Перейти до змісту

Nokia вибрала новий рінгтон

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

де ти побачив що він українець?

ремікс так собі, чув і кращі

Nokia - Tune (Remix)1.mp3 наприклад

запам'ятався також "nokia slow down" :)

також слід прийняти до уваги шо дабстеп на мобільному телефоні буде звучати не краще ніж тарабанити палкою по консервній банці. я маю на увазі баси. нерозумний вибір як на мене

а взагалі тема цікава і популярна. дуже шкода шо в соніеріксона галімий рінгтон :(

Опубліковано

а ще! а ще Інтел таким страдає :)

щоразу на фестивалі DE:CODED у львові збираються DJ шоб позмагатись у майстерстві мікшування інтеловських ритмів. теж цікаві речі є!

Andrusiv_Intel.mp3

Опубліковано

рінгтон брєдовий. звучати буде паскудно, я вже мовчу про бюджетні моделі.А як він буде лунати з телефонів солідних людей, що обрали бізнес моделі нокіа :lol: .Мені особисто сподобався Nokia New Generation v2. Коли читав оголошення про конкурс, думав, що рінгтон буде кардинально новий, а не "оброблений" старий. Конкурс ніачом.

Опубліковано

чуть не знудило вiд таких рiнгтонiв, в мому телефонi їх точно не буде. Не розумію критеріїв за якими обирали переможця, мабуть так само як в нас політиків.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Рінгтон га----у--- но!!!!! як і теперішня нокія яку тупо купив майкрософт (кажись). І взагалі рінгтон це штука особиста або попсовий чи класичний хіт.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...