Перейти до змісту

Коли буде тепло

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

щось я так розумію пр.Молоді обігрівають по принципу: сорока-ворона кашку варила.... У мене дома 13а дуже холодні

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

щось я так розумію пр.Молоді обігрівають по принципу: сорока-ворона кашку варила.... У мене дома 13а дуже холодні

Молоді, 3 - тепло

Опубліковано

СОборності непарна сторона. батареї теплі. Не дуже гарячі ,як могло б бути.

Але, це кращк аніж холодні. Бо вже обридло в шкарпетках та теплому халаті ходити.

Опубліковано

Температура теплоносія слабенька, тому і батареї ледь теплі. А ще можливі повітряні пробки на верхніх поверхах.

Та ні. Зовсім холодні. А вчора теплі були. Станіславського 50. Можливо в інших будинках і теплі, а в нас якась місцева проблема.

Опубліковано

троха з Волиньпосту в тему :)

510 житлових будинків у Луцьку – обігріті

4 жовтня, 13:52

Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» повідомляє, що містом продовжується поступове підключення та налагодження теплопостачання в житлових будинках.

Так, за станом на 8 годину 4-ого жовтня в Луцьку тепло подано в 510 житлових будинків та в усі дитячі дошкільні, загальноосвітні та медичні заклади.

На разі, Луцьктепло продовжує пуск решту житлових будинків та здійснює налагодження внутрішньобудинкової системи опалення безпосередньо після подачі теплоносія.

Лучани мерзнуть, а меру майже усюди тепло

Сьогодні, 9:37

48903-1m.jpg

Об’єкти соціальної інфраструктури міста, зокрема луцькі садочки, школи, поліклініки й міська лікарня, та 76 відсотків житлового фонду уже з теплом, - ідеться в повідомленні міської ради.

Окрім того, у мережі у Facebook очільник містаМикола Романюк написав: «Доброго ранку всім! За останні два дні на телефон моєї приймальні надійшли сотні дзвінків з приводу початку опалювального сезону. За станом на 03.10.2013 року теплоносій подано в усі садочки, школи, поліклініки та міську лікарню, а також 76% помешкань», - повідомив мер.

«Звичайно є технічні питання з розповітрюванням систем, але вони найближчим часом будуть вирішені», - додав він.

За станом на 3 жовтня у місті Луцьку опалення подано до усіх дитячих садочків, навчальних закладів, лікарень, поліклінік та об’єктів соціальної сфери. Окрім того, забезпечено теплом 76 відсотків житлового фонду міста, - йдеться у повідомленні міськради.

Однак у редакції Волинських Новин лунають дзвінки, лучани розповідають зовсім іншу історію: спимо одягнені, у квартирах холодно, купуємо обігрівачі, чекаємо на обіцяне тепло.

Опубліковано

А увімкнення тепла на Федорова, 5, навіть заслужило повідомлення в новинах:

http://p-p.com.ua/articles/38701/

Щоб усі мешканці знали, що у них тепло вдома. А ще у наших медсестер середня зарплата по 5000 грн., як сказав губернатор.... І хоча перша новина ще може відповідати дійсності, то з приводу другої у мене просто шок)))..............

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...