Перейти до змісту

Шок! Деградація молодих українців!

Diss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

«Я смог стать изобретателем потому, что в детстве не ходил в школу». Томас Эдисон

Великий немецкий композитор Людвиг ван Бетховен так и не смог освоить все арифметические операции. Умножение и деление были для него нераскрытой тайной (видимо таблицу умножения не знал). Например, чтобы умножить 12 на 60, гениальный композитор 60 раз складывал по 12. Правда и математики не оставались "в долгу" перед музыкальным искусством. Так, великому австрийскому математику Георгу Вега музыка была настолько чужда, что он говорил: "Не существует ни хорошей музыки, ни плохой. Существует лишь большой шум и малый шум".

ЗЫ:пусть бы Дурнев задал эти вопросы нашему президенту. :)

Опубліковано
' timestamp='1318842926' post='1052466736']

імхо, всі ці пацани і дєвчонкі, які так уболівають за "всьо опшчєство", роблять це тільки для свого малєнького, дєфєктного, неполноценного і ущербного ЧСВ

як і ти, пишучи те шо ти пишеш про них.

з.і. але дякую за то, шо дав мені побачити себе зі сторони

з.з.і. часом пафос є потужною рушійною силою (окрім банального бажання наживи та суто альтруїстичних мотивів), а приклади наводити не буду, чай не ідіоти тут читають борду, ась? :smile3:

Опубліковано

Борда в шоке от этих молодых украинцев!!! :)

До Вас було питання у пості №17!?

Опубліковано

Ты прав, зачем будущему юристу знать сколько будет 7*8. Он ведь юрист, ему читать и писать нужно, ну и еще уметь убеждать.Математика это вообще здесь не причем...

умнік, блін...

одного разу для мене поштовхом (не основною причиною, але в нагрузку) для звільнення працівника стало те, що він після 3 курсу юридичного факультету (стаціонару) не знав, де в Луцьку знаходиться наукова бібліотека, а ти, мля, про табличку множення

карочє, якщо ти з таких "будущіх юристів", то так і залишишся "будущім"

Опубліковано

Ты прав, зачем будущему юристу знать сколько будет 7*8. Он ведь юрист, ему читать и писать нужно, ну и еще уметь убеждать.Математика это вообще здесь не причем...

умнік, блін...

одного разу для мене поштовхом (не основною причиною, але в нагрузку) для звільнення працівника стало те, що він після 3 курсу юридичного факультету (стаціонару) не знав, де в Луцьку знаходиться наукова бібліотека, а ти, мля, про табличку множення

карочє, якщо ти з таких "будущіх юристів", то так і залишишся "будущім"

Мда... оце жіноча логіка!!!

П.С. Читай уважно!

Опубліковано

П.С. Читай уважно!

логіка залізна. бібліотека в ВДУ небагата, а до 3-го курсу стаціонару в студента повинна бути напрацьована міцна теоретична база (да-да, я старомодно продовжую вважати, що теорію та історію держави і права і римське право юристу знати необхідно), потім починаються процеси та інші прикладні дисципліни - це вже зовсім інше, тому що усе швидко змінюється, і потрібно вчитись щодня, тому якщо такий студент не набув навиків самостійної роботи, то нехай вибачає...

Опубліковано

одного разу для мене поштовхом (не основною причиною, але в нагрузку) для звільнення працівника стало те, що він після 3 курсу юридичного факультету (стаціонару) не знав, де в Луцьку знаходиться наукова бібліотека

Інтернет же!

Опубліковано

П.С. Читай уважно!

логіка залізна. бібліотека в ВДУ небагата, а до 3-го курсу стаціонару в студента повинна бути напрацьована міцна теоретична база (да-да, я старомодно продовжую вважати, що теорію та історію держави і права і римське право юристу знати необхідно), потім починаються процеси та інші прикладні дисципліни - це вже зовсім інше, тому що усе швидко змінюється, і потрібно вчитись щодня, тому якщо такий студент не набув навиків самостійної роботи, то нехай вибачає...

Да, я з тобою повністю згідний, що людина повинна це все знати, для цього і тему цю створив, щоб дехто замислився, яка молодь зараз! А ти мене не правильно зрозуміла!!!!!!!!!!!

Це я там для заХАРЕ в п.о.д.й.о.б.к.у. написав!!! :D

Опубліковано

так отож і він так сказав

я так панімаю, мені тер тре регацця під новим ніком, шоби до Вас на роботу просицця :smile3:

З.І. і звідки у Вас ця ненависть до Інтернету? шото лічноє?

З.З.І. ні, це не мене ви тоді звільнили :smile3:

Опубліковано

так отож і він так сказав

я так панімаю, мені тер тре регацця під новим ніком, шоби до Вас на роботу просицця :smile3:

Думаю, не допоможе (ні регаЦЦя, ні просиЦЦя). :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...