Перейти до змісту

Скільки ще терпітимемо зека?

Prosto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

головне щоб всi розумiли,що зворотнього шляху може й не бути. I до влади по кровi може прийти чергова скотобаза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше скотобазою стають в процесі влади, коли бачать, що народ(скот) тупо мовчить(мичить) і терпить все, що з ним робить влада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше скотобазою стають в процесі влади, коли бачать, що народ(скот) тупо мовчить(мичить) і терпить все, що з ним робить влада.

так процес влади наступае задовго до президенства,ще не один вчорашнiй слюсар президентом не став. Та не терпи, пиши на купюрах, бий кому небуть морди ,пускай пiд укiс поiзди,але не треба тикати носом тим,кому Е що втрачати,тим, хто боiтся за СВОЮ сiмью. Особисто я боюся, що проллется багато кровi,а прийде знов якась падла i все буде по старому. А воно таки так i буде, щось я не пригадую в нашiй словьянськiй iсторii, щоб було по iншому, комусь стае краще,а когось починають щемити i опускати нижче плiнтуса. То дай вiдповiдь особисто ти особисто менi: чому Я повинен ризикувати бiльш меньш спокiйним СВОIМ життям заради зростання ТВОГО добробуту ???

Чи може тi що пiд час помаранчевоi революцii iздили на джипах з прапорами,пересiли на запорожцi,а тi що на запорожцях пересiли на джипи ? Чи може коли завтра станется революцiя то так станется ?

Я не знаю,чесно кажучи, що конкретно треба робити кожнiй простiй людинi в нашiй ситуацii, щоб покращилось життя взагалом, в менi також кипить злость i зростае гнiв до правлячоi елiти,але разом з тим,я розумiю що щоб влада щось робила,треба що б вона боялась народу,щоб боялась народу треба пролити багато кровi, але де шанс,що коли буде проливатись кров,шальна куля не зацепить мою сiмью ? Хто тут з присутнiх ладен вiддати в жертву свою сiмью заради мiфiчного благополуччя iнших ????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочеш прикладів - згадай про УПА. Тобі яскравий приклад, що були тисячі людей готових пожертвувати усім.

Нажаль совок форматував мізки багатьом, тепер готових вийти боротися за права одиниці, але є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочеш прикладів - згадай про УПА. Тобі яскравий приклад, що були тисячі людей готових пожертвувати усім.

невдалий приклад: не УПА розпочала війну, а війна "прийшла" до УПА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись слова одного з американських президентів ,,Є речі важливіші за мир,, мені здавались кощунством.Тепер розумію їх справжній зміст.Світ так побудований, що якщо ти щось маєш, обовязково найдеться той , хто захоче це відібрати.

І якщо в тебе є,що втрачати, а в твоїх дітей цього має бути ще більше-можеш бути певен, найдеться кому зазіхнути на це, навіть якщо сидітимеш тихіше води і нижче трави.

Життя це постійна боротьба, і достойно в ньому живе лише той, хто вміє дати відсіч.

Людина,сім,я ,місто чи країна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То MANJAK11:

Ну так і сиди вдома, ніхто ж не буде мобілізацію обов'язкову проводити, може пронесе :rolleyes:

А пробема силового перевороту буде та ж, що і в Майдану - особливо "свідомі" подумали, що своїм

стоянням і сидінням вони виконали обов'язок громадянина, привівши когось до влади. А далі все мало

змінитись по волі народного "царя-батюжки". І таких особливо "свідомих" була абсолютна більшість.

Щось може змінитись коли "ми" станемо кращими ніж "вони", інакше буде тільки "тасування" різнокольорових

кандидатів в "батьки" народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То MANJAK11:

Ну так і сиди вдома, ніхто ж не буде мобілізацію обов'язкову проводити, може пронесе :rolleyes:

ти хоч в армii служив,автомата в руках тримав ? такi як ти вийдуть на вулицi,почнуть стрiляти у все, що рухается,не пронесе нiкого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нельзя Украине демократию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помітно - я проти силового перевороту, бо такі як ти,MANJAK11, будуть без розбору "оборонятись" від

усіх :D , бо принцип "моя хата зкраю" наглядно демонструє "готовність" суспільства до змін на краще.

