aroma Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 18:09 #1 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 18:09 Короче, хочу зводити жену в ресторан. Ні разу не ходив ось так шоб замовити столик, меню і все таке.Дати немає ніякої, просто так.Порадьте ресторанчик, щоб можна було прийти, вишукано поїсти, гарна обслуга (можливо замовити столик наперед) вкластись у грн 200-250 якшо реально.Ось.Шо для начала порадите?
searcher Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 18:26 #2 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 18:26 за 200-250 грн краще поїсти вдома, хоча....меню в Короні
Nokian Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:02 #3 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:02 ,,Душенина з крілика, дерунівта білих грибів,,А ці кролі, вони кухарем задушені, чи під колесами загинули?
searcher Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:20 #4 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:20 А ці кролі, вони кухарем задушені, чи під колесами загинули?їх чупакабра ловить
Andrew_Best Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:22 #5 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:22 ,,Душенина з крілика, дерунівта білих грибів,,А ці кролі, вони кухарем задушені, чи під колесами загинули?а це вже дві різні страви )
father Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 08:23 #6 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 08:23 Короче, хочу зводити жену в ресторан. Ні разу не ходив ось так шоб замовити столик, меню і все таке.Дати немає ніякої, просто так.Порадьте ресторанчик, щоб можна було прийти, вишукано поїсти, гарна обслуга (можливо замовити столик наперед) вкластись у грн 200-250 якшо реально.Ось.Шо для начала порадите?GasthausКняжий ДвірКруажМелодія- це з недорогих
Yarchik Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 08:33 #7 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 08:33 Радив би трохи збільшити бюджет, і обрати "Корону Вітовта" (ширший вибір страв) або "Курінь" (переконаний, що у вас, або у ваших знайомих є 10-15% картка знижки на заклади групи "GRAND ПЕРСОНА", в т.ч. "Курінь"). Залишитеся з позитивними емоціями від кухні і від обслуговування, а це дуже важливо, тому що офіціанти деяких закладів можуть зіпсувати враження від вечора, який, як я розумію, покликаний навпаки - створити настрій...За емоціями треба йти саме в ці заклади, які я назвав. Інших по Луцьку такого плану я не знаю.Нижчий (але досить якісний рівень обслуговування) - "Монастирська дорога", "Альтаміра". Хоча ціни там не нижчі, ніж в "Короні Вітовта".Gasthaus не рекомендую... незадовго після їх відкриття сходив на обід - то півменю в них не було в наявності, а те, що було - готувалося дуже довго."Вогнем і мечем" - це для "пожрать недорого", але не для романтики.
Liberta Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 13:35 #8 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 13:35 "Ортеол" доволі романтичне місце і погребок, і нагорі
Yarchik Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:17 #9 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:17 В "Ортеолі" давно спаскудилися і кухня, і офіціантки. Ось раніше дані відгуки на борді: впрочем, как я мог недавно убедиться, уровень качества луцких заведений -- параметр весьма непостоянный. буквально на прошлой неделе я был просто поражен некачественной кухней и отвратительным обслуживанием в баре "Ортеол" (он же Винный погребок, на Леси Украинки напротив Аваля), который еще несколько месяцев назад я расхваливал на все лады. я и раньше удивлялся уменьшению количества посетителей, но списывал этот факт на возросшие цены на фоне уменьшения обьема порций. теперь убедился, что "Ортеол" превратился в столовку с завышенными ценами. окончательно мое мнение укрепило общение с "шеф-поварихой" этого заведения, которая на первое место в обслуживании клиента ставит калькуляцию на исходные продукты, и при этом умудряется готовить вовсе не то, что заказывал клиент був сьогодні в Ортеолі - не було часу іти деінде пообідати, тому вирішив тут спробувати. Замовив суп з фрикадельками і яєшню по-грузинськи. Був один,говорив чітко і визначено. Принесла грибний суп і яєшню по-домашньому. Єдине, що принесла правильно - грейфрутовий сік (за 8грн стакан). Я вражений, більше туди не піду. Уявляю що було б якби нас було хоча б троє і кожен замовив би щось оригінальне. Вчора був в «Ортеолі». Трохи розчарований. За ту суму, що залишив – чекалося кращого. По порядку. 1. Коли подають гаряче двом – треба, щоб воно було гарячим і в одної, і в другої персони. Коли дружині принесли гарячу сьомгу, і мені – холодну форель – було трохи дивно. Таке враження, що готувалися вони по черзі. 2. Деякі страви (наприклад, рис з мідіями) – краще не замовляти. Одне розчарування. В кафешках набагато нижчого рангу рис вміють готувати куди якісніше. Так що – якщо якусь страву в «Ортеолі» ще не пробували – добре подумайте, перш ніж замовляти. 3. Те ж саме стосується напоїв. «Ортеол з ківі» - абсолютно безвкусне пінообразне місиво, яке не доставляє жодної приємності. 