Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Капрі (Фелічіта) стало "точкою" прокурорів та ментів і їх "друзів" - бандитів. + модних панянок і панів, яким важлива кава за 30 грн. і тістечко за 50.

Опубліковано

Black, тебе ж ніхто туди силою не тяне

А думку висловити можна тут, я ж не їм скаржусь?

Arven Rivendell все чудово написала й додати нічого...

Опубліковано

Black, а звідки Ви знаєте, що "на вході вже не перший місяць на гнилому піддоні стоїть рекламний банер.", якщо

Я взагалі туди не ходжу вже років 3-4.

Опубліковано

Цінова політика "фільтрує" контингент :)

Ну, Мотороллка, не знаю, кого они там хотят отфильтровать, мы вроде не бедная семья, как бы сказать, средний класс, твердо стоящий на ногах, что ли...часто позволяем себе выбраться где то посидеть, но в "Феличиту" всей семьей, т.е. двое родителей и двое детей пойти реально дорого, конечно можно, но придется выбирать из меню не то, что хочешь, а ограничить себя в выборе. Потому, мы просто туда не идем. Но в принципе, это и не семейное заведение, это подтверждает контингент, который теперь постоянно под стенами новоявленной "Феличиты".

Та лаааадно. 2 піци, пиво, вино, на 2х дорослих і дитину - 250грн. то дорого? не думаю. атмосфера і відношення до клієнта того варті, ІМХО.

І до, фелічіта, то таки сімейна ресторація. Принаймні нашій сім"ї вона дуже подоба )

А на смак і колір фломастери різна, ага?

Опубліковано

Black, а звідки Ви знаєте, що "на вході вже не перший місяць на гнилому піддоні стоїть рекламний банер.", якщо

І ходити не треба. Проходиш повз піццерію і ліворуч від дверей цей піддон. Я коли це побачив, то креатив закладу щось не зрозумів та не оцінив.

Опубліковано

Піца в Фелічіті смачна, але:

1. Дуже мало начинки (через таку піцу можна читати газету).

3. Однією піцою одній людині не наїстись. Як мінімум треба брати 2, якщо голодний то і 3.

Ну не знаю хто як їсть, але нам на трьох голодних реально 2 піци вистачає завжди. На рахунок кількості начинки - на вкус и цвет... Але я і вдома не люблю насипати зверху на 5см товщиною. А піца на "булочці" - взагалі не піца, то вже пародія \імхо\.

В новій Фелічиті не була, але другові сподобалось. Так що скоро виправлю цю прогалину)))

Фелічита ніколи не позіцонувала себе як столовка, де можна пообідати за 15грн. Тому і ціни порівнювати з "Берізкою" не варто.

А взагалі, Фелічита на Яровиця - моє найулюбленіше місце \після дому\. Для мене там атмосфера саме та. Завжди приємно туди заходити, навіть якщо тільки на латте.

ЗІ: не вважайте за рекламу, ніякого відношення до Фелічити, Гранд Волині чи пана Бровіна не маю :)

Опубліковано

Проходиш повз піццерію і ліворуч від дверей цей піддон. Я коли це побачив, то креатив закладу щось не зрозумів та не оцінив.

скоро, на це місце, винесуть традиційні йолкі з дощок, зроблені сліпими, італійськими столярами :)

Опубліковано

Та лаааадно. 2 піци, пиво, вино, на 2х дорослих і дитину - 250грн. то дорого? не думаю.

у мєня сігарєта с рота упала.

А 5 справжніх піц, пиво, коктейлі(як алкогольні, так і дітям) - 5 дорослих і троє дітей, 310 гривень і картка на знижку?

Опубліковано

Та лаааадно. 2 піци, пиво, вино, на 2х дорослих і дитину - 250грн. то дорого? не думаю.

у мєня сігарєта с рота упала.

А 5 справжніх піц, пиво, коктейлі(як алкогольні, так і дітям) - 5 дорослих і троє дітей, 310 гривень і картка на знижку?

Difoto, я такого не казав. mix_forever це слова

Опубліковано

Проходив сьогодні повз (екс-Лакшері по Соборності), знову бачив, стоїть 2 гнилих піддони, на ньому третій, до якого кнопками пришпілене меню. Якщо це уінкальне дизайнерське рішення, то дизайнерам двійка imho. Нічого немаю проти Фелічіти, можливо це і потрібний заклад, але для ресторана заслабо, для сімейної піцерії задорого. А з'їсти піцу і випити маленьке пиво за 10 хв я не ходжу, Коротше, як тут писали - профільтрували і я попав під цей фільтр. Ну не заробляю я пару тисяч доларів на місяць, що поробиш. Хоча якщо вибирати між Соло і Фелічітою, то я обрав би Фелічіту. Цікаво, якщо на борді пропонують за 2000 грн в місяць роботу, то кажуть що це ще з..сь, якщо за вечір зїсти з сім'єю піцу на 250-350 грн це дешево. Все, я ескейп, соррі.

