Перейти до змісту

друк фотографій з плівки (?)

eNyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де зараз у Луцьку друкують фотографії з плівки? І бажано щоб у фотосалоні можна було зручно переглянути плівку і вибрати кадри (у Фуджіцентрі біля гостинця колись стояв екран, на якому можна було продивитись всю плівку у збільшеному розмірі і реальних кольорах - потрібно щось схоже).

Опубліковано

А десь можна недорого сцифрувати багато плівок? Може є в когось якийсь автоматичний протяжний сканер для негативів?

Опубліковано

щоб не створювати нову тему - цікавить де можна відсканувати та/або надрукувати фото з діапозитивів?

Опубліковано

А десь можна недорого сцифрувати багато плівок? Може є в когось якийсь автоматичний протяжний сканер для негативів?

заходив вчора в ФуджиФільм цікавився по цьому питанню, вартісь 9х13 чи 10х15 точно не згадаю 0,7грн. В мене їх мінімум 200-300, сказали що при такій к-ті можна буде домовитись про знижку, але суму не озвучували.

Якщо хтось знає де дешевше підкажіть будь ласка, буду вдячний.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я це роблю в магазині біля собору, там ще фотосалон є, не пам'ятаю назву. "Кодак" може) оцифровування там коштує 50 коп. за кадр.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...