4. Торт «Мурашник» - таке враження, що посипаний піском, а не маком. В усякому випадку в мене на зубах так тріскало, що я його навіть не доїв. Дивна позиція для ресторації, яка позиціонує себе «Кондитерським домом»… Ну, я списую все на те, що «Мурашник» - один з найдешевших тортів. Але я його замовляв і раніше, а тому вирішив замовити на цей раз. Облажався. Раніше його піском не посипали. Очевидно, під час ремонту частина піску потрапила в мішки з борошном, чи цукром… 5. По правилам, спочатку приносять десерт, а потім – каву. В мене було навпаки… Мушу визнати, що мені надзвичайно сподобалася в «Ортеолі» «Кава царська» – кава з самбукою. Надзвичайно цікаве поєднання. Рибка теж досить смачна, але в усіх закладах, де я бував раніше – до риби подавалися «восьмушки» лимона, щоб видавлювати з нього сік на рибу. В «Ортеолі» лимон розрізаний тоненькими кружальцями, і викладений навколо риби, тому видавити сік «по-класичному» – не вийде. Доведеться мусолити лимоном по рибі, що виглядає не дуже естетично… Тим більше, що тарілки, куди складати «відпрацьовані» лимони – не дають… Коротше кажучи, ряд дрібних недоліків не дає можливості «Ортеолу» вважатися вишуканим і бездоганним закладом. Персонал надзвичайно привітний, тільки не повністю навчений. Меню – дуже розмаїте, але підозрюю, що значна частина страв за смаковими якостями поступиться майданівській «картоплі по-куркульськи» та решті випробуваним часом і шлунками яствам. Тому власникам варто було б почистити меню від того, що явно не є смачним, і може не сподобатися клієнтам – а залишити ті страви, які «хаватимуться» всіма. Плюс додати кілька рецептів польської кухні – ця кухня несмачною не буває! Дуже шкодую, що в «Ортеолі» перестали готувати печену рибу у фользі. Це була смакота… Перед тим, як привести в «Ортеол» дівчину, на яку хочеш справити враження – треба добре подумати. Бо якщо дівчина вибаглива, і добре знається на ресторанних правилах хорошого тону — то краще вести в «Корону». По ціні буде однаково. Зате не буде прикрих дрібниць, які можуть створити враження, що ти привів дівчину в заклад не вищого гатунку. А коли виходиш з «Корони Вітовта» - то аж хочеться подякувати і віддячити.
Liberta Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:23 #10 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:23 сенкс, ото була б порадила останній раз була в "Ортеолі" на дегустації, то певне, Редактор справив на мене таке враження
PITMAN57 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:45 #11 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:45 В Ортеоле мне нравится, обстановка спокойная, приятная, насчет меню сказать ничего не могу.
speaker Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:55 #12 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 15:55 Хм... Якщо вже тема "Порадьте ресторан" переросла в "обговорення Ортеола", то й свої 5 коп вставлю. Був там один раз, в підвальчику, мене здивував музичний фон - радіВо "Люкс-фм"....
Liberta Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:06 #13 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:06 в Луцьку на пальцях однієї руки можна перелічити ресторани, які б не мали ряду дрібних недоліків наприклад, для мене - це "Швейк" - влаштовує абсолютно все, окрім цін)) із "Залескі" була ціла історія - використавши картку на знижку, моя подруга аж ніяк не була готова до того, що на наступний день дзвонитиме власник і попросить доплатити, оскільки, мовляв, офіціанти не знали, що картка не поширюється на бенкети в "Мелодії", яка позиціонує себе, як ресторан - різнобій посуду і вчорашня печінка в м'ясному салаті(( ще в одному славнозвісному ресторані мене вразила простота обслуговуючого персонала: 0 22 год. вечора (заклад працює до 24 год.) вони витягли гладильну дошку майже посеред зали й почали прасувати скатерті...я ледь не втратила колегу, з яким вечеряла)) інтелігент, колишній диппредставник, корінний київлянин, він просто впав в прострацію))
Nokian Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:11 #14 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:11 В Ортеолі офіціантка на прохання принести чистий фужер видала епічну фоазу ,-а нашо?Цікаво, що зараз у Золотому драконі по цінам та асортименту?
searcher Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:20 #15 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:20 В "Ортеолі" давно спаскудилися і кухня, і офіціантки.Довелось якось побувати там на кухні до її розширення, ходити туди та ще замовляти щось із страв пропало бажання моментально...
Yarchik Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:24 #16 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:24 наприклад, для мене - це "Швейк" - влаштовує абсолютно все, окрім цін)) Кухня відносно смачна, як яка страва (хоча недешева, мабуть, "Корона Вітовта" все ж у загальному дешевше буде). Але заклад, який іменує себе "ПИВНИМ рестораном", торгує кислим і несвіжим пивом. Ціни народ не злякають, а от коли пиво ГІННЕС одного дня приносять смачне, а через два тижні те ж пиво смердить медикаментами - то зайти втретє у "Швейк" не захочеться. Це - та причина, по якій в "Швейку" ЗАВЖДИ є вільні місця. в Луцьку на пальцях однієї руки можна перелічити ресторани, які б не мали ряду дрібних недоліків Та встиг я прочитати першу редакцію, встиг із "Залескі" була ціла історія - використавши картку на знижку, моя подруга аж ніяк не була готова до того, що на наступний день дзвонитиме власник і попросить доплатити, оскільки, мовляв, офіціанти не знали, що картка не поширюється на бенкети О, про жлобство Левченка можна буде скоро збірку історій видавати. В мене вже таких п'ять є Але повідана тобою, Наталь - буде, так би мовити, "во главє!"