п.с в армії не служив, але нижче вісімки з калаша не вибивав :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.с в армії не служив, але нижче вісімки з калаша не вибивав :D

З "калаша" не вісімки вибивають, а вражають мішені (в рост або напіврост) на відстані 50,100,150 метрів... :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З "калаша" не вісімки вибивають, а вражають мішені (в рост або напіврост) на відстані 50,100,150 метрів... :P

Це якщо ти в армії на навчальних стрільбах стріляєш :P

Але тема таки про інше, мені дуже цікаво чим все це мегаблядство в світі, і його філіал в Україні на

чолі з Ялинковичем, завершиться :D

Хоча може і не весело буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічим. це все триватиме вічно. ти помреш, зотліє твоє тіло, змішається з землею, а це все триватиме і триватиме. тільки декорації і актори мінятимуться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічим. це все триватиме вічно. ти помреш, зотліє твоє тіло, змішається з землею, а це все триватиме і триватиме. тільки декорації і актори мінятимуться

Та не може бути так вічно, нафта і газ таки закінчаться, ялинкович таки докерується - має ж щось змінитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якусь куйню пишете, малята. Хто вам того калаша в руки дасть ? Хіба що якісь інший бандюк з планами на президенство.

Немає чого рипатись поки не придумали реальну альтернативу. Серед теперішніх діячів її немає і близько - або "шестьоркі" або... "шестьоркі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічим. це все триватиме вічно.

Ну я би ще не відкидав альтернативного сценарію прильоту інопланетян. Вже ж науково доведено що у всесвіті безліч імовірно заселених планет. Хтось з них мусить винайти гравіцапу щоб до нас долетіти.

Заставлять усіх добувати копалини вже не для олігархів а для вищої раси. А взамін виконають наше прохання розщепити Януковича на атоми, і розвіяти їх по Межигір’ю. Аню Герман з Інною Б. віддамо їм для дослідів, та усіляких генетичних експериментів.

Не будьте такими песимістами, завжди треба надіятись на краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аню Герман з Інною Б. віддамо їм для дослідів, та усіляких генетичних експериментів.

Та боронь Боже. Це ж такі генетичні мутанти потім можуть зявитися, що ніхто у всесвіті радий не буде. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надейся на лучшее, готовься к худшему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR, це і є зміна декорацій та акторів
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це і є зміна декорацій та акторів

Буквально так, але глобально зміниться сам жанр, з комічно-драматичного триллеру на фантастику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава ситуація виходить. Людей закликають до активності, а ті в сою чергу під активністю розуміють тільки протести, конфлікти і бажано з кровю... як ніби більше немає варіантів для прояву громадської активності. Але найцікавіше в цій ситуації, що більшість тих, хто закликає до цього, також розуміють під цим шось велике, масове і з такою ж таки кровю. А вже геть цікаво, коли одні і інші, мислячи однаково однобоко, дорікають один-обному в хибності думок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розуміють тільки протести, конфлікти і бажано з кровю
Бо по зомбоящику більше не показують дієвих способів подіяти на владу коли та не хоче чути людей.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ті в сою чергу під активністю розуміють тільки протести, конфлікти і бажано з кровю... як ніби більше немає варіантів для прояву громадської активності.

Варіанти звісно є, але в нашому випадку вони або вже пройдені безрезультатно(мирна толерантна помаранчева революція) або не працюють/відсутні (громадянський контроль за владою, важелі впливу на владу, імпічмент, імперативний мандат).

Вже помітно що влада боїться людей, високий забор під Радою тому підтвердження, але українському суспільству потрібна еволюційна прививка у вигляді жорстокого покарання. Щоб влада знала що якщо запливати за буйки то не врятує ні забор, ні кордони Беркута.

Я думаю, що рімейк долі Чаушеску в Україні був би дуже стимулюючим фактором в становленні сильної нації. Як тільки народ усвідомить себе силою, історія країни піде по іншому шляху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...