Опубліковано

Порції в сусідній Польщі. Тарілки можуть здатись малими, але повірте, лише сама м'ясна піджарка 350 грам, картопля, 3 салати (це не гарнір в Майдані де поріжуть 10 грам помідора і огірка в сезон і чайна ложка солодкої кукурудзи до дерунів чи картоплі смаженої) - десь гривень 40-45. Якщо взяти ще супчик, то це вже може не влізти, супчик мабуть півлітровий і м'яса теж не жаліють))). В болгарії теж величезні порції салатів за 1,5 євро, в нас стільки можуть здерти за 100 грам салату з капусти. Іспанія - кілограм цих морепродуктів - 80 грн, кілограм креветок королівських - так само, літр Сангрії з нарізаними фруктами 30-80 грн, як знайдете. Пиво Amstelm, Heineken - 2 євро в барі для туристів, чіпси чи горішки вам дадуть в якості бонуса (бар Пінокіо в центрі туристичного містечка Калелья на вул. Іглесіас). Це не Чернігівське в Бровіна все таки. Є ще ресторани в Барселоні, де платиш 10 євро і їсиш скільки хочеш і що хочеш - корейський Vaca Paca, де є суші, м'ясо гріль - з гуски, курки, свині, японський WOK - з морепродуктами, правда напій дають тільки один 0,33 л. І це при зарплатах простих працівників в районі 600-1000 євро. Розкажіть ще, що в нас дешево. Дешево - так було колись, але не тепер...

post-69-0-01867300-1380921169_thumb.jpg

post-69-0-80429400-1380921248_thumb.jpg

post-69-0-77805000-1380921688_thumb.jpg

Опубліковано

Порції в сусідній Польщі. Тарілки можуть здатись малими, але повірте, лише сама м'ясна піджарка 350 грам, картопля, 3 салати - десь гривень 40-45. Якщо взяти ще супчик, то це вже може не влізти, супчик мабуть півлітровий ))). В болгарії теж величезні порції салатів за 1,5 євро, в нас стільки можуть здерти за 100 грам салату з капусти. Іспанія - кілограм цих морепродуктів - 80 грн, кілограм креветок королівських - так само. Пиво Amstelm, Heineken - 2 євро в барі для туристів, чіпси і горішки вам дадуть в якості бонуса. Це не Чернігівське в Бровіна все таке. І це при зарплатах в районі 600-1000 євро. Розкажіть ще, що в нас дешево. Дешево - так було колись, але не тепер...

А ще більші в Болгарії. Одним салатом можна наїстися. Наприклад, шопським.

post-3323-0-00349700-1380922227_thumb.jp

Опубліковано

Black, я розумію, що ти відкрив дещо нове для себе (не порівнюй польску столовку з рестораном, зайди в пересічний ресторан у Польщі і ціни та порції тебе перестануть приємно дивувати), не відхиляймось від теми, тема все ж таки про луцькі заклади харчування.

Опубліковано

Ресторація Galeria smaku. Ціни влаштували. Гривень 80 повечеряти смачно.

Тема про луцькі заклади, але хто в Луцьку може поставити такі ціни і зробити нормальний інтер'єр і дати пристойну зп. Згадай тему про "вареники тут", де зп офіціанта в районі 1000 грн.

post-69-0-90903300-1380924993_thumb.jpg

post-69-0-25933300-1380925001_thumb.jpg

Опубліковано

Попрошу не забувати вартість тих самих продуктів там і в нас. Так що проведені аналогії не коректні. І ще не забуваємо що для кожного із нас різне поняття дешево і дорого. Я вірю що тому самому офіціанту з зарплатнею у 1000грн там буде дорого, але у Луцьку є багато людей які заробляють значно більше тих самих 1000грн і які можуть собі дозволити відвідувати такі заклади. Комусь і в "стікляшці" на вокзалі кайфово, а комусь і "Курінь" так собі.

Пи.Си. Такими темпами розмова скотиться до бесіди "ситого з голодним".

Опубліковано

кто что может сказать про кафе "Шафран" который расположен на вул. Винниченка, 14а в подвале оранжевого здания ? кидаю ссылку на это заведение http://v.lutsk.ua/catalog/food/kafe/shafran.html кто был? что можете сказать по ценам?

Опубліковано

DRUZI FOREVER пр.Волі, 16г

кубло "творчої молоді"

тусуватись - ок

істи - дорого

Так це ж КАВ'ЯРНЯ, їсти - по іншій адресі.

Опубліковано

Так це ж КАВ'ЯРНЯ, їсти - по іншій адресі

а що робити з тістечками? нюхати? натирати шкіру? :)

Опубліковано

Так це ж КАВ'ЯРНЯ, їсти - по іншій адресі

а що робити з тістечками? нюхати? натирати шкіру? :)

Смакувати :0047:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...