Jump to content

РОДИТЕЛИ

Гетто

Recommended Posts

Якщо хочеш так допомогти то купи тим двом десяткам по кампу і підключи нет, надіюсь тоді не буде страшно?

Та..пам'ятаю я часи, коли за 50 коп пять хвилинок гасав на SEGA :rolleyes:

Не Будинок Офіцерів часом?)

Ні, спочатку у баті на роботі в Delta Force гоняв, а пізніше ходив у "Білий м'яч". Там в усілякі тейкени, краш бандікути. А раніше на денді грав в танчики, маріо і т.д.

3 часа брата искал, затянуло в подобное заведение, причем паро минут ушло на поиски внутри клуба, а как домой пришел то захотелось про это написать... знаю сам как это выглядит :glare:

лично вижу. страшно.

а ти помолись за них . :rolleyes:

шо за напасть ,скоро нelloween ,так нечисть малаб ативуватися ,так зашевелились пророки і :rolleyes:спасителі

getto, ну включай трохи соображалку, перед тим як робити "вброс" чергового "крику душі". В більшості батьків, які цей "крик душі" прочитають,є дома комп"ютер, і інтернет (борду ж читають :-) ), і відповідно діти їх по клубам не шляються.Я канешно панімаю, шо ти весь із себя такой заботлівий, але замість "рисуватися" на борді, як тебе це хвилює - зроби щось корисне. Витягни непутьове дітьо з клубу, запиши в бібліотеку, порадь гарну книжку, зацікав його чимось корисним. Так ні, наш супергерой приходить додому, сідає за комп (так само як ті дітки) і строчить лозунги, "РОДІТЕЛІ, АХТУНГ!!! Мне СТРАШНО!!! Я ВІЖУ СТРАШНІЄ ВЕЩІ!!!". Нагадує демотіватор. Тому тебе і не сприймають серйозно, і кожна створена тобою тема скочуєтьс у флейм. НЕвже ти не можеш цього збагнути??

П.С. без образ, просто набридло одне і те саме кожного разу посту.

Та..пам'ятаю я часи, коли за 50 коп пять хвилинок гасав на SEGA :rolleyes:

Не Будинок Офіцерів часом?)

Там ще час заміряли шаховими олдовими годинниками, класний час був )

Памятаю Сонькі плестейшн ті (по тим часам мега круто)

А компів не було. Чи вроді один був.

Тому тебе і не сприймають серйозно, і кожна створена тобою тема скочуєтьс у флейм.

А я и не хочу, что бы меня серьезно воспринимали, ибо я сам спешу посмеяться над всем... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...