Liberta Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:27 #17 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 16:27 "Корона Вітовта" все ж у загальному дешевше буде дешевше, да про пиво в Швейку судить не можу - я лише зрідка його п'ю але від тебе першого чую про кисле і несвіже пиво... хоча у великій мірі я "Швейк" люблю за те, що там завжди є вільні місця, але власнику спробую переказати, можливо, задумається... Та встиг я прочитати першу редакцію, встиг от навіть і не сумнівалась "Вогнем і мечем" - це для "пожрать недорого", але не для романтики. а ще у них немає ваз для квітів))
swen1989 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 17:32 #18 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 17:32 Рекомендую Круаж. Ціни більш-менш приємливі. Обслуговування чудове. Інтер'єр - також.
fantazy Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 18:56 #19 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 18:56 Не сказав би, що інтер"єр в Круажі чудовий. Все гарно, але не аж. Як то не зі смаком зроблено.Самі зали в ньому також не дуже зручно розміщені.Коли я прийшов туди з дівчиною на другому поверсі була гробова тишина. Сиділи декілька пар, чути було все, про що вони ШЕПЧУТЬСЯ.Коли попросив включити музику якусь фонову, вибачились, і зразу сказали, що не грала вона тільки того шо мало людей того вечора було.
Nokian Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:15 #20 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:15 Не сказав би, що інтер"єр в Круажі чудовий. Все гарно, але не аж. Як то не зі смаком зроблено.Самі зали в ньому також не дуже зручно розміщені.Коли я прийшов туди з дівчиною на другому поверсі була гробова тишина. Сиділи декілька пар, чути було все, про що вони ШЕПЧУТЬСЯ.Коли попросив включити музику якусь фонову, вибачились, і зразу сказали, що не грала вона тільки того шо мало людей того вечора було.Це офіціантам було цікаво, з дружинами, чи з коханками поприходили.
Skorpio76 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:21 #21 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:21 Не буду стверджувати, що найкращі заклади, але мені сподобалися Ліон (на Львівській, весною обід на двох з рибою, салатом, грузинським вином обійшовся в 200 грн) і Пікнік (Теремно, один раз дуже сподобалася фарширована риба, іншого разу просто непогано було). Ще, можна навідатися у Карамельку (почаювати там можна і за 30-50 грн).
Nokian Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:31 #22 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:31 Взагалі то, добре було б знати , що жена оцінить найбільше- кухню,роиантику чи обслуговування.Бо при обмеженому бюджеті прийдеться чимось пожертвувати.
aroma Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:41 Автор #23 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:41 Жена не примхлива, скоріше за все оцінить просто знак уваги. Я так зрозумів, що варто додати в бюджет і сходить нормально Поки що схиляюсь все ж таки до «Корона Вітовта». Дописано: Хоча, Душенина дещо насторожила. Ще питання: варто замовляти фірмові страви? Ви замовляєте блюдо від шеф-кухаря?
Skorpio76 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:43 #24 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 19:43 Не буду стверджувати, що найкращі заклади, але мені сподобалися Ліон (на Львівській, весною обід на двох з рибою, справді смачним грецьким салатом з соєвим соусом, грузинським вином обійшовся в 200 грн) і Пікнік (Теремно, один раз дуже сподобалася фарширована риба, іншого разу просто непогано було). Ще, можна навідатися у Карамельку (почаювати там можна і за 30-50 грн).Прошу вибачення за дубль. Замість Змінити, нажав Відповісти...Доведеться зайти у кілька, замовити каву/чай і подивитися як персонал ставиться до клієнтів з малими чеками.
MACCEN Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 20:24 #25 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 20:24 якщо вже ресторан, то вже має бути антураж: ВОНА - вечірня сукня, ну може не вечірнє, але плаття ВІН - костюм А це вже бутилка класного вина, коштує 150-350 грн., те-се поїсти, й вийдете голодні а так читайте нижче мою ідею. А так, як без дати, прсото так... так викласти 800 грн. то жінка буде потім "пиляти довго", спочатку скаже дякую, і класно але в глубені душі, подумає "краще б щось купив" Це все просто так мої здогадки А щоб разнообразити життя, то краще взяти ті ж самі 800 грн. приїхати у Львів, побродити по місту, пофоткатись, зайти в кавярню якусь, попити кави, скуштувати тістечка, й поїхати вечером додому назад, все встане аж рапотом в 500 грн. але думаю це більше запам'ятається чим банальний похід у ресторан. - це моя думка!!! Далі можу засипати ідеями романтичними сам романтик, можу поділитись хто бажає, пишіть кого цікавить, поділюсь
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.