн. Напевно тільки чай п'ють, інше не по карману, якщо взяти до уваги заробітну платню співробітника МВС. Дуже цікаво, як їм це вдається?)))Війна двох конкуруючих бандформувань в погонах за контрабас.к...п р... п... - по посаді начальник відділу по боротьбі з корупцією УБОЗреально показників немаєфактично головний касир чернівецької бригади, яка заправляє волинським убозомсаме він збирає хабарі та віддає їх наверх є...ю та г...уТТ ти знаєш, як ці офіцерчики з ігровим бізнесом боролися? Я думаю,що не знаєш, а я скажу тобі як, з кожного ігрового автомату області необхідно було сплачувати в їхню казну від 100 до 300 доларів США в місяць, це ти маєш на увазі, коли пишеш про боротьбу з цим негативним явищем (ігровим бізнесом)?:-////Є інформація, що чернівецькі хлопці частину "зароблених" за місяць грошенят завозили одному з керівників МВС України в місто-герой Київ, саме завдяки зазначеній обставині керівництво силового міністерства заплющувало очі на те, що коїться на Волині (відсутність результату, фіктивні кримінальні справи та ін.) впродовж керування обласним апаратом УБОЗ молдованами та румунами.Я думаю що тут все ясно. Пацани з убозу наступили на пяти есбешнікам які кришують весь контрабандний бізнес тут і поплатилися.нікому не секрет що сбшнікипів року назад прибили весь контрабандно цигарковий бізнес а іхній головний касир є ромашка дурашка в якого постійно ручки трисуться коли бере хабарі так тримати. Розчищають собі полеХлопці з УБОЗ гарненько кришують фірму "САД І ОГОРОД" отримуючи щомісячно від власника фірми Олександра кругленькі грошові суми. Відповідні органи візьмуть це до уваги.
VeryFate Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 11:36 #11 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 11:36 Як сумно що нема в Україні смертної кари...
albedo Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 11:50 #12 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 11:50 не поділився видно жадність схватила! от і поплатився! А взагалі то я підтримую котрабанду ! Бо ті побори які бере наша "бідова" держава (чиновники) й так з простих людей що отоварюються закордомом, то більшість ті побори перевищують суму самого товару! І поки ми ще не евросоюзі в який ніколи не вступим то контрабанда є і завжди буде і це добре, але от коли нею займається мент який є представником чинного законодавства і інтересів і захисту держави то це вже не добре, але і таких людей теж треба щоб були!Така в нас країна що без контрабанди нормально свій бізнес не налагодиш і прибутку не матимеш! А якщо люди почнуть все робити офіційно, то ви уявіть які в нас будуть космічні ціни які і так будуть рівнозначні смерті для нашого населення! Цеж купи, привези, і мито заплати яке перевищує суму а потім став ціну фантастичну але ж люди то брати не будуть бо знатимуть що є дешевше ось і так звичайний законослухняний українець який починає свій бізнес скочується у боргову яму, і взагалі хто таке в світі бачив, що розмитнення автомобіля коштує дорогше ніж сам автомобіль, таке можливо тільки в нашій барижній і брудній державі!А такіх людей які заважають простим людям нормально існувати використовуючи своє службове становище, треба було б якості покарання відправити їх у заслання на золоті копальні в Африку і хай би вони там пахали і казали яка це "легка" праця добути 1гр. золота еквівалентно грошам, А взагалі то геть на все гидко стає дивитися і я все більше переконуюсь в правдивості того що в 2012 році буде переломна подія для людства, і дійсно саме її треба, в світі повний пісдец настає, і Україна не виняток, от включаю вчора телевізор дивлюсь як люди відстоюють свої права перед владою і їх через захист своїх інтересів душать менти, а наступна новина яку почув це те що юнаки масову ідуть до лав збройних сил україни і мвс , а навигляд то не юнакі а програмовані вівці які через власну несамовизначеність і розумову та інтелектуальну відсталість ідуть віддавати честь збройним силам які натомісь віддають честь Януковичу, от таке то пекельне коло і в нашій країні получається коли українці б'ють своїх же людей, міліцейська держава будується а заодно і тоталітаризм, а це все затримання це всього лише показове вислужування СБУ перед вищими чинами, А якщо посуті що СБУ що УБОЗ це одне і теж по відношенню до народу, і там і там бидлоття що вислужує перед владою нашою та ще кармани власні набивають, і людей нізащо катують!
kudrom Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 12:08 #13 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 12:08 Я думаю, просто перерозподіл грошових потоків, готують місце під свого кадра.
albedo Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 12:31 #14 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 12:31 Я думаю, просто перерозподіл грошових потоків, готують місце під свого кадра.так і є! СБУ усіляко намагається здобути ще не захвачені сфери впливу, і стати так званим монополістом у таких брудних і грошовитих справах